Wpisy 303 239 – 303 338
15 maja 2011 21:48 → 15 maja 2011 22:35, 100 wpisów
spook....mam 1 bo drugi padł,nie wiem na co albo chorego mi sprzedali,ale mam dwie kosiarki,one tez odwalają kawał dobrej roboty

a teraz widzisz mój foto i jak wyglądam !!!!!
Spook..owszem..masz ciekawy Temat..lecz
troche trudno..zrozumiec niektore sprawy..
..ale w innym temacie..aut..to rzeczywiscie
rewelacja..foto..tego..Auta..
troche trudno..zrozumiec niektore sprawy..

..ale w innym temacie..aut..to rzeczywiscie
rewelacja..foto..tego..Auta..

...dziś wygrywam
...albo nie
....P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A..
Lila.,,

Spook..wiec moze to nie jest Twoja strona..sorry..
z Tym ciekawym..autem..hmm
z Tym ciekawym..autem..hmm
hefajstos-wiekszosć rzeczy które w życiu mi i nikomu się wcale nie przydadzą a tego wymagają najwięcej
jociu..
nawzajem...
jac11...pozytywne myślenie..
połowa sukcesu

nawzajem...
jac11...pozytywne myślenie..
połowa sukcesuuczyli mnie w szkole Torsan historii Francji a po jaką cholere jak ja Polak jestem. A dziś stawiam na 17,28,30,55,56,58,63
w mym portfelu już są many many z dzisiejszego losowania--ślicznie mi szeleszczą mniam mniam

hefajstos-a u mnie na matmie baba poł roku nam wykresy funkcji rysowała

lia dopiero szarpne --nastrajam sie pozytywnie i przyciągam pieniżki jak miód pszczole

Lila dopiero szarpne --nastrajam sie pozytywnie i przyciągam pieniżki jak miód pszczole
przykladow mozna mnozyc Torsan- Syn raz mo pokazal ze maja na historii budowe klasztoru i rodzaje mnichow omawiac 

hefajstos-zgadza się,wkońcu mówie do kolegi tak jak bede pracował to bede sobie wykresy malował

nie Lila ja sie pozytywnie afirmowałam dziś...Tobie gratulowałam 4./5

ludziska stosuje technike afirmacji jak wygram to wam zrobię zdięcie kuponu i napisze dokładnie
torsan -> wszytsko zalezy gdzi ebedziesz pracował... (wtedy) w niektórych dziedzinach wykresy jednak sa potrzebne
Poniedziałek, siódma rano. W tramwaju ścisk. Nagle wśród stłoczonych ludzi ktoś woła:
- Czy jest tu lekarz?!
- Jestem! -krzyczy pasażer z daleka i przyciska się przez tłum. Gdy lekarz dochodzi do wołającego, ten pyta:
- Choroba gardła na 6 liter?
Po pełnej uniesień nocy on wychodzi do łazienki i myje ręce. Po powrocie zastaje ją siedzącą i zamyśloną.
- Wydaje mi się że jesteś z zawodu lekarzem - mówi ona.
- To prawda - odpowiada on ze zdziwieniem. - Skąd wiesz?
- To proste. Za każdym razem przed i po myłeś ręce.
- Skoro jesteś taka spostrzegawcza, to jaka jest moja specjalność?
- Myślę, że anestezjologia.
- Jesteś genialna. W jaki sposób to odgadłaś moja droga?
- Wiesz, po prostu nic absolutnie nie czułam.
- Czy jest tu lekarz?!
- Jestem! -krzyczy pasażer z daleka i przyciska się przez tłum. Gdy lekarz dochodzi do wołającego, ten pyta:
- Choroba gardła na 6 liter?
Po pełnej uniesień nocy on wychodzi do łazienki i myje ręce. Po powrocie zastaje ją siedzącą i zamyśloną.
- Wydaje mi się że jesteś z zawodu lekarzem - mówi ona.
- To prawda - odpowiada on ze zdziwieniem. - Skąd wiesz?
- To proste. Za każdym razem przed i po myłeś ręce.
- Skoro jesteś taka spostrzegawcza, to jaka jest moja specjalność?
- Myślę, że anestezjologia.
- Jesteś genialna. W jaki sposób to odgadłaś moja droga?
- Wiesz, po prostu nic absolutnie nie czułam.
wykresy mialem na statystyce, slupki i inne wariactwa i na co mi sie to przydalo- na nic
zawsze w szkole sie wydaje ze pewne rzeczy sie nie przydadza . potem sie okazuje ze jednak trzeba było sie uczyć.
wiesz ja bylam w biol chemi euczylam sie wg mnie wtedy durnot... teraz to jest przedatne bo pzrynajmniej dziecku jestem w stanie pomóc.
Ciekawe co z tego klipu wyniknie

ojciec pyta syna
- nauczyles sie dzis cos z Angielskiego ?
- Tak tato . Fuck You!!!
- nauczyles sie dzis cos z Angielskiego ?
- Tak tato . Fuck You!!!

ja jestem

U mnie nie ma głosu. Może ktoś tłumaczyć z ruch warg i pisać na bieżąco.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,03,08,11,18,20,30,32,37,38,39,46,47,48,50,60,67,70,71,76
Plusem jest liczba: 46
01,03,08,11,18,20,30,32,37,38,39,46,47,48,50,60,67,70,71,76
Plusem jest liczba: 46
nie ale myslałam dzis skreslic 47 raz jeszcze i mysle ee nie nie mozlwie zeby byla i masz jest
2/3. Czyli wygrałem minus 50 groszy. Jakie to upokarzające

jocia, gratulacje, ja nie miałem tyle szczęścia
( jak tego dokonałaś? 
( jak tego dokonałaś? 
pare godzin temu typowałem na czacie że 1 padnie i nie wierzę w bzdury tego typu że jak się poda na czacie to przynosi pecha albo że ktoś z ts to czyta.stron tego typu w necie jest full.inna kwestia że trafić coś większego jest trudno i na razie ts wygrywa .wczoraj wziołem sobie 10 liczb na chybił-trafił na 2 losowania i miałem 1\10 o 14 i 22.człowiek się kusi bonusami a ts się cieszy z wygranej.nie dajmy się mamić bonusami one i tak nie są dla nas...

proponuje robic tak, nie oglądać losowania i po losowaniu skreslic 20 liczb i zobaczyc jak trafiliscie, Wiekszoć bedzie obokow.
Nierozumiem z czego się cieszysz Joćka. Mając takie wygrane będziesz musiała wkrótce do Niemiec wyjechać i d**ą handlować

Witam
Kiedy padnie główna wygrana w Jokerze?
Kiedy padnie główna wygrana w Jokerze?

lila

kpisz ?