Wpisy użytkownika janek1991
Łącznie 36 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 011 496. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Ubeki z PiS donoszą za wszystko. Jak Gryks wróci podam mu kto donosi. Co za państwo nawet na MP za wyrażanie poglądów dostaję się bana po donosie od pisowców.
Gryks nie wiem za co cię zablokowali ale widocznie ludzie z tego żyją
Ostatnio na Prezydenta Inowrocławia donosili pisowcy a dziś każą mu zrezygnować ze stanowiska. Metody PiS przechodzą na wyznawców nawet na tej stronie
Jeszcze jakiś czas temu był tu porządny czat (kilka lat wstecz) zanim pisowcy zaczęli obrzucać błotem krytykujących wspaniałe rządy karzełka i broszki. Poleciały bany po donosach no typowe metody jednej partii
Tylko Pasko szkoda bo to spoko gość i stara się stworzyć fajne miejsce do rozmów.
Zauważyłem, że bany spowodowane były głównie po kłótniach w których biorą użytkownicy Pan i Jocia. Można popatrzeć wstecz śmiało.
Zauważyłem, że bany spowodowane były głównie po kłótniach w których biorą użytkownicy Pan i Jocia. Można popatrzeć wstecz śmiało.
Jak gryks dostał ban za wpisy:
3 011 022
3 011 036
To ja nie mam pytań o poziom czatu i rozmówców donosicieli. Jaka satysfakcja musi być i przyjemność donosić jak ktoś prawdę pisze
W Smoleńsku też Putin rakietę wystrzelił
3 011 022
3 011 036
To ja nie mam pytań o poziom czatu i rozmówców donosicieli. Jaka satysfakcja musi być i przyjemność donosić jak ktoś prawdę pisze
W Smoleńsku też Putin rakietę wystrzelił
kto na mnie doniesie do Pasko, że napisałem tajemnicę o rakiecie Putina?
Jak to przecież tylko Ja, Misio i Antoni o tym wiedzieliśmy.
O widzę Gonzaga,Pikolo też partyjni trzeba gryźć gorszy sort
O widzę Gonzaga,Pikolo też partyjni trzeba gryźć gorszy sort
Nie muszę nienawidzić PiS tylko nie toleruję ich postępowania. Mój Bóg nie uczy nienawiści jak ten w którego wierzą wyznawcy religii smoleńskiej i jarka wspaniałego.
Ja w nocy śpię...nie wiem jak ty bo uczciwy człowiek kiedy nie pracuję to odpoczywa.
Jakiej świadomości? Jak ktoś wierzy temu zakłamanemu Grzesiowi to albo głupi albo głupi
Katolik daje sobą przykład...wyjaśniając błędy i naprowadzając na właściwą drogę.
kedzior ale jak oddzielić peowców-pisowców-kodowców-lewaków-kukizów?
Pan Katolik przez duże K.
Nie taki co udaje w niedzielę na mszy a w domu, wobec swoich sąsiadów czy przeciwników pluje jadem bo mają inne niż on zdanie.
Nie taki co udaje w niedzielę na mszy a w domu, wobec swoich sąsiadów czy przeciwników pluje jadem bo mają inne niż on zdanie.
Nie pisz PiS 17 a PO 48 bo niektórzy pomyślą, że to nowy sondaż i opozycja rośnie w siłę
I jak Pan przemyślałeś zachowanie prawdziwego Katolika? Wiem musiałeś się zastanowić nad sobą ale uwierz mi lepiej zacząć od siebie niż walić po kimś bo się z nim nie zgadzam.
Innych oszukasz, siebie oszukasz ale nie tego do którego się modlisz.
Innych oszukasz, siebie oszukasz ale nie tego do którego się modlisz.
Byłem świadkiem kilku śmierci i widziałem jak ludzie wołali Boga choć zanim było źle mieli to gdzieś. Jakiś czas spędziłem na paliatywnych oddziałach.
Znam historię na tyle ile się w szkole uczyłem i nie rozumiem co ma księcio do mojej osoby.
Nie oskarżam cię o nic po co mam się wysilać? Moje słowa nic nie zmienią. Każdy jest człowiekiem i wie co robi dobrze a co źle także każdy ma los w swoich rękach.
Idę na siłownię przemyśleć czy da się zmieniać świat aby wszyscy byli zadowoleni. Grajcie i wygrywajcie, cieszcie się życiem bo los przewrotny jest i czasem potrafi zabrać wszystko jednego dnia
« PoprzednieKolejne »