Wpisy 303 139 – 303 238
15 maja 2011 21:11 → 15 maja 2011 21:48, 100 wpisów
lila ,koniec świata,nibru, itd. Jac11

ostatnio tak duzo pisza ..o koncu..Swiata..
az..strach pomyslec..ze w jednej sekundzie
mozemy ..zamienic sie w ..nicosc..brrr..
Lila co masz na mysli..o Loskiej ?
az..strach pomyslec..ze w jednej sekundzie
mozemy ..zamienic sie w ..nicosc..brrr..

Lila co masz na mysli..o Loskiej ?

Pasko witam nowy jestem tu,ale stronke znam dłuuuuugo.Mam pytanie kiedy można sie spodziewać MultiPairs 20011???
Witam wszystkich - hurtowo : Liluś
,ulexxa
,jac 11 >
jesli kogos pominęłam to : 
........... A wszystkim : 

ulexxa
o wahadełkowaniu jest cały temat założony przeze mnie na forum
o wahadełkowaniu jest cały temat założony przeze mnie na forum

jezeli Gienek nie wygra tego programu to juz wiecej nie oglądam programów typu:x-factor,must be the music itp.
o wlasnie..i znow nie jestem w temacie..
ale wiem ze..Loska..to byla spikerka w TV..i jej
corke..Grazyna..rowniez..dlatego tak skojarzylam..ojej..
Witaj Jocia..
Witaj Kosmaty..
..Ty..

ale wiem ze..Loska..to byla spikerka w TV..i jej
corke..Grazyna..rowniez..dlatego tak skojarzylam..ojej..
Witaj Jocia..

Witaj Kosmaty..
..Ty..
robaczki-znikam,pamiętajcie że was obserwuje. Hefajstos nasz serial pewnie dopiero w sobotę.

Jac11 fobos to niby księżyc. W środku jest pusty i powoli spada na Marsa.
Dziekuje Spook..zajrze na twoja strone..
nie wiedzialam ze ..masz tam strone..
nie wiedzialam ze ..masz tam strone..

hef siegamy coraz dalej pewnego dnia zobaczymy moze zycie daleko w kosmosie
Lubie temat o fobosie i Marsie Jac. Zdjęcia i dziwne obiekty na Marsie. Super temat.
Kosmaty-babski król,

dobry wieczór 
kosmaty 8 linów przedział 42/38
lila dotrzymałem słowa mam 1 dla Ciebie

kosmaty 8 linów przedział 42/38
lila dotrzymałem słowa mam 1 dla Ciebie
Jac. To życie już przybyło. I kieruje nami czyli ludźmi. A nibiru to ich planeta. Takie ciekawostki. Tak samo jak sumeryjscy nefilimowie
robal,żebym ja cię miał w zasięgu kapcia .Robak-ŚLIWKA ROBACZYWKA

deki72...
Tylko jak ją odebrać.
Ja też ma rybki,kilka neonków,2 danio,piskorka,problem w tym,że nie nadają się na patelnie.
Tylko jak ją odebrać.
Ja też ma rybki,kilka neonków,2 danio,piskorka,problem w tym,że nie nadają się na patelnie.
sppok -> konców swiata juz zapowiadali od jasnej ch.... nawet w dniu narodzin mojej córki miał być pewny koniec swiata.
A co do dziel naukowych jeśli w strone ziemii pędzi jakies coś to od tego sa naukowcy zeby zmienili tor takiej przeszkody....
A co do dziel naukowych jeśli w strone ziemii pędzi jakies coś to od tego sa naukowcy zeby zmienili tor takiej przeszkody....
kosmaty pojęcie jutro jest pojęciem niespełnionym..ciągle mając ze jutro będzie lepiej zle nastawiasz sie na odbiór energii pozytywnej..bo ciągle jest jutro...a to dziśiaj ma być lepiej dziś

kosmaty komóra mi siadła musze naprawić ale zdjęcia zrobiłem kolegi komórą potem je pokaże
hefajstos -> masz 100% racji niektórzy zatrzymali sie rozwoju jakies 300 mln lat tamu co najmniej
ta a ten palant sie go czepia ze krzesła,że w marynarce a szpak to co? ale jego sie nie czepi
tak i jego sie nie czepi jak jest ubrany a Gienek który jest normalnie ubrany jak człowiek to jezdzi po nim
deki72...nie mam,kiedyś miałam pyszczaki ale mi się nie podobały i oddałam.Mam 2 gurami mozaikowe i 2 marmurkowe
mój profil zaraz wystawiam moje fotki ok

Za poł godziny trafiamy i odlot. Oliwija na Ziemi jest tyle znalezisk archeologicznych które przecząco stają z teoria Darwina a w szkołach dalej uczą tych bredni. sami nefilimowie już przeczą .

Dziękuje kosmaty i jac11 życze dużo