Wpisy 3 064 261 – 3 064 360
16 grudnia 2017 23:38 → 17 grudnia 2017 00:22, 100 wpisów
Mulag wiesz kto nawet gra w Lotto i sam byś się zdziwił Komendant Policji z Małej wioski powiem ci w robocie noi co naco mu jak ma takie wypłaty pomyślał byś każdy patrzy łatwej kasy wygrać i mieć robote w du.szy bo robota to głupota picie to jest życie wieczne
ale milionerem zostanę ale tylko z uczciwej pracy wiem jak to zrobić pierwszy milion trzeba ukraść tak Panie I panowie kiedyś mówili z Warszawy
to prawda życie takie krótkie tyrać za grosze to jest właśnie niewolnictwo nawet się nie wie że się jest niewolnikiem a co to jest jak nie bycie sługusem a prawo pracy zawsze najgorsze dla niewolnika nawet w prawie jest napisane pracownik najemny
Ja gram na ile mnie stać nie biore chwilówek ani siana od bociana na gre jeszcze mnie głowa nie boli do tego stopnia otrzymuje zdrową łączność z kolekturą były wirtualne wygrane to i realne mogą się zdarzyć chociaż nie muszą
tak wygrać miliony w lotto lub inny sposób szkoda życia i tak już zmarnowanego na tyranie za grosze a tak tyrają miliony Polaków plus wysokie daniny zusika i podatków nie chcę się w ***.. ale wyszło w Polsce że wystarczy 6 miechów i emerytura ale nie dla Polaka na takich warunkach to co się dziej szkoda gadac poszukajcie ja nic nie będe wam pisał poszukajcie o tych 6 miechach bo takie coś uchwalona
Wczoraj w EJ wylosowali liczby z zakresu:
1 - 18.
Wszystkich możliwych kombinacji dla tego zakresu jest tylko:
385 560.
1 - 18.
Wszystkich możliwych kombinacji dla tego zakresu jest tylko:
385 560.
pracuje sie latami, zeby zarobic milion obliczylem trzeba pracowac 40 lat i zarabiac po 3-4 tys do reki
Eurojackpot to galaktyka nie zdobyta nawet wirtualnie nie widze tu większych osiągnięć
niektorzy klasa wyzsza ten milion moga uskladac przez 10 lat albo krocej
troche ich jezdzi po miescie ladnymi brykami
troche ich jezdzi po miescie ladnymi brykami
ale to glownie lekarzy, sedziowie, szefowie firm mniejszych czy wiekszych, wlasciciele nieruchomosci (hotelow) itp
Angierski i poto się gra w gry liczbowe by skrócić ten proces powolnego samo pogrzebania a nuż się wygra i przed śmiercią się zatańczy jak ten elektryk
jest klasa wyzsza i tyle - mojego znajomego rodzice maja okolo 300 tys uskladane i zyja skromnie
Forsami no jest minimalna szansa, moze sie uda a moze nie... a jak nie to przynajmniej dla kogos ta kasa poszla
bo powiem wam szczerze - jakbym mial 300 tys na koncie to nie wiem czy by mi starczylo do smierci tyle hajsu
dobrze i na łożu smierci piękny bogaty będzie pogrzeb nawet zamkną wszystkie ulice i podstawią obcych ludzi będzie pochód jak za dawnych czasów 1 maja
300tysięcy to znowu nic wiele trzeba było by to rozsądnie pomnożyć tylko nie na kalkulatorze a ni na traktorze i bezrobocie i sialanka do końca zaskrońca życia
nie wiem w jakich realiach się żyje by tak myśleć spora kaska fakt ale to by mi wystarczyło na 10 lat skromnego życia daj spokój 880 na życie realia
no masz wlasne mieszkanie? mozesz sprzedac i wyprowadzic sie na wies
daj spokój jak takie słysze słowa że do końca to śmiać się czy moze ktoś reali nie zna spora kaska ale bez przesady
nie będę wszstkim podawął ile mam ale czy ty sam żyjesz masz dzieci opłacasz czynsz znasz realia pokrywasz wszystko w 100
Mulag pisalem o sobie ze mi wystarczy bo jestem sam, a mam gdzie mieszkac i wydaje sam na siebie tylko
Za 880 złotych na miesiąc to tak na sniadanie bibuła w kiblu papier scierny na obiad skórki z pomarańczy woda z rynku z fontanny w czasie letnim w zimie z Wisłoki kolacja bibuła ogrzewanie w zimie samoczynne 36,6 i dajemy rade gaz z własnej fermentacji produkcji światło słońce i ksiezyć no za 880 dał by rade
Ja ci powiem że 2 tyś trzeba mieć na miech w moim przypadku samem opłaty około 850 zł a gdzie jedzenie inne rzeczy dajmy spokój życie znam
wiesz ile jedzenie kosztuje na dzień prawie 100 zł trza a byle co się kupi
no to lipa bo trzeba zarabiac ze 3-4 tysiace zeby zyc na poziomie
oczywiście coś zostanie z tych zakupów na kilka dni i znów trzeba 100 zł
no ja wiem, jedzenie kosztuje jednorazowo sie wydaje 100 zl i malo co kupi
widze że są tu młodzi ludzie jeszcze wszystkiego nie pokrywają i dla tego tak pisza rozumiem to takie mają spojrzenie jak na razie
Mulag nie wiesz ja to pisalem w kontekscie przyszlych emerytur
Ja jak miąłem pierwszą prace to tez myślałem ile to zwojuje lub jak wygram tak 100 tyś ile to lat będzie ale tak nie jest
idziesz na emeryture ucieszony, wchodzisz do sklepu odziezowego i kupujes ciasny pas z duza iloscia diurek
życie tak poszło do góry że te np 100 tyś to jest nic oczywiście dobry zastrzyk finansowy by coś kupić za inwestować bo z pracy tyle jak masz marną nie uzbierasz czy jak pisąłeś 300 tyś ale to jest nic coś dobrego spora gotówka
Mulag kup se lepszą szabelke najlepiej katane samuraja obcinaj...ja..
no racja mysli sie ze jest dobrze, a lata mijaja a czlowiek musi kiedys miec na zapas jakas gotowke na wypadek jakby zachorowal
żebyś się nie zdziwił jak byś miał np 400 tyś życze ci jak najlepiej a okazło się że ci bank zabierze bo i tak może być bo takie jest prawo
dopracowac do 50 roku zycia potem leci z gorki
i 300 tys masz dobre zycie (czyli taka wlasna wczesniejsza emerytura)
i 300 tys masz dobre zycie (czyli taka wlasna wczesniejsza emerytura)
tak tu dobrze piszesz tak po 50 latach taki zastrzyk to tak pozwoli dobrze dożyć w starości tu tak
Czytając Wasze wpisy-przypomina mi się txt arii:
Moja Miła wyjdz na balkon-
Kiej nie mogę!!!
-dlaczego???
-Bo mieszkam w suterynie!!!
Moja Miła wyjdz na balkon-
Kiej nie mogę!!!
-dlaczego???
-Bo mieszkam w suterynie!!!
Grajcie Pany w Ekstra Pensje co miesiąc 4,500 na rękę i mi by zostało tylko 5 lat dopracować i olewka
Mulag po 50 latach przeliczasz sobie ile bedziesz zyl ile masz gotowki i za 300 tys pozyjesz zalozmy 15 lat
to trzeba od czegoś zacząć moze być od suteryn byle życia starczyło na dojście do balkonu
W suterynach to każdy dostanie mieszkanie z zasiłku pogrzebowego
Mulag a gdzieś ty Angierskiego widział w Radio że młodo wygląda
dlatego po 10 latach moge isc na emeryture swoja ze 300 tysiacami zlotych
Angierski jak ty to robisz ja mam 40 i też 25 do emerytury albo wcześniej do czarnej dziury polejcie kolejke bo wagon odjeżdża
Forsami nie wiem czy ty ale ja miałem takie wrażenie z tego spotkania że stado baranów wołów pociągowych znów dostaje papkę od tych wyżej czasem chcę mi się śmiać a czasem płakać jak tych ludzi się traktuje w Polsce