Wpisy 301 986 – 302 085
14 maja 2011 23:46 → 15 maja 2011 00:09, 100 wpisów
zawolacie ridża i reszte z mody na sukces - czegos sie naucza - tak sie gra dla widowni- brawa brawoooooooooooo

gorwil to było dobre 
a teraz coś do śmiechu :
Umiera Papież( który wg uznania
) i staje przed Św. Piotrem.
św. Piotr pyta się: a ty kto?
- jestem Papieżem
- Kim?
- zwierzchnikiem Boga na Ziemi!
- nie wiem o kim mówisz...pójdę spytać się Boga!
- Panie Boże ,przed bramą stoi jakiś Papież ...znasz Go ?
A Bóg na to : nieeee ale spytajmy się Jezusa ....
- Jezusie znasz jakiegoś Papieża ?
Jezus na to : absolutnie , ale poczekajcie pójdę z nim porozmawiać...
Wraca Jezus i śmieje się do rozpuku !!!!
- Pamiętacie to kółko rybackie , które założyłem przed śmiercią ? ISTNIEJE DO DZIŚ!!!!!

a teraz coś do śmiechu :
Umiera Papież( który wg uznania
) i staje przed Św. Piotrem.św. Piotr pyta się: a ty kto?
- jestem Papieżem
- Kim?
- zwierzchnikiem Boga na Ziemi!
- nie wiem o kim mówisz...pójdę spytać się Boga!
- Panie Boże ,przed bramą stoi jakiś Papież ...znasz Go ?
A Bóg na to : nieeee ale spytajmy się Jezusa ....
- Jezusie znasz jakiegoś Papieża ?
Jezus na to : absolutnie , ale poczekajcie pójdę z nim porozmawiać...
Wraca Jezus i śmieje się do rozpuku !!!!
- Pamiętacie to kółko rybackie , które założyłem przed śmiercią ? ISTNIEJE DO DZIŚ!!!!!

Sandra chcesz powiedziec ze wesoly to byle kto bo tylko z nim spałam
Mówiłąm wesołemu ze ma dziewczyne ze nie hcce mu dac numeru ale sie uparł
Sandra opanuj sie troszke dziewczyno
Uwazasz ze ja jestem winna a Pawełek Świety?>???
Uwazasz ze ja jestem winna a Pawełek Świety?>???
Maysia - Trwa ostatnia wieczerza- Jezus mowi- zaprawde powiadam wam , jeden z was mnie zdradzi. W tem sie odzywa Judasz- Jezus ty ja sie napijesz to takie glupoty pieprzysz 

a,WIĘC JUŻ WIEM,wesoły posuwał andronede a sandra ich złapała.
gorwil,idziemy tylko za ile?
NIE CHODZI MI TYLKO O WESOLEGO ALE OGULNIE O FACETOW DAJESZ DUPY JAK CI KTOS PIEKNIE DO USZKA SZEPTA HEHEHEH BIERZESZ PIENIADZE WIEM OD WESOLEGO UPADŁAS NA SAMO DNO KOBIETO OBOJE JESTESCIE WINNI ALE MI TO WISI
niezly cyrk facet wesoly zdradził Sandre a ta go jeszcze broni --no banał
Marcin to też dobre

Sandra ale z Ciebie gówniara naprawdę przykro mi ze bierzesz kase za seks jak to mówią swoje winy wytkniesz komuś
coz wesoły mówił ze jesteś z takiego domu
coz wesoły mówił ze jesteś z takiego domu
ALE JA NIE BRONIE DZIEWCZYNKO OBUDZ SIE BYŁAS TYLKO ZABAWKA NAIWNA HAHAHA
gorwil BUNGA-BUNGA
lestek,obudziłeś się?
Sandra jestes Naiwnaaa bardzooooooooo będzie Cię zdradzał z każdą bo jesteś zaborcza w miłości
ta bioerze za sex a tamta do buzi , ta dala telefon a ta jest facetem a ma cipke bo jest sadra, bylo ciemno ale zapamietala ze byl duzy , a skad wie czy to on ja dymal a nie kolega. 

Idę spać ....a na juro do mojej parki w Pewniakach:14 + 31 lub 43...do jutra 

kasia,a ja swoją bo......

SŁUCHAJ JA TEGO NIE WYMYSLIŁAM TAK MI POWIEDZIAŁ SPYTAJ SIE GO ZRESZTA NIE OBCHODZI MNIE TO CZY TY SIE SPRZEDAJESZ ANDRA TO TY JESTES CAŁY CZAS SAMA Z MUSU BO NIKT CIE NIE CHCE A AJ JESTE SAMA BO MI TAK LEPIEJ HEHEHEH
HEFAJSTOS TYLKO TY CHYBA DOBRZE ZNASZ ANDRE Z TEGO CZATU I MNIE ROZUMIESZ
mojej kolezanki corka ma 9 lat i ma sandra na imie - troszke uwazaj co piszesz Andra. 

Andromeda, czy nie przeszkadzało ci ze wesoły ten chłopek po zawodówce cię posuwał zresztą Panią magister?.Proszę odpowiedziedz wszystkim śledzącym bo to jest ważny wątek.
buauaahaha Sandra ja nie jestem sama --kotku ja wiem ze kłamesz non stop wymyslając brednie na mój temat
andromeda,nie obrażaj ja mam wnuczkę SANDRE

Pablo miłośc jest ślepa--pawełek o mało mi nie rozwalił związku
to niech ta pinda nie wypisuje bzdur bo wesoły mowił ze pusciła sie z nim jak miała 16 lat
Wsoły?a nie tylk ja ja znam dala sie poznac innym po wpisach na profilach niestety ze zlej strony.
kaja dobre z tym pobudzeniem
pablo nie przeszkadzalo jej bo mial duzego i dobrze ja rozpychal 

Miłość jest Ślepa i psychicznie chora tak jak Temida-dygnitarz polskiego wymiaru sprawiedliwości i to moja puenta na dziś
ariwederci
ariwederciandra ty se mozesz pisac o mnie co chcesz ale jestes głupia ze mu tak we wszystko uwierzyłas naprawde takiej naiwnej dziewczynki nie spotkałam jeszcze
hefajstos rozmawiasz nie z wesolym tylko z sandrą pod nikiem wesoły
Sandra ale gadałam z Tobą przez telefon w zyciu nie slyszałam takiej weśnaiczki
zmyslasz na moj temat od godziny kłamstwa--i pozniej pojdziesz do kosciólka i komunie przyjemiesz???
hefajstos

ryszardz12 alkoholu zabrakło więc wróciłem na czata a tu co? Jeszcze lepsza zabawa 

mam do Ciebie teraz Sandra zadzwonic i sama Cie uspokoic???czy do twojego Taty mam zadzwonic ha?
moze wezmie pasa i CI w koncu przywali bo Ci sie należy i dobrze ze Cię bił!!!nalezy CI sie
andromeda,Boga w to nie mieszajmy

wybiła północ duchy się pojawiają a klony rozmnażają . Miłej nocki dla wszystkich 

dzwoń do taty na gówniare.
Czy ktoś ma może pod ręką didaskalia do tej dyskusji bo nic nie rozumiem. Kim jest Sandra?
DO....BRA...NOC
NAWET NIE WIECIE CO TRACĘ
już tego nie nadrobię,do zobaczenia

NAWET NIE WIECIE CO TRACĘ

już tego nie nadrobię,do zobaczenia

w skrocie to wyglada tak - andra dala dupy jak sama pisze i sandar sie dowiedziala bo andra sama do niej zadzwonila.- Boze uchowaj zebym nigdy takiej papli nie spotkal , Uwazajmy wszyscy panowie Amen 

Witam ponownie. 

O..rany..gdzie ja trafiłm..
czy to czat Pasko ?
..chyba nie.. To przepraszam.. Dobranoc
czy to czat Pasko ?
..chyba nie.. To przepraszam.. Dobranocwesoły jest u Sandry a na ma hasło do jego nika i pisze tu za niego
Witam
)Tak obserwuje dzisiaj to wszystko i najpierw smialam sie do lez
)Ale teraz mysle ze to jest chore...Tak sie osmieszac ,ech kobieto!! a jestes wogole kobieta ?? Szanuj sie bo wstd mi.....lestek sandra to dziewczyna wesołego.Wesoły złapał ją jak andromede posuwała,czy jakoś tak.
nie mam 16 lat tylko 20 a pawła u mnie nie ma sprawdz se ip malego wrozby jak jestes taka cwana
Jocia. Jesteś???

Wędrowco, ta cała historia to jak najgorszy sen. Da się z tego jakieś liczby zrobić?

dobranoc do jutra dobrej nocki