Wpisy 3 097 841 – 3 097 940
12 stycznia 2018 20:22 → 12 stycznia 2018 21:01, 100 wpisów
Olala45 nie! każdy to może tylko musi uwierzyć w siebie. Pomyśl o naszych rodakach w Auschwitz, ci którzy mieli silną wolę przetrwali. Siła jest w mózgu.
angierski ..nie gadaj ..cysia ..nie głupi ,,wie za darmo
angierski ..to wszystko profil 20 x 3/3 ..i teraz ide tam ..nie moge tu siedzieć tyle czasu ..popsuje oczy
Np. mój pradziadek uciekł od Ostaszkowa, kolegów zabili tam ruscy, a on wrócił na piechotę karmiony i nocowany trochę przez Białorusinów, ważył 40 kg karmili go długo kaszką, ale doszedł do siebie, a potem pojechał jeszcze do USA, pracował w hucie w Pittsburghu, sporo zarobił, ale wrócił i żył ponad 90 lat;-) Bo miał cel i wolę walki
no ludzie studia robią Tosikowe i wygrywaja mgr zawód wyuczony Pan Lotto Mgr
tak było dawniej to ludzie mieli charakter i dobre zdrowie teraz są tacy ale nieliczni większość teraz by tak nie dało raki wiele chorób cywilizacyjnych chemia
kawałek sera nie rozwalam go cała kostka na to majonez pycha spróbujcie
Wiele nie słyszeliście i nie wiecie i tak już zostanie z pewnością
Zestaw Emeryta sprawdziłem na moim blogu. Miał prognozę: 0-2/7. Jest 0/7.
6, 8, 27, 31, 37..... 4 - 10.
Ok, ale dlaczego masz w nicku 45 czyżbyś urodziła się w 45 roku i masz 72 lata ??
Jeśli chodzi o kulinaria najlepsze są hamburgery z polskiej wołowiny
każdy ma inne smaki ale jak się nie próbowało to takie pisanie czy mówienie nie bardzo
schab już wyciągnąłem z lodówki bo jak by nie to bym bym bez obiadu
Mój przepis jest prosty kupujemy polska wołowinę mielimy przyprawiamy tylko solą, pieprzem i zmieloną kolendrą, uklepujemy cienkie placki i na patelnie, na olej. Jemy z czym chcemy. Jedzenie dla prawdziwych facetów
Masz rację, nie, solę nawet dopiero na talerzu, bo na patelni to wołowinka twardnieje. Zapomniałem uszczegółowić.
@Mulag
a jeszcze dziadek mojego kumpla z roboty mówił: wódki nie pijeta to chorujeta. Żył baaardzo długo i nigdy nie był u lekarza, całe życie pił, palił i miał mnóstwo kochanek, żył ponad 90, rodem z Krakowa
a jeszcze dziadek mojego kumpla z roboty mówił: wódki nie pijeta to chorujeta. Żył baaardzo długo i nigdy nie był u lekarza, całe życie pił, palił i miał mnóstwo kochanek, żył ponad 90, rodem z Krakowa
to strzelaj wypowiadaj się a nie stój jak cielaczek masz przepracowane lata powiedz swoje na od chodnę
po co ja z dyrektorem kwestie odprawy plus zadośćuczynienie za straty moralne mam ustalone co jaK
nic nie robią ludzie jak na to patrzę to nie wiem płakać czy się śmiać
Lotto kumulacja w Lotto już jutro 15 Milionów LOTTO dobre bo Polskie