Wpisy 3 097 741 – 3 097 840
12 stycznia 2018 19:49 → 12 stycznia 2018 20:22, 100 wpisów
5/10 to lipa a znowu na 5 to tylko 3 wchodzą. Jak nie kijem to..
tutaj nie ale kara to do 120 stawek dziennych i 100% wygranej
Witam wszystkich i szczerze życzę wszystkim by zostali milionerami
Czy ktoś ma linka do fińskiej telewizji, która transmituje losowanie EJ ? Wysłałem 7 zakładów i się napiąłem
Czy ktoś ma linka do fińskiej telewizji, która transmituje losowanie EJ ? Wysłałem 7 zakładów i się napiąłem
No 5/10 to lipa więc gram na 8 liczb bo 4\8 4 zł A przy 4 Multi strata 6 zł...tylko
kiedyś byłem w Wrocławice pytam babki bo sprawy urzędowe załatwiałem a ona mi mówi koniec języka za przewodnika
@marek33 nie narzekam, chcesz porządnie zarobić też się zaciągnij do Armii, jedź na misję. Nie zazdrość jak stara cipa.
o...już się zaczyna
Mój znajomy jest kierowcą i jedzie do Syrii z czerwonego krzyża zawieść ładunek ma dostać 16 tys. Dziękuję za takie ryzyko
nie dajcie się sprowokować
olala ..nie idzie wygrać ,,tak samo czujesz straciłaś tyle czasu ,,i co nic coś ..Ts przybije gwozdzie trumny
Prawda jest taka, więcej ryzykujesz, więcej zarabiasz. Nic się nie zaczyna. Człowiek coś powie i zaraz ktoś go ciągnie za słowo. Każdy niech dba o siebie a nie zaczepia drugiego
anngierski ..ale ty nadal łobuzu wrócisz twoje szatany fajki dymnkowy uwazaj ..masz ostatniego oczy zdrowe ..popsuje jeszcze
Pamiętajcie jedno mówi wam bo swoje przeżyłem tylko i wyłącznie tylko prawda nas wyzwoli
Karuzela piję za Twoje zdrowie, bądź dzielna, zdrowie leży w naszym mózgu, powiedz sobie, że nie pokona Cię jakieś żałosne choróbsko, Ty rządzisz swoim ciałem!
Dopisano wyniki Eurojackpot - 16,17,25,40,44 oraz dodatkowe liczby 2,9
Na co jak by to zadziałało i wypicie za zdrowie by zadziałało wypił bym liter alkoholu
EJ: 2+0 i 0+2
Nie gram w to już. Teraz tylko EP, ostatnio miałem 25 i 80 pln tylko dwoma zakładami.
Nie gram w to już. Teraz tylko EP, ostatnio miałem 25 i 80 pln tylko dwoma zakładami.
ja nigdy w to nie grałem jeszcze i coraz bardziej się upewniam że nie warto
angierski ..postaw twoje suchary 1/1 ..jak masz twój programy obliczyłeś
Trzeba było w Multi zagrać A nie liczyć na kokosy mniejsza strata choć też ciężko wygrać coś
jak se człowiek nie zarobi nikt nie da a tu są marzenia z tym że jak nie zagram to marzyć nawet prawa nie mam
marek33 nie w piciu tkwi ta moc tylko w mózgu, jak gdzieś jesteś na końcu świata to sobie mówisz, że nie masz wyjścia i musisz być zdrowy. Musisz! U nas np. spod prysznica w jednostce wybiegałem na mróz i nie mogłem być chory bo bym nie pojechał i tak się nastawiałem, że nie ma mowy o chorobie!! pzdr
angierski ..taaak ..nie wiecej liczby
angierski ..no dobrze ,,teraz załoze 3/3 1,,80,,,i twoje ....nie gram real ..aby podawać typy profil