Wpisy 3 011 422 – 3 011 521
23 października 2017 14:23 → 23 października 2017 16:49, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Bonus Multi Multi: 560 000 zł
Dlaczego nie wygrasz z maszyną
https://www.youtube.com/watch?v=Pw0aPZmxMjc
https://www.youtube.com/watch?v=Pw0aPZmxMjc
Sukces 1-10 dobrze ze tylko typowanie
Gdzie padla glowna wygrana w Jakpota bo niema info
EJ padł w Finlandii
dokładnie wygrał 41.570.496,90
euro
Finlandia tam mieszka 4miliony ludzi fuks ciekawe kiedy Polska bedzie
podaje dokladne miejsce w Finlandii: Eurojackpot, wygrał R-Kiosk w Kerimäki Puruvedentie 53
na 1 zaklad w Polsce graja, na rozruchu
a w Finlandii to jest ta miescina:
https://www.google.pl/maps/place/Puruvedentie+53,+58200+Kerim%C3%A4ki,+Finlandia/@61.9119534,29.2781828,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x469a4a5b69044dd5:0xb373b74851a84d55!8m2!3d61.9119509!4d29.2803715
https://www.google.pl/maps/place/Puruvedentie+53,+58200+Kerim%C3%A4ki,+Finlandia/@61.9119534,29.2781828,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x469a4a5b69044dd5:0xb373b74851a84d55!8m2!3d61.9119509!4d29.2803715
przy granicy z Rosja i Sankt Petersburgiem
Ja w eurojackpot nie wygram bo nie gram za drogie poluje na Lotto z Plusem i Mini oraz Multi Multi
Sory ująłem im 5milionow 500tys mieszkańców tam sa losowania hyba.
Przy Polsce to garsta ludzi a powierzchnię kraju maja taka jak my nawę ciut wieksza
Na północy niema warunków do życia dlatego tak Malo ludzi Norwegiia Szwecja to samo a kraje doze
Forsami kicha nic tendencja znikla
ponownie
jestem po obiadku i moge przyłączyć sie do głodówki i petycji o przywrócenie gryksa - na czas posiłków zawieszam głodówkę
jestem po obiadku i moge przyłączyć sie do głodówki i petycji o przywrócenie gryksa - na czas posiłków zawieszam głodówkę
Czyli to jest zmienna trzeba ciągle zmieniać by trafić na klucz Robert
Ja też już jestem głodny jak wilk przyłączam się do apelu wolne media wolne media wolne media
I zniknie jak admin będzie banował ...
Nie wiem czemu Gryksa zbanował to jest nie sprawiedliwe ...
tylu oszołomów tu bywało i mogło innym ubliżać ,on wycofywał się z dyskusji lub jak na niego najeżdzali odpuszczał ....
jak raz mu się wympskło to zaraz zbanować
Nie wiem czemu Gryksa zbanował to jest nie sprawiedliwe ...
tylu oszołomów tu bywało i mogło innym ubliżać ,on wycofywał się z dyskusji lub jak na niego najeżdzali odpuszczał ....
jak raz mu się wympskło to zaraz zbanować
takamama -- nie wiem jak długo grasz ale jesli notorycznie wpada 0-1 /7/8 to dobra jest przerwa i potypowanie na such , poobserwowanie liczb
W Lotto ktos wygral na wsi w Najbiedniejszym miejscu apolski Warmia mazury to nawet dobrze pewnie sie wyprowadzi
prawdopodobnie to jest wolny kraj i wolne media ja tego nie widzę
dusia popieram - jestem za a nawet przeciw jak to mówił elektryk-prezydent
to tu bany dostajecie
Dobrze Pasko robi...bo ludzie zaczynają rozmawiać rynsztokowym jezykiem...
Dobrze że porobili w sklepach na wsi kolektóry to się ludzie bogacą nie tylko w miastach i bardzo dobrze niech cała Polska otym usłyszy..
mrówka są w kościele , tu jest hazard i ostra jazda bez trzymanki , bitwa z TSem
Zagram potem w Multi Multi na dwa losowania pomysły mam te co na pierwsze losowanie do powtórzenia
Tam jest 1200osob i maja kolektore umnie na wsi 3400osob i niema kolektory
3 011 003. gryks76 2017-10-22 (18:32) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
jemu to juz nic nie pomoze jedynie kobieta by go lala i czasem mogli sie pobzykac by jemu na dekiel jak teraz nie bilo
3 011 068. Pasko 2017-10-22 (20:21) Rzeszów
gryks76 został zablokowany do pisania na czacie w tym momencie bo takie wpisy jak 3 011 003, to właśnie poziom, który mnie niepokoi.
jemu to juz nic nie pomoze jedynie kobieta by go lala i czasem mogli sie pobzykac by jemu na dekiel jak teraz nie bilo
3 011 068. Pasko 2017-10-22 (20:21) Rzeszów
gryks76 został zablokowany do pisania na czacie w tym momencie bo takie wpisy jak 3 011 003, to właśnie poziom, który mnie niepokoi.
Rooobbbeerrt ja mam to szczęście że mam kolektóre na wsi gdzie mieszkam a W Dębicy gdzie pracuje 22 jestem codziennie prawie oprócz niedzieli ale zato otwarte umnie trochę mi więcej kasy zato topnieje ale gram i jestem happy
Makler glupot nie cytuj bo Pasko cie zablokuje.
makler - parę lat temu to sie naprawdę działo , teraz to przedszkole
teraz na deser ciasto niedzielne i potem wracam do protestu głodowego do później
Forsami ładne numerki
Forsami ładne numerki
Jade zaraz do dentysty i w tej wsi też jest kolektóra tam zagram sobie w Multi Multi po wizycie no gdzie nie jade tam kolektóra
też uważam że Pasko przesadził z Gryksem--mógł dać ostrzeżenie
end
end
zbanowanie gryksa76 uważam za >> ..FARSĘ
Pasko,
umiejętność podejmowania szybko racjonalnych decyzji
nie jest raczej..Twoją mocną stroną
..pszczółka bzyka, komar bzyka itd.itp.,trudno zgadnąć co w trawie..? widziałem gorsze scenariusze na czacie ..i zero reakcji.., a tak w ogóle ,to jakość tworzy się na starcie, a nie po blisko dwóch dekadach
Jakość była na starcie....i później jeszcze bardzo długo również.....ostatnio się pogorszyło i Pasko reaguje...próbuje tą jakość przywrócić....i bardzo dobrze...
Gryks powróci, kto za łapka w górę ...
laurcia
też jestem za jakością, poprawnym słowem i kulturą bycia,
ale czy droga do naprawy po czasie gorszych zachowań >> jest aby właściwa...?
A może jest potrzebny nowy regulamin, dostosowany do dzisiejszych czasów,określający dokładnie za co należy się ban a za co banan
Ja uważam że gryks76 nic zdrożnego ani obrażliwego nie zrobił i powinien powrócić na zielony czat jak najszybciej.
Pasko odbananuj gryksa76
Ja uważam że gryks76 nic zdrożnego ani obrażliwego nie zrobił i powinien powrócić na zielony czat jak najszybciej.
Pasko odbananuj gryksa76
Tu nie chodzi tylko o Gryksa...po nim pojawią się następni ośmieleni tekstami takimi jak w poście za który był ban.....i to dopiero będzie problem...kogoś tu Gryks obrażał a regulamin tego zabrania....
Co do wcześniejszych gorszych zachowań...nie wiem...nie sledziłam pewnie wtedy....więc wypowiadam się tylko na ten konkretny przypadek...
Ja do Gryksa nic nie mam...ale czasami trzeba się troszkę zastanowić przed klikaniem w klawiaturę
Co do wcześniejszych gorszych zachowań...nie wiem...nie sledziłam pewnie wtedy....więc wypowiadam się tylko na ten konkretny przypadek...
Ja do Gryksa nic nie mam...ale czasami trzeba się troszkę zastanowić przed klikaniem w klawiaturę
Masz racje Laurciu,niektórzy prowokuja złośliwie, potem się robi zadyma, tacy tez powinni dostawać bana.
Wiem że ludzie są różni...ale jeśli już ma się troszkę lat to wypada wiedzieć co można a co niekoniecznie....
Wieczorem zagram w multi więc też muszę zajrzeć po liczby
Wieczorem zagram w multi więc też muszę zajrzeć po liczby
Zaq.
Pisać o grach i liczbach.
obcięlo..
Nigdy nie jest za późno na naprawę, poprawę jakości .
Pasko brawo
Lepiej późno, niż wcale
Nigdy nie jest za późno na naprawę, poprawę jakości .
Pasko brawo
Lepiej późno, niż wcale
może coś z tych>> 31,8,37
Nie mam bardzo mocnych
Wracam do obowiązków
alfafire
Nie mam bardzo mocnych
Wracam do obowiązków
alfafire
Ubeki z PiS donoszą za wszystko. Jak Gryks wróci podam mu kto donosi. Co za państwo nawet na MP za wyrażanie poglądów dostaję się bana po donosie od pisowców.
Admin
czyim klonem jest janek1991 ?
Chcesz zaprowadzić porządek to zacznij....
czyim klonem jest janek1991 ?
Chcesz zaprowadzić porządek to zacznij....
1. Alfa. 6 liczb.
1-3/6.
1-3/6.
3 011 496. janek1991 2017-10-23 (16:36)
Ubeki z PiS donoszą za wszystko. Jak Gryks wróci podam mu kto donosi
he he czyli doniesie na donosiciela- donosiciel do donosiciela..
qrwa jaki jełop
Ubeki z PiS donoszą za wszystko. Jak Gryks wróci podam mu kto donosi
he he czyli doniesie na donosiciela- donosiciel do donosiciela..
qrwa jaki jełop
3 011 504. janek1991 2017-10-23 (16:40)
Pikolo to klon Pan?
O jeden z donosicieli wrócił...
Chcesz jeszcze coś ciekawego napisać osobo ukrywająca się teraz za tym nickiem?
Pikolo to klon Pan?
O jeden z donosicieli wrócił...
Chcesz jeszcze coś ciekawego napisać osobo ukrywająca się teraz za tym nickiem?
Gryks nie wiem za co cię zablokowali ale widocznie ludzie z tego żyją
Witam!!!
Nie jestem w temacie,ale widzę,że tu jakaś<Gryks GATE>
Nie jestem w temacie,ale widzę,że tu jakaś<Gryks GATE>
3 011 510. janek1991 2017-10-23 (16:45)
Jocia, Pan jak miło za bana!
Pisz nie ograniczaj się śmiało
Jocia, Pan jak miło za bana!
Pisz nie ograniczaj się śmiało
2. Zaq. Zestaw A do Lotto pl.
0-1/6.
0-1/6.
Ostatnio na Prezydenta Inowrocławia donosili pisowcy a dziś każą mu zrezygnować ze stanowiska. Metody PiS przechodzą na wyznawców nawet na tej stronie