Wpisy 3 129 573 – 3 129 672
12 lutego 2018 20:02 → 12 lutego 2018 21:19, 100 wpisów
nie wiem czy 5/5 platne po 700zl to duza kasa i taka masz tomi na mysli jesli nie to ja bym raz w tygodniu taka kaske chcial grajac 1 zakladem na 1 lub 2 losowania lub 4/5 w mini raz w tyg
Ja wzięłam dwa na 6liczb na bogato 15 zeta mnie to kosztowalo i niesmak wielki do Pana w kolekturze. Szłam z córką w wózku no i wiadomo nie zostawie dziecka na, dworze, bo mement nie uwagi i tragedia murowana a on do mnie,że w ogóle o nie powinien mnie wpuscicto bo on grzeje i zanim ja wejde z tym wozkiem to onco zmarznie
Agdzia no co za de.il i na kopać mu trzabyło dzięki takim jak ty ten szoszon się utrzymuje
Bierz zgrywus ino z nikim się nie dziel na pół ja mogę poczekać najkrócej tu jestem nie będę się wyrywac przed szereg.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Jeszcze go kupię razem z tą kolektura będzie mi buty czyścil
trza bylo powiedziec ze jak by sie ruszył pomógł bylo by szybciej i by sie rozgrzał dodatkowo
Idę dalej pracować ostatnie podrygi zakładu do piątku trzeba potem nowej pracy szukać pasuje wygrać te 7 Milionów w Lotto
Żeby było śmieszniej ja tam zwinnie z wózkiem zapycham a za mną weszły dwie babcie zaczym jedna drugą wepchla bo gabarytowo ja z tym wózkiem mniej miejsca zajmowalam to już tamten za tą szybką się gotował i na co mu ogrzewanie jak chłop samowytarczalny
Forsami
Olala, janosik
Forsami
agdzia ..nie graj ..nie wezmiesz zgrywusa ..zawsze lubi kłama i przegrac wszystko ..po co chcesz na pół
zgrywus ..jest judaszem
Agdz.... kobiecie w ciąży nie chciał żeby zaklad u niego kupiła ,bo mu zimno?
Ej w ciąży to ja nie jestem ! Mam nadzieję z córcia w wozku bylam i mu przeszkadzalo ze zawieje mu mocno
Adzi...to jak Eskimos sprzedaje zakład to dopiero musi byc problem
jak to mówił pewien gość ....jak gdzieś byłeś a nie ruchałeś to tak,jak by cię tam nie było
Olala45 2018-02-12 (20:39)
co ci faceci mają w głowach. ..
lootttooo
co ci faceci mają w głowach. ..
lootttooo
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym ale tak na 99,9% jestem pewna że w ciazy nie jestem tak samo jak to ze w mini 5 nie trafię dziś
3 129 472. emeryt 2018-02-12 (18:30)
powyszukaniudlaszychwrogównawetpozaeuropąjużniejestjedendodwudziestusiedmiuajedendotrzydziestudwu
-------------------------
OTO BEŁKOT STAREGO ZGREDA
3 129 612. agdzia1993 2018-02-12 (20:45)
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym
------------
A ŚMIERĆ I PODATKI TO CO ?????????????
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym
------------
A ŚMIERĆ I PODATKI TO CO ?????????????
Ludzie co tam słychać
Doktor na fejsie dopiero nudy
Makler no racja
Makler no racja
Makler xczym racje
Mój księgowy 2% podwyższył za usługę ale co się dziwić .jak kg jabłek 9.50zl
No właśnie co to to ja mam prosić na kolację???
A przepraszam no ok niech jest
Oj tak tej wiosny nam potrzeba
Oj tak tej wiosny nam potrzeba
Zaraz zagraniczne święto zakochanych.następnie komunistyczne święto kobiet i na końcu wiosna
Zatrulem sie szara reneta sadu może ziadlem coś nietak z 20lat temu od tego czasu niejem jablek
Ola to samo pomyślałam.
są lepsiejsze