Wpisy 3 097 941 – 3 098 040
12 stycznia 2018 21:01 → 12 stycznia 2018 21:36, 100 wpisów
coś by chcieli ale jeden na drugiegu Forsami chyba mieli racje że mają nas z frajerów i takich maluśkich
Olala45 albo setka jak dla kobiety albo chłop co nogi albo i co innego wymasuje
Moja jak mnie nie ma to śpi w wełnianych skarpetach, bo nie ma jej kto grzać
No to nie dobrze. Swoją kobietę trzeba ciągle .....grzać
Podstawowa zasada.
Podstawowa zasada.
Opole też do likwidacji ale ludzie o tym nie wiedza trochę tam popracują to samo ich czeka
roty nie można było otwarzać wiem że to inne masto ale chore w własnym kraju
Każdy Polak w samorządzie niemieckim na Śląsku powinien oficjalnie zażądać pensji w wysokości średniej unijnej i podać to żądanie do sądu. To uspokoi Niemiaszków na Śląsku, bo oni chcą wykorzystywać Polaków jak Murzynów.
Olala45 wydaje mi się każdy facet tak robi jesli chce by fajna kobieta była z nim dalej. I oczywiście jesli mu się bardzo podoba, a moja baaardzo mi sie podoba.
Nie gram już więcej w EJ to żydowskie wyłudzanie pieniędzy. Teraz już tylko w EP.
szybciej tą zakładową raczej a tak narzekałeś na kołchoz szybciej to Forsami
Od 15 milionów nie zapomnij odjąć podatek dla naszego rządu na pensje
Mulag nigdy nie byłem fanem kolchozu widziałeś co mi pisze na drzwiach mojej szafki chyba Cię nie wtajemniczyłem
Tomi jeden zakład Lotto z Plusem ważne do lutego już 3/6 kiedyś miałem idę po wiecej
mi wystarczy sam lotto+ 5/6, lepiej mniej ale mieć{{hura}
Mulag niestety tak jest nie ma sprawiedliwości na świecie
Ja tam się żadnej mafi nie boje bo jak będę miał 15 Milionów to będę miał swoich żołnierzy do ochrony Żołnierze Forsamiego...Mulag możesz się załapać jako KungFu Panda
tak jest tylko liczę że na tyle kombinacji będzie zmuszony mi coś skapnąć
Sławomirczłowiek co nie potrafi śpiewać A ma 80 mln wyświetleńżenujące
Forsami, Antosia sobie weź na dowódcę to specjalista, będziesz nie do ruszenia
sztuki walki mi nie obce a przeszkolenie Jugosławii miałem choć bałem się jak nigdy ćwiczenia a rzeczywistość to co innego
Antoś został specem podkomisji smoleńskiejprzywiezie wrak tutki na swych ramionach i zostanie premierem
multi 10/10 mam już zamówione
Forsami na stronce posiedzi do 6 rano z pewnością wprawiony w boje nocne na kołchozie to problemu mieć nie będzie tym bardziej że spał coś dzięki Forsami za bycie do 6 rano
Mulag zjedz ty se sera z majonezem albo ogórka z miodem przegryź twardą wołowinką
Moim zdaniem opłaca się grać w EP, bo cena niższa od tego żydowskiego EJ.
na teraz mi starczy na 4 króliki około 600 i będę happy
we wszystko się opłaca podwarunkim że wygrywa się po zagraniu a nie czeka do zasranej śmierci
Mnie usatysfakcjonuje wygrana ok 700 000 PLN. Mniejsze kwoty mam, więc mnie tylko taka urządzi.