Wpisy 2 985 973 – 2 986 072
24 września 2017 16:46 → 24 września 2017 19:33, 100 wpisów
U mad w Polsce kierowca góru a pieszy tym gorszym taka mamy kulture nie mowie ze wszyscy ale wiekszosc tak
Teraz takie czasy, że dostawca ma pierwszeństwo na chodniku jak pieszy, to o czym mowa. Może ktoś wreszcie się ogarnie. Oczywiście są wyjątki, ale to mały procent
Coraz wiecej aut nie jak kila lat wstecz nawet nie ma gdzie parkowac tak sie porobilo cala infrastruktura nie wyrabia stad tak nie bezpiecznie rowniez na drogach
Inna sprawa to kultura jazdy to wszystko razem moze byc wtedy nie wesolo
https://youtu.be/djMWv_o3iHk
witam wszystkich znajomych i nieznajomych
3/5 4/9 i kosz namieszalem pomieszalem i sie trafilo pare zlotych na wieczor juz wyslane hy hy 2 mini 1x10 1x6 1x9
w ramach ciekawostek to ze mialem 5/12 w lotto to wiadomo teraz luknelem w mini w stalych 3/10 i 4/10
eh jeszcze nie typnelem lotto 1 zakladzik zwykly nadam tylko co tu by dac
gdyby przypadkiem ktos mial watpliwosci to typowowana 10 wyslalem na wieczorek
gryksik76 w realu te 5z12 , ja jeszcze dzisiaj niesprawdalem numerkow z 14 tej zaraz sprawdze czy cos bym mial, wogole moze jakie 10 z 10 jest
gryksik76 rozyumie typowane ale czy wyslane oto mi chodzi, zawsze mozesz je podzielic na te 4 x6
nie nie wysylalem lottka wczoraj mialbym max 3/6 myslalem tak patrzac na wyniki lotto i lotto plus najbardziej pasowaly mi razem 23 37 46
https://youtu.be/Bh4fhgXLh6o dla wszystkich pan, i panow na poprawienie humorkow
GRYKS 76 graj na tych numerach jesli ci one pasuja 23 37 46, dozuc jeszcze 34 ponoc jest pewniakiem
28,25,31,38,41,24,27,18,15,12,13,19 moze cos z tych typne w lotto
https://youtu.be/oEtngTjwOmk
tak wal z tych liczb no moze byc np, 28,25,19,27,38,41 lub 31,15,38,41,12,13 lub 12,13,15,19,27,41,itd
tak wal z tych liczb no moze byc np, 28,25,19,27,38,41 lub 31,15,38,41,12,13 lub 12,13,15,19,27,41,itd
te nastki mnie cos kreca w najblizszych 1-4 losowaniach czy to multi mini czy tez lotto
Gryks za wczoraj w typowaniu Lotto kręcisz się koło tych milionów jak ja
ta krece tylko jakos w realu d pare razy 4/6 czy wlasne czy z trafika o 3/6 nie wspomne
Umnie narazie też posucha mam już na wtorek nic tylko czekać Lotto 20 Milionów
dzis dzien wyborow w niemczech czyli krotko mowiac ciekawe czy bedzie deutschislamabad nadal czy usuna tych muslinow, jesli wygra ciocia Angelina to niemcy padna za niedlugi czas i bedzie deutchlan kaput
gryks76 ja osobiscie teraz to nie gram w lotto wogole, tylko w mini i MM kiedys dawniej gralem kilkanascie lat do tylu w duzego lotka imialem raz czy dwa razy 4 z 6, raz nawet udalo mi sie trafic 5z6 ale to jeszcze lata 90 byly pozniej gdybym wyslal mialbym 6z6 ale niewyslalem, i od tamtej pory juz niegram w lotto , byla wiem jakas zmiana tych maszyn do losowania weszly nowsze bebny i przestalo wychodzic z liczbami tak jak kiedys, dlatego przestalem grac duzego a obecnie lotto
gryks76 ja osobiscie teraz to nie gram w lotto wogole, tylko w mini i MM kiedys dawniej gralem kilkanascie lat do tylu w duzego lotka imialem raz czy dwa razy 4 z 6, raz nawet udalo mi sie trafic 5z6 ale to jeszcze lata 90 byly pozniej gdybym wyslal mialbym 6z6 ale niewyslalem, i od tamtej pory juz niegram w lotto , byla wiem jakas zmiana tych maszyn do losowania weszly nowsze bebny i przestalo wychodzic z liczbami tak jak kiedys, dlatego przestalem grac duzego a obecnie lotto
tak popatrzylem na moje najlepsze typowania z wczorajszym wlacznie w lotto i lotto plus na 5/12 i 6/12 takie cos mi wyszlo by typnac trza mi pare wywalic
03,05,08,09,14,16,18,19,24,26,27,29,32,36,38,41,43
03,05,08,09,14,16,18,19,24,26,27,29,32,36,38,41,43
GRYKS76 szkoda tu cos wywalac zawsze mozna z tymi liczbami pokombinowac napewno tu jest jakis uklad na 6z6 w LOTTO I wygrana
23 bym postawił do powtórki bo zaczyna chodzić na nowo wiem że to tylko jedna liczba no ale potem druga i tak całe sześćtrzeba próbować różnych sposobów kto wie...
arczi juz dawno po niemcach i szwedach inne panstwa niczym slepe koniec w klapkach na oczach ida ta sama droga francja jest na krawedzi wszystko przez socjal przez dodatki na dzieci i mysl nawiedzonego ze da sie jakos lepiej dzieki tym ludzia zyc ze sie dostosuja a tu d oni pchaja sie jak misie do miodu tylko jak kroliki sie mnoza maja gdzies prawo obyczaje kulture danego kraju wlasne zasady prawa wprowdzaja coraz czesciej bedzie slychac o gwaltach nie wazne ile kobieta ma lat czy dziewczyna im mlodsza to lepsza dla nich kobieta czlowiek sie nie liczy juz w szweci maja wlasne miasta dzielnice wlasna policje nie dawno uchodzca z 6 zonami dostal mieszkanie za polmiliona a wlasni obywatele danego kraju bieduja a ci sie pasa socjalem
pokombinuje podumam jeszcze ide do zonki bede pozniej pozniej moze milego i wesolego no i typniecia pozadnego jak i kaski w realu paparapa
34,64_29,37,74,76_54,70,38_50,57_
15,24,65_9,17,58_25,73,78_46,68,77_
12,55,72_30,75_1,21,59,69_40,44,63_
32,42
15,24,65_9,17,58_25,73,78_46,68,77_
12,55,72_30,75_1,21,59,69_40,44,63_
32,42
gryks76 ok danke schon
jesli wygra partia CDU cioci angeliny niemcy ubieraja burki i przechodza na islam,
narazie wedlug ich opineo,de. na to sie zanosi
narazie wedlug ich opineo,de. na to sie zanosi
cdu 33,3% SPD 20,8% ,AFD 13,2%,FDP 10,1% GRUNE9,2% ,LINKE 8,9%
I TYPUJEMY LICZBY W LOTTO Z procentow niemieckich prognoz, tak przyblizone zgadza sie jesli cdu ANGELINY wygra burki i meczety gora
Nie rzucim ziemi skąd nasz Ród nie damy pogrześć mowy...... Rota
ja im wroze rychly upadek i przejscie na islam i nic wiecej, jesli do tego tez i dojdzie to podejrzewam ze polska jak i nne panstwa wprowadza wiecej celnikow na graniucach juz sie mowi ze sa wzmozone kontrole na niektorych granicachod stron uni ewropejskiej chodzi o b naplyw uchodzcow
borze tucholski, czat multipasko już dawno pobił onet w jakości wpisów
my polacy ich tu nie wpuscimy, a nasza opozycje powinni im dokoptowac tam do deutschbagdadu co niektorych oczywiscie sprzedawczykow tych co jezda i pluja polakom w twarz
Nas juz zalewa islam ze wschodu w jednym polskim miasteczku ich troche jest dwa wyjscia zmiana polityki niemiec i francji lub wyjscie z unii jesli nie polske czeka to samo
Jest dobra wiadomosc konczy sie umowa o przyjmowaniu nikt w mediach o tym nie mowi to moze polske uratowac
Tak że szykować pukawki do boju byle nie za naszego życia i życia dzieci naszych dzieci
Gdyby mieli dawac kare polsce za nie przyjmowanie to wszyscy musieli byc dostac kary rowniez niemcy
moim zdaniem polska powinna juz zamknac granice, dla francji i niemiec , niemcy i francja nie zmienia swoich stanowisk i beda prowadzic do rozwalenia uni ewropejskiej, oni chca pograzyc sie sami, to niech sie pograzaja my ppolacy brac w tym udzialu niebedziemy brali, bynajmniej ja
Tak to jest jak sie weszlo do unii sa zobowiazania tym bardziej ze rzad polski zgodzil sie na przyjmowanie za po i to sa pewne zobowiaxanua rowniez mimio innej ekipi ale jak pisze sa dobre wiadomosci nikt nie spełnił założeń i tych ilości
Ja powiem tak to tak jak by pankowalski wziol na psi targu umowe pozyczki taki przyklad cos poczytal wierzyciel mu powiedzial ze bedzie okey i tam inne ***y a pozniej okazuje sie ze budzi sie w reku z nocnikim tak jest z ta unia to sa nieodpowiedzialni ludzie nie rozwazni to pisze o tych naiwnych bo nie chce pisac i o sprzedawczykach takich tez sporo
całe PO powinno tam wyemigrowac do niemiec i przyjac jeszcze religie islamu, jak chca byc doswiadczani mprzez muslimow to tam a nie tutaj, na naszej ziemi,ja zadnych zobowiazan nie podpisywalem z unia i mi tu suksy z isslamabadu nie sa potrzebni niech sobie ich do francji zabieraja i niemiec, ja chce tu miec spokoj
To tak jest system stworzony ze wybieramy ludzi a oni decyduja w imieniu nad co chca nawet jak to jest przeciw nam to jest falsz to tak nie piwinno dzialac
POLSKA dla POLAKOW i normalnych ludzi a reszte choloty tam wyslac niech ich muslimy doswiadczaja i ubogacaja
Powinno byc przed wyborami co beda i tyle i ludziska wybieraja inne pomysly poza listy opisanej przed wyborami nie moga robic ale pytanie ludzi to jest czysta demokracja ludu a tu jest szopka demokracji niby ludzie wybieraja a oni juz w imieniu ludzi moga robic co chca maja niby nasze poparcie to jest wrzod na dup.. Polski jak rowniez innych ludzi na calym swiecie
No tu jest zbrodnia tak robiona z przykroscia to stwierdzam bo wole pis choc ma wady ale nie ma nic lepszego jak na razie ale jest jak dla mnie zbrodnia pis daje do ukraincow 800+doplaca z naszego skarbca cos strasznegi z naszych podatkow
Nie mam nic przeciw ukraincom my tez jak polacy pracujemy w roznych krajach ale nikt nam nic nie doplaca co to.jest
słyszałem ze jedna osoba trafila w eurojacjkpot tak i glowna wygrana tak? to czujcie jak tam niemcow krew zalewa ze ktos inny trafil i im kasiore z przed nosa zapierdzielil, i juz nie niemcy prowadza w wygranych, tak nasza demokracja to jest pseudo demokracja, ja sie nieczuje demokratom wcale , ja nikogo nie popieram z zadnej partji nie jestrem i nieopowiadam sie za nikim, i nieglosuje za nikim bo uwazam ze niema tu ludzi godnych abym oddal swoj glos na kogokolwiek,z tego wzgledu ze jeszcze w zyciu zaden polityk nic dlamnie jako obywatela kraju nivc niezrobil dobrego i sesnsownego, wszyscy to sa tylko cacy przed wyborami,po wyborach jakichkolwiek maja nas wszystkich w powazaniu,a bezrobocie spada w polsce, tak spada poniew\az coraz wiecej ludzi i specjalistow wyjezdza z kraju bo maja juz dosc, do zakladow nie przyjmuje sie ludzi ktorzy chca pracowac tylko ukraincow i najpopularniejsza pomoc to jest tylko dla 500+ i nic pozatym
ja do ukraincow tez nic niemam pomimo ze tez pomordowali polakow,wielu kiedys,dlamnie jest to narod jak kazdy innny, i oni nie sa tacy szkodliwi jak islamisci,
ja do ukraincow tez nic niemam pomimo ze tez pomordowali polakow,wielu kiedys,dlamnie jest to narod jak kazdy innny, i oni nie sa tacy szkodliwi jak islamisci,
To sobie pomnozyc i macie ile z budzetu idzie a ile kaski idzie na inne rzeczy o ktorych nie mamy pojecia
ale dobra koniec juz pisania o polityce islamabadu, tak okolo miliona jest ich w polsce chodzi o ukraincow a okolo miliona lub i wiecej polakow wyjechalo za granice do roznych krajow,a nasza premier i inne pajace x ciesza sie ze bezrobocie spada bo 500+ jest normalnie smiech na sali i nic wiecej,
Zawsze mnie smieszy jak ludziska pisza ciagle o tej polityce ale ludziska nie zdaja sobie sprawe ze polityka decyduja o wszystkim co jemy za ile czym i za ile wycieramy jak jestesmy na tronir ciagle sie piwinno gadac to by politycy sie bali zle decyzje podehmowac
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
Wyjad z polski raz +500plus to i mniejsze bezrobocie przeciez to baranki oni podaja statystyki z rejestracji reszta ludzi jak nie pracuje nie jest brana
Becia da im 500+ i mieszkaniebo polak nie chce robic za 1,5 do reki
ja rozumie pomoc n biednym dzieciom gdzie jest patologia i gdzie sa dzieci chore takim dzieciom dac 500+, ale nie wszystkim. co wszedzie w kazdej rodzinie jest patologia?bo nato tak wyglada ze jesli wszyscy biora 500+ tzn, ze sa rodzinami poatologicznymi tak, bez obrazy tu oczywiscie prosze, bo ja tu niechce nikogo tez i obrazac, czy morze obecni wszyscy rzadzacy to jest patologia ja wiem ze to sa statystyki, to moze niech oni przejda na realizm, a nie bajki oglaszaja w tTV , ja ostatnio zlozylem w chba 30firmach swoje aplikacje jakos mija juz pol roku inikt sie jeszcxze nieodzewal domnie z zadnej firmy i bezrobocie spada tak w ich myslach chyba na okolo widze pracuje ful ukraincow a ja polak niemoge sie nigdzie dostac do pracy to jak to w koncu jest n z ta praca , i z tym bezrobociem,gdzie one sopada chyba tam na wiejskiej co?
To tylko rewolucja moze pomoc inny system cos innego niz bylo na.swiecie cos niewyobrazalnego system nowy nie co bylo w historii ani w obecnej sutuacji ale to od srodka zniszcza swoimi agentami i ludzmi sa mocni trudny temat
gdzie pujde do jakiej tez instytucji pomocowej to wszedzie mi mowia ze sie nie nalezy nic,ZUS renty tez niechce dac zadnej, to jak to jest tylko nalezy sie tym pomoc z500+, tym zAAAA i narkomanow, dla tych jest, a dla ludzi bez srodkow do zycia i chorych sie juz nic ,nie nalezy to jest panstwo demokratyczne, chyba raczej nie co? juz 5lat idzie jak nie moge sie nigdzie dostac nigdzie do pracy, co m\am isc krasc zebym mogl normalnie zyc jak inni, dlatego tez od czasu do czasu gram w te gry moze tu mi sie poszczesci choc moze wygram jakies pieniadze sobie choc na leki bo z rzadu mi nikt nic nieda niewierze w takie cuda,o ktorych zawsze rzadzacy piepeprza przed wyborami, bo co innego mowia a co innego robia i tyle w tym temacie