Wpisy 301 886 – 301 985
14 maja 2011 23:18 → 14 maja 2011 23:46, 100 wpisów
Czy rzeczywiście jest tak łatwo omotać kobietę na forum...i to jeszcze na Multipasko?

hefajstos to Ty wszystko do seksu sprowadzasz uczucia miłosc jestes jeszcze wiekszy prostak ze wsi niz wesoły
kur... zmeczyłem sie ide spac dobranoc wszystkim o jeden most za daleko

ogrwil broniłam sie przed wesołym Bóg mi świadkiem
ale udało mu się jakoś
ale udało mu się jakoś
ostatnio w Kawonie byłam
udało mi się wyrwać z domu
ale to tez dawno było 
udało mi się wyrwać z domu
ale to tez dawno było 
andromeda miłych snów

hefajstos ciesze sie ze Twoj członek Ci sie pooba--pewnie co noc sobie rąćzką pieścisz
301879. status andromeda 2011-05-14 (23:17)home Wrocław
wesoły jest ładny

jestes jeszcze wiekszy prostak ze wsi niz wesoły albo jedno albo drugie andro- jestes na cos chora ze tak szybko zmeniasz zdanie o wesolym ?
wesoły jest ładny

jestes jeszcze wiekszy prostak ze wsi niz wesoły albo jedno albo drugie andro- jestes na cos chora ze tak szybko zmeniasz zdanie o wesolym ?
Idzie Jasio z Małgosia przez las. Jasio mówi -Jak dasz się pocałować to dam Ci snikersa. I Małgosia się zgodziła, sytuacja się powtarza kilka razy . Dochodzą do końca lasu i Małgosia mówi. - Jasiu zanim mnie przelecisz to ją cukrzycy dostanę.
andromeda lepiej czasami sobie samemu
niż bć niezadowolonym z drugiej osoby
niż bć niezadowolonym z drugiej osoby
nie znieniam zdania co zrobił to zrobił nie była bym tak zła gdyby mnie nie oszukał-- i pokazał jaki jest naprawde bo tylko prostak do takich rzeczy sie posuwa
hefajstos najlepsza dziewica to własna prawica --wiedziałam ze sam sobie tegoes
Kumulacja Lotto: 5 000 000 złotych
mysia-pysia ty to masz fajny nick

w dzisiejszych czasach lepiej być "singlem"
gdybym miała tą świadomość 18 lat temu
ale na to nigdy na szczęście nie jest za późno
gdybym miała tą świadomość 18 lat temu
ale na to nigdy na szczęście nie jest za późno
hefajstos ja nie wnikam którą ręką mozesz nawet noga jak umiesz

No i masz!
Cyberseks sobie tu urządzili, a mnie za umieszczanie budujących opowiadań o Włodzimierzu Leninie straszą banem. I jak tu zrozumieć człowieka?
Cyberseks sobie tu urządzili, a mnie za umieszczanie budujących opowiadań o Włodzimierzu Leninie straszą banem. I jak tu zrozumieć człowieka?

ale ,że co ? pablo1powraca? swoja drogą co to za nick?
andromeda to żarty,zobaczysz jaką milość spotkasz,jesteś bardzo młodą dziewczyną,uroczą ,chłopy na twój widok napewno....?Zadaj sobie pytanie
andromeda,czy wesoły był Twoim jedynym?
andromeda,czy wesoły był Twoim jedynym?
witam wielkiego brata i wszystkich
hej czarodziejka83
laseczka
mokate
andromeda-menda
witam bezrobotna nic nie robi tylko w domu siedzi i 24 na 24 pisze na pasko--to nie moje zdięcie andromedko --- i nigdy mnie nie widziałaś...juz dawno zgłosiłem cie na policje----bo prześladujesz moich bliskich---uciekłaś z branic czy co
hah matka utrzymuje starą panne szok moja dziewczyna nie jest po szkole wyzszej ale ma prace i jest zaradna ---mało tego jest madra i piękna---a ty brzydula...
bardzo Cie Kocham Sandra

dorośnij andro---bo jak nioe dorośniesz to nie poradzisz sobie w zyciu---vento zol mi cie
hej czarodziejka83
laseczka
mokate
andromeda-menda
witam bezrobotna nic nie robi tylko w domu siedzi i 24 na 24 pisze na pasko--to nie moje zdięcie andromedko --- i nigdy mnie nie widziałaś...juz dawno zgłosiłem cie na policje----bo prześladujesz moich bliskich---uciekłaś z branic czy co

hah matka utrzymuje starą panne szok moja dziewczyna nie jest po szkole wyzszej ale ma prace i jest zaradna ---mało tego jest madra i piękna---a ty brzydula...
bardzo Cie Kocham Sandra

dorośnij andro---bo jak nioe dorośniesz to nie poradzisz sobie w zyciu---vento zol mi cie

eeeee Marcin to ty masz "giętki" kręgosłup
to do "Mam talent" nadajesz się 
to do "Mam talent" nadajesz się 
nie,nic pysiu

a co to ma być hahaha bo padne ze smiechu kim jestem wesoły kim hahahahaha
no i się porobiło
idę spać 
idę spać 
Pawełku jestes zwykłym młynarzem po zawodowce
a Twoja Sandra tak zaciąga gwarom ze masakra jak z nią gadałam!!!
Nie wiem co Ci odbiło ale nie jestem tymi nikami bardzo mi przykro hahahaha
ja mam mgr przed nazwiskiem a Ty jestes zwykły młynarz wszyscy wysmiali Twoje zdiećie hahja baba z wąsami hahaha
a Twoja Sandra tak zaciąga gwarom ze masakra jak z nią gadałam!!!
Nie wiem co Ci odbiło ale nie jestem tymi nikami bardzo mi przykro hahahaha
ja mam mgr przed nazwiskiem a Ty jestes zwykły młynarz wszyscy wysmiali Twoje zdiećie hahja baba z wąsami hahaha
andromeda,kończę ten temat już nie zabiorę głosu

Sandra po zawodowce moi jak wiejska baba zaciąga gwarą i jest zerem totalnym tak jak Ty Pawełku
chciałam od Ciebie system to Ci nagadałam hehehe a Ty to wszyustko łyknołes jak dziecko!!!
jaki mały wrozba kto to jest co tu sie dzieje?
chciałam od Ciebie system to Ci nagadałam hehehe a Ty to wszyustko łyknołes jak dziecko!!!
jaki mały wrozba kto to jest co tu sie dzieje?
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Widzę że fabuła się rozkręca i nowi bohaterowie przybywają jeszcze trochę i będzie prawie jak moda na sukces
ryszard bo Pawełek S sie tu wypowiada a ja nie wiem do konca o co mu chodzi
andromeda twoje wpisy absolutnie nie świadczą o tym "mgr" co potwierdza , że wyższe wykształcenie nie jest dla każdego!
psia mać mały wrózba to klon wesołego hahaha ile młynarzu ze wsi masz nikow
wszyscy tu stwierdzili ze jestes brzydki baba z wąsami
zresza jak sie bzykalismy to było CIemno wazne ze masz gnata duzego
wszyscy tu stwierdzili ze jestes brzydki baba z wąsami
zresza jak sie bzykalismy to było CIemno wazne ze masz gnata duzego
kiedy kobiete atakuje były kochanek to jak tu sie zachowac--
DObrze Ci było jęczałęs???Pawełku S...Twoja sandra nie daje CI anala przykro mi ja CI juz tez nie dam
DObrze Ci było jęczałęs???Pawełku S...Twoja sandra nie daje CI anala przykro mi ja CI juz tez nie dam
Janusz kiedy zareagujesz?
Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
andromeda czy ty popijasz?Zrób sobie dziewczyno przerwe z tym MULTIPASKO ,bo nie jest dobrze,i nie mówię tego żeby cę obrażać choć swoją drogą nie podobało mi się że pokazujesz zdjęcia Wesołego na forum. Dla twojego dobra -PRZERWA.
?
?
jezu ile mi imiom przypiszesz-buraczku zmysliłam wszystkie imiona nie kapujesz?????
mlynarzyku ze wsi brzydka babo z wąsami ciemno było wiec mi bylo wszystko jedno!
mlynarzyku ze wsi brzydka babo z wąsami ciemno było wiec mi bylo wszystko jedno!
andro ty sie nadajesz tylko do jednej pracy hehehehehe mowie ci skorzystaj
poslij tam Swoją Sandre mówiłęś ze niezle ciągnie mowie CI
nadaje sie bo wygłada jak kurewka
nadaje sie bo wygłada jak kurewka
I dlatego czasami lepiej nie udzielać się na tym czacie bo znowu jedna pani za dużo łyknęła przed snem i szuka zaczepki . To już trzecia jej kłótnia w przeciągu miesiąca z kolejnym jej zdaniem klonem wesołego . Kobieto odpuść sobie , wykorzystał cię i daj se z nim spokój a nie wyrzywaj sie na czacie obrażając wszystkich , bo to jest już NUDNE 

O Kur... ile widzów nawet ja mam drugoplanową role

Pamiętasz Sandra byłaś wtedy w pracy pusciłaś mu bzyczka mówiłaś ze nie ma pracy wtedy duzo wtedy z nim byłam z Twoim Pawełkiem
andro wszyscy cie tu krytykuja nie widzisz tego a to ze spałas z moim i sie tak chwalisz to swiadzczy tylko o tobie ciekawe co na to twoj chłopak vento
Bonus Multi Multi: 950 000 złotych
wesoły sam sie domagał Sandro bo mu nie wystarczasz trzymasz go na smyczy to sobie musiał znależc kochanke nie kapujesz???To Twoja wina ze sie ze mną przespał
czy ty z nim byłas czy nie to mnie to wisi juz mnie to nie boli minoł miesiac od tego czasu wszystko sie zmieniło nie jestes w temacie widze
Mnie już nic nie zdziwi w tyma spektaklu nawet dmuchane leniwce trójpalczaste

gorwil fajnie jest?!
wszyscy mnie tu lubili dopoki sie wesoły nie pojawił to on mnie pdrywał pierwszy
czytaj wpisy 253785
czytaj wpisy 253785
andro ale ty dla wszystkich jestes TYLKO KOCHANKOM BO NIKT CIE NIE KOCHA W SUMIE NIC DZIWNEGO BIERZESZ KASE ZA SEX WIEM O TYM
Sandro bo Ci powiedziałam ze go nie masz rzucac wręcz Ci nakazałam być z wesołym nie rozumiesz ze ja CI związek uratowałam głupia
nie pochlebiaj sobie Andra miowiac "wszyscy mni etu lubili" bo ja od poczatku cie nie lubie 

Bardzo fajnie-kumulus osiem baniek do zgarnięcia napawa optymizmem
ojjj juz nie pisze z wesołym tylko z Sandrą dziewczyno naucz sie mowić nie mowi się om kochanką sie pisze a nie kochankom
zrozum głupia ze tylko na chłopa po zawodóce cie stać
zrozum głupia ze tylko na chłopa po zawodóce cie stać
TO KTO TU KOGO POSUWAŁ BO SIĘ POGUBIŁEM ANDRA- SANDRE ,CZY WESOŁY ANDRE?
andromeda,ciesz się że dziecka Ci nie zrobił,kto by chowal?
SWOJA DROGE CI SIE DZIWIE ZE SIE TAK SPOTYKASZ Z LUDZMI Z NETU NIE BOISZ SIE ZE MASZ HIVA KOBIETO ZABAWA ZABAWA ALE Z BYLE KIM CZY TY MASZ WOGULE ROZUM BYLE JAKI FACET CIE ZBAJERUJE A TY JUZ NIM DO ŁOZKA IDZIESZ KOBIETO TY SIE NIE WYWYZSZAJ BO JESTES TERAZ PINIZANA TO BYŁ TWÓJ CEL??????????