Wpisy 2 986 073 – 2 986 172
24 września 2017 19:33 → 24 września 2017 20:42, 100 wpisów
Doktor.
Gryks.
Dzisiaj na północy Polski była... piękna słoneczna pogoda.
doktor2p to nie sa zadne pierdy i wcale stronka nie schodzi na psy, to moze Twoje jest takie odczucie tylko, tu sie porusza wszelkie tematy nie koniecznie tylko o liczbach, pocztaj cie sobie nieraz otym co piszecie o liczbach itd, o progresjach, typowan o kombinacji i jak to niby tesik was oszukuje na liczbach itd. bo nie trafiacie, stosujecie kombinarotyke, jak tu cos trafic itd, a tu nic z tego troche szczescia minimum kasiorki kuponiki glowka i olowek w reke i kreslic liczy i wysylac i grac normalnie a nie kombinowac przekombinowywac uklady liczb a co by bylo gdyby to padlo a tamte numery itd, kreslcie i trafiajcie ale w realu anie tu na stronce real sie liczy nie wirtual, realnie jak wygracie to bedzie kasa a wirtualnie to tylko dostaniecie
Teraz pada/leje od Warszawy po Rzeszów i dalej aż do granicy.
dobra a teraz przechodzimy do losowanych liczb
Teraz takimi postami stronka ma wysoki poziom ludzie chca bujac w oblokach nie chca sluchac prawdy poki maja okey reszta nic ich nie obchodzi nawet jak by islamisci byli w Polsce poki ich nic zlego tez by nie chcieli sluchac
jaga brawo za tydz lech z legla to samo i piknie choc dla zaglebia lepiej jak by padl remis
Widze ze o pileczce a tak wracajac do kwal do lm czy le to pokazali jak sie gra dno i wodorosty
arczibalik73 pierniczenie o pisorach Becie i 500+ zygać sie chce na te biadolenie
niema krasnej, ani Dusi ani iwonki, islandorki, kuby pewnie cos trafili i kasore licza co beda siedziec tu na czacie
ja nikomu niebronie fantazjowac o wygranych nawet zycze wszystkim aby trafiali codziennie w realu, niech graja i wygrywaja, ale niech nie pisza ze TS oszukuje i takie tam duperele, co oszukuje bo nikt niemoze trafic nic normalnego to jest te oszustwo wedlug wszystkich , a moze nie te liczby kreslicie co wychodza co?i systemiki tez nie wszystkim zdaja egzaminty tez, i traca kasiorke,no niestety takie jest juz zycie, i we wszystkim sie wszysztko pierdzielkli i w zyciu i w grach niestety cztam tu nieraz wpisy o tym eurojackpot, kazdy chcialby zaraz trafic glowna wygrana ja bym byl zadowolony jakbym tylko trafil choc raz w zuciu te 5z5 w mini i wrealu to by mi starczylo abym mogl zyc normalnie jak kazdy inny w tej polsce wiecej niechce tylko tak aby miec dotad do poki bede zyl, a potem juz niemusze miec
ja nikomu niebronie fantazjowac o wygranych nawet zycze wszystkim aby trafiali codziennie w realu, niech graja i wygrywaja, ale niech nie pisza ze TS oszukuje i takie tam duperele, co oszukuje bo nikt niemoze trafic nic normalnego to jest te oszustwo wedlug wszystkich , a moze nie te liczby kreslicie co wychodza co?i systemiki tez nie wszystkim zdaja egzaminty tez, i traca kasiorke,no niestety takie jest juz zycie, i we wszystkim sie wszysztko pierdzielkli i w zyciu i w grach niestety cztam tu nieraz wpisy o tym eurojackpot, kazdy chcialby zaraz trafic glowna wygrana ja bym byl zadowolony jakbym tylko trafil choc raz w zuciu te 5z5 w mini i wrealu to by mi starczylo abym mogl zyc normalnie jak kazdy inny w tej polsce wiecej niechce tylko tak aby miec dotad do poki bede zyl, a potem juz niemusze miec
arczi masz poniekad racje tylko zdeczka za duzo tego o polityce mozna cos tam od duzej ilosci nawet o pisaniu o systemch itp az sie chce wymiotowac
okej doktor2p prosze tam bez obrazy oczywiscie
okej GRYKS76 juz niebede pisal o zadnej polityce, i niechce nikogo przyprawiac o mdlosci i wymioty z powodu moich wpisow, na te tematy
Ja tez tak mialem po wiem tak wymiotujcie pozniej przejdzie a wtedy bedzie inne spojrzenie macie w glowie zakaz polityki ma cie byc ciemni ja tez tak mialem poczatki sa trudne prawda nie chce byc ptzyjmowana
mnie tez sie chce wymiotowac jak slysze to ze bezrobocie spada i jest nadwyrzka 5 milionow zl w budrzecie to dlaczego w sklepach kostka masla kosztuje 9zł pytam,?jabłka 6 zł za kg,co bo 500+ PLUS JEST TO JeSLI RZAD jest taki chojny to niech wszystkim ludziom daja co miesiac po 500 zl do wyplat i nie tylko do wyplat, wtedy mozemy kupowac maslo za 9zl
mnie czasem skręca jak słyszę o jakichs wygranych na sucho albo tajemnej grupie osób zarabiających na multi ale juz sie przyzwyczaiłem
I to.sa problemy jak o tym nie pisac ja tego nierozumiem nawet wyzalic sie nie.mozna czy komus oczy otworzyc mysle ze warto.pisac
tak wymiotuja po grzybach chyba byly niestrawne
witaj KRASNALEK I KUBA witajcie
MULAG nie przepraszaj bo niemasz za co przepraszac na tu RZAD PO powinien przeprosic i podac sie do dymisji za to co co przez 8lat dlanas uczynili
Krasnalka.
wy grzyby a ja dzis cale dwa duze kosze wiklinowe orzechow nazbieralem tak rzucalem deskami zeby te co byly na drzewie stracac ze dwie zostaly
jak tak szybko niedziala a muchomor sromotnikowy to co? kiedy dzial dzien po
znalem kiedys dziewczyne z augustowa starsza odemnie 8 lat fajna kobitka byla sluzbowo w legnicy co sie dzialo
ja najlepiej to lubie pieczarki z grzybow i juz takie zamarynowane ze sloika
ja z grzybow znam tylko pieczarki i takie z bialymi kropeczkami te 1 jem te drugie przez te kropki zle mi sie kojarza jakos
nie wiem czy ktos cos podawal pisal odnosnie eurojacka i wygranej w polandi
https://finanse.wp.pl/polacy-juz-wygrywaja-w-eurojackpot-jest-pierwszy-milioner-6169657645910145a
https://finanse.wp.pl/polacy-juz-wygrywaja-w-eurojackpot-jest-pierwszy-milioner-6169657645910145a
no tak krasnalki, skrzaty i inne cwergi zawsze wiedza co dobre jest, no jeszcze podgrzybki z grzybiastych lubie, no boczniaki tez, ale muchomorkow nie te bym wyslal z pozdrowieniami na wiejska np dla pana niesiolowskiegioo, pana budki, pani kopacz, schretyny i inych burkow co by sobie salatke z nich do oobiadu przyzadzili, moze by takich glupot niegadali w europie,
A chodzic lubie po lesie,i pic kawe na ambonie.Nie znosze mysliwych
ja tez lubie chodzic po lesie w celach rekreacyjnych, te swieze powietrze, cisza, spokoj wkolo duzo drzew,i dentyko jak i na cmentarzu spokoj i cisza,mysliwych nie trawie i zwierzat tez nie zabijam, bo co i one mi zrobily czesto jak jestem w lesie widze lisy z cala rodzina i tak mysle one zyja i 500+ PLUS im niepotrzeba popatrzcie a unas wszyscy po to reke wyciagaja
Teraz pan starszy chodzil po lesie i zadzwonil ze mu auto ukradli ale okazało sie ze sie zgubił w lesie policja znalazlo auto i wyjscie z lasu
krasna ja w mini i multi i szykuje sobie 1 zakladzik do lotto typujac lotto
Ja mam swinke morska i koszty sa ale trzeba byc odpowiedzialny i ja utrzymac a nie reke wyciagacpo 500 plus
Ja mini poswiece jeszcz pazdzierzajak nie trafie 4\5 to i jestem dupa i cienki bolek
Krasnalka podaj w czwartek liczby na NIE do europrzekrętu.
W euro pota...szkoda kasyale chcecie?Tracciewasza wola,wasza kasa
jak ts cos da tak z 300 min to sie z eurojackiem moze skusze na 2 zaklady
Jestem na urlopie.
Jest...ławeczka z Beatą z Albatrosa.
trzeba isc cos zatypowac bo o 14 tej olalem sobie typy,
Dzieło tego samego autora./Hanka Bielicka w Łomży na ławeczce/.