Wpisy 3 011 522 – 3 011 621
23 października 2017 16:50 → 23 października 2017 18:14, 100 wpisów
Alafafire
Jeszcze nie lukałem po Cyfrolandzie
dopiero co odpaliłem kompa
Jeszcze nie lukałem po Cyfrolandzie
dopiero co odpaliłem kompa
3 011 521.
Proste jak budowa cepa "jasiu1991"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Proste jak budowa cepa "jasiu1991"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Jeszcze jakiś czas temu był tu porządny czat (kilka lat wstecz) zanim pisowcy zaczęli obrzucać błotem krytykujących wspaniałe rządy karzełka i broszki. Poleciały bany po donosach no typowe metody jednej partii
Tylko Pasko szkoda bo to spoko gość i stara się stworzyć fajne miejsce do rozmów.
Zauważyłem, że bany spowodowane były głównie po kłótniach w których biorą użytkownicy Pan i Jocia. Można popatrzeć wstecz śmiało.
Zauważyłem, że bany spowodowane były głównie po kłótniach w których biorą użytkownicy Pan i Jocia. Można popatrzeć wstecz śmiało.
mniejszość która jak burek na łańcuch tylko szczeka nie potrafiąc ugryźć
Jak gryks dostał ban za wpisy:
3 011 022
3 011 036
To ja nie mam pytań o poziom czatu i rozmówców donosicieli. Jaka satysfakcja musi być i przyjemność donosić jak ktoś prawdę pisze
W Smoleńsku też Putin rakietę wystrzelił
3 011 022
3 011 036
To ja nie mam pytań o poziom czatu i rozmówców donosicieli. Jaka satysfakcja musi być i przyjemność donosić jak ktoś prawdę pisze
W Smoleńsku też Putin rakietę wystrzelił
kto na mnie doniesie do Pasko, że napisałem tajemnicę o rakiecie Putina?
czat schodzi na psy coraz więcej oszołomów nikogo nie interesują opowieści dziwnej treści o polityce nie ten czat
wracaj na sale...
poproś siostre o coś albo coś... zreszta sama da jak zobaczy-może pomoże do kolacji.
Rany ale fikserów...
poproś siostre o coś albo coś... zreszta sama da jak zobaczy-może pomoże do kolacji.
Rany ale fikserów...
janek -- nic nowego nie odkryłeś komisja maciara juz to dawno ustaliła
Jak to przecież tylko Ja, Misio i Antoni o tym wiedzieliśmy.
O widzę Gonzaga,Pikolo też partyjni trzeba gryźć gorszy sort
O widzę Gonzaga,Pikolo też partyjni trzeba gryźć gorszy sort
Partyjny? nie.. wiesz ja to się naet ciesze że są tacy jak ty. W opozycji. Wyedy wiem że nic mojej opcji nie grozi.
jasiu
względnie niedawno pisałeś nocką na tym czacie że nienawidzisz PIS-u
teraz wiesz że wiem ktoś ty
względnie niedawno pisałeś nocką na tym czacie że nienawidzisz PIS-u
teraz wiesz że wiem ktoś ty
Polityka pewniaki proszę podawać bo stać mnie na jeden zaklad w mm
Nie muszę nienawidzić PiS tylko nie toleruję ich postępowania. Mój Bóg nie uczy nienawiści jak ten w którego wierzą wyznawcy religii smoleńskiej i jarka wspaniałego.
heh jeszcze pare punktów w sonadżach wiecej i Pis będzie musiał "czubkowe " opozycji wypłacać bo normalnie od Schetyny to tych tutaj głupieją z dnia na dzień .,
Ja w nocy śpię...nie wiem jak ty bo uczciwy człowiek kiedy nie pracuję to odpoczywa.
Jakiej świadomości? Jak ktoś wierzy temu zakłamanemu Grzesiowi to albo głupi albo głupi
Katolik daje sobą przykład...wyjaśniając błędy i naprowadzając na właściwą drogę.
..chwilowo Cię opuszczę bo muszę się skoncentrować na ciekawym problemie
Tutaj brakuje słownika słów zakazanych dla osob wrażliwych na dane słowo pomijajac wulgaryzmy
Jak afera udzielaja sie niki ho wie skad
Ktos da linka napisze własne zdanie bez obrazania to zaraz wyzwiska szyderstwa tacy maja tu byc o czym i w jaki sposób chcecie rozmawiać by ten czat tetnil zyciem poza liczbami????? A może o to waam ho by nikt tu nie zagladal
Jak afera udzielaja sie niki ho wie skad
Ktos da linka napisze własne zdanie bez obrazania to zaraz wyzwiska szyderstwa tacy maja tu byc o czym i w jaki sposób chcecie rozmawiać by ten czat tetnil zyciem poza liczbami????? A może o to waam ho by nikt tu nie zagladal
Reasumując dyskusje może Pasko powinien uaktualnić regulamin
i by było wiadomo
-- za wyznawanie miłości jednej partii --ban
-- za krytykę -- ban ........................
-- przekleństwa , sianie nienawiści ...........ban
dotyczyło by to czatu i profili bo jak widzę niektóre prowokacyjne to z miejsca bym banował
to takie moje skromne zdanie
i by było wiadomo
-- za wyznawanie miłości jednej partii --ban
-- za krytykę -- ban ........................
-- przekleństwa , sianie nienawiści ...........ban
dotyczyło by to czatu i profili bo jak widzę niektóre prowokacyjne to z miejsca bym banował
to takie moje skromne zdanie
kedzior ale jak oddzielić peowców-pisowców-kodowców-lewaków-kukizów?
Moze ustalmy jakie slowa bola niech udziela się ci co chca milo spedzix czas wymienic poglady na rozne tematy pogadax o liczbach bez obrazania pasko niech to dostanie
3 011 022. gryks76 2017-10-22 (19:49) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
tekst dnia tyg miesiaca pewna pani z nierzadu dostala pochwale za 500 plus niby za co inni musza sie skladac by nieroba bylo lepiej nie musieli pracowac juz paru jest takich darmozjadow
-----za ten tekst ten koleś powinien dostać nie tylko bana ale jeszcze w łeb-
tekst dnia tyg miesiaca pewna pani z nierzadu dostala pochwale za 500 plus niby za co inni musza sie skladac by nieroba bylo lepiej nie musieli pracowac juz paru jest takich darmozjadow
-----za ten tekst ten koleś powinien dostać nie tylko bana ale jeszcze w łeb-
Pan Katolik przez duże K.
Nie taki co udaje w niedzielę na mszy a w domu, wobec swoich sąsiadów czy przeciwników pluje jadem bo mają inne niż on zdanie.
Nie taki co udaje w niedzielę na mszy a w domu, wobec swoich sąsiadów czy przeciwników pluje jadem bo mają inne niż on zdanie.
Nie pisz PiS 17 a PO 48 bo niektórzy pomyślą, że to nowy sondaż i opozycja rośnie w siłę
gonzo przynajmniej ty utrzymujesz jakieś standardy , pełen wersal
ale rzeczywiście 110 na śledziu to obecne wyniki jak przy kumulacji widać naród nie tylko chce cyferek ale i igrzysk do losowanka
Dzięki Kędzior
No,Cóż tu jak u Boya:
Każdy mówi o czym innym
jak zwykle w życiu rodzinnym,
Ojciec najgorsze wyrazy,
powtarza po kilka razy
No,Cóż tu jak u Boya:
Każdy mówi o czym innym
jak zwykle w życiu rodzinnym,
Ojciec najgorsze wyrazy,
powtarza po kilka razy
Gonzo a gdzie Fazi
pogoda nie zachęca do długich spacerów a czas w dobrym towarzystwie szybko leci
Jeszcze Kermit i piggi
Emeryt zaraz się wykluje..wiesz kto
w Kołobrzegu
nowa odmiana jabłek Cępion
ale rekordu ze Szczecina nie pobili tam
Śempion
nowa odmiana jabłek Cępion
ale rekordu ze Szczecina nie pobili tam
Śempion
Pogo do dupy więc warto tu powiedzieć by poczytać głupoty innych
Widziałam sempiona
Tomi to już nie ta Zielona...już nigdy taka ie będzie za dużo oszołomów polityki kłótni...