Wpisy 2 985 873 – 2 985 972
24 września 2017 14:08 → 24 września 2017 16:46, 100 wpisów
w tych liczbach jest chyba 6/9 o ile dobrze widzę
cholercia i te nędzne 42zł za to płacą
cholercia i te nędzne 42zł za to płacą
Tak jako ciekawostke powiem ze margarynke hitler dla polakow wymyslil
Czyzby jego plan wcielal sie w zycie bo jak to rozumiec ze maslo tak wywindowali
ponownie
sprawdziło się że 30 i 50 jeszcze poczekają a 80 weszła
cos tam weszło 5/9 i 4/6 i jeden kosz
wpadne po obiadku
sprawdziło się że 30 i 50 jeszcze poczekają a 80 weszła
cos tam weszło 5/9 i 4/6 i jeden kosz
wpadne po obiadku
No i pewnie, multi nie wysłane a byłoby 7/10 i 4/6. Też nie miała mnie kiedy choroba rozłożyć
tomcio 1972 jesli jeszcze jestes dzieki za felietony samo zycie
jestem - nie ma za co
dokładnie = samo życie i fajnie opisane
dokładnie = samo życie i fajnie opisane
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 150 000 zł
mozna to obejsc, szef wpisuje ci pare miesiecy wieksze zarobki i placisz za siebie wieksze skladki i kredyt bedzie
juz piona zlozona nic sie nie wymysli dzis slabe uklady numerow
5-10 wczoraj 6-10 firma jakas jest
system do keno
1-2
1-3
1-4
2-3
2-4
3-4
przy trafieniu 2 liczb już wygrywasz
1-2
1-3
1-4
2-3
2-4
3-4
przy trafieniu 2 liczb już wygrywasz
Coś w moim systemie jest
mamy np. 20 liczb w systemie zalozmy trafiamy 10/20
wybieramy dwie 10/10 z tych 20 (trafia sie srednio 5/5)
tworzymy takie kombinacje zeby 5/10 = 252 kombinacje czyli
252 * 252 = 63504 zaklady i jeszcze szansa 10/20 to 184 726 czyli 11730839904 kombinacji i mamy pewna 10/10
wybieramy dwie 10/10 z tych 20 (trafia sie srednio 5/5)
tworzymy takie kombinacje zeby 5/10 = 252 kombinacje czyli
252 * 252 = 63504 zaklady i jeszcze szansa 10/20 to 184 726 czyli 11730839904 kombinacji i mamy pewna 10/10
angierski lubi żartować
Jedyny system ja mam
już po obiadku później trza gary i talerze po myć ale to poźniej trzeba odpocząć po obiedzie
bo rano skandal kawa sama nic w domu słodkiego kto to widział tego najwięksi górale nie widzieli ale na wieczorek będę miał + kawka od cioci kloci z niemiec
Slawek to tajemnica
a więc było tak siała baba mak nie wiedziała jak a dziad widział nie powiedział jak a to było tak że ?
kasa lezy normalnie na ziemi trzeba raz ja podniesc i wystarczy
Wczoraj 5/10 na II losowanie,dziś na I losowanie 6/10 Jurto może 7/10 lub więcej
Witam to tomcio niezłe opowieści, ale to prawda jak wygląda życie w Polsce. Powiedzcie ile już osób Pasko wykasował i czy to faktycznie słusznie? Wczoraj pewna osoba do tego się przyczyniła i to świadczy o człowieku, jak lubi tylko kogoś podkablować. Czasami ktoś tylko rzuci żart, a to nie znaczy , że ma odrazu odpaść. Przez takich ludzi traci się wiele osób i myślę, że kiedyś była większa frekwencja. Precz z konfidentami
No to sie popsuło deszcz zaczął padać dość mocno ogólnie paskudnie na dworze brzydki w wiekszosci ten wrzesień
dziś u mnie ciepło troszeczkę czasem jeszcze mrzy a wczoraj cały czas lało...dziś nie narzekam...choć jak się przeszłam na spacer to normalnie dziś ludzie za kierownicą szaleją normalnie nie wiem czy to pogoda tak działa
czy są na haju
czy są na haju
mam w planie kupić kamerkę i nosić przy czapce żeby wszystko było jasne potem no youtube piratów i na policję
No teraz taka technologia ze jak najbardziej tak mozna koszty chyba nie takie duzo juz technologia robi swoje
a chodnikami to nie da się nieraz przejść stają na cały chodnik jak pieszy idzie po ulicy to trąbią a jak stają samochodami na chodniku to nikt tym się nie zajmuje
a ile by było mandatów
a ile by było mandatów
Denerwuje mnie ci na tych motorach teraz mniej ale wczesniej tak bucza hałas co nie miara piski i zawrotna predkosc
Dokladnie z tym ze kierowca wiadomo ma lepiej ale pieszy musi pomyslec jak to