Wpisy 2 984 833 – 2 984 932
23 września 2017 14:39 → 23 września 2017 15:35, 100 wpisów
Witam Wszystkich
Janosik jeśli będziesz to wyraź proszę swoje zdanie na temat tych liczb:
8,9,16,27,36
8,9,16,27,36
Dobra,deszcz przestał padać,pora na grzybki,wysyp:Borowików,Maślaków i Kani
laurka idziemy leb w leb 22 pkt roznicy jeszcze wszystko mozliwe
megamocny wrzesień jest tak biedny dla mnie że szkoda gadać, wczoraj jakimś cudem w eurojackpot udało mi się 34,30 zł zdobyć a tak poza tym to
Jak ja zazdroszcze uzytkownikom czata potrafiacym wskazac liczby ktore padna lub wskazac te ktore nie padna
no to ladnie real , a dzis mialem juz wypelniony kupon na euromelona do wygrania we wtorek 700 mln zl ale wyrzucilem go bez wiary
a dzis se kupilem na alegro modern talking 1,2 plyty i savage i papa dance gold hits
tylko szkoda ze nie placo za 2/5 bez gwiazd moglabys ratowac kupon w euromelon placo
no szkoda, zagrałam z tych 1-10 cyferki 2 i 6, wylosowali 2 i 5
przyjdzie do mnie jakas panienka puszcze modern talking 1 album na mojej wiezy i bedzie kulturalnie
angierski jak możesz tyle zarabiać to daj sobie spokój z TS, po co się stresować niepotrzebnie
narazie zarabiam malo tarktuje ta prace jako dorywcza
laurcia racja ja tylko musze sie zalapac na taka prace
laurcia racja ja tylko musze sie zalapac na taka prace
tez moglem sie uczyc ale bedac geniuszem multilotka nie ma motywacji zadnej bo kasa grozi 2 razy dziennie
ja jestem programista, ale tez optymizuje bazy danych z duza iloscia danych, optymalizuje algorytmy
z tymi naukami jest tak niestety za cale zycie trzeba walic w leb nowe rzeczy
no trzeba nowe rzeczy uczyc sie, a inne stare zapominac ale wiesz mozna do tego sie przzwyczaic i byc zawsze na czasie
mnie wiele dziedzic it ominelo, ja duzo rzeczy nie znam, ale w pewnych rolach bym sie spelnil
w kazdym razie nie jesem jeszcze za stary na nowe perspektywy
mnie robi się słabo już od samego czytania słów typu "baza danych" czy "algorytm" nie znam się na tym po prostu
ale Ty angierski działaj
ale Ty angierski działaj
laurcia w kazdym razie kasa duza jest za to, a w ameryce bardzo duza nie ma co czekac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
no czesciej zabiera ale wiesz liczby skreslasz sama wiec decydujesz
Następny silny wstrząs ziemi w Meksyku 22 minuty temu:
>> 6,2 M <<
>> 6,2 M <<
angierski najważniejsze żeby mieć dobrą pracę, a Ty w informatyce w tych czasach to raczej zawsze coś znajdziesz, potrzebny zawód
no racja laurcia zawsze jest popyt, bo rozwiajaja sie firmy a one korzystaja z technologii informatycznych, nawet te ktore nie maja bezposreniego zwiazku z informatyka
algierski a czemu nie sprzedajesz lotka przez neta za 40 groszy i rano losowania i jestes najlepszy w kraju
ale trzeba miec zdrowie to po pierwsze po drugie wykorzystac swoja szanse
2 984 834. laurcia 2017-09-23 (14:39)
Witam Wszystkich
8,9,16,27,36
Witam Wszystkich
8,9,16,27,36
wogole to w multi mozna tak grac ze raz trafic 3/3 potem puscic 5/5 za to wszystko to tez pewny sposob gry ze zmniejszonym prawd bo trzeba trafic 3/3 i 5/5 ale to taka metoda ktora pokonuje stawki jaka daje ts za konkretne trafienia
Laurcia.
Za kilka minut sprawdzę.
Za kilka minut sprawdzę.
Wizard.
W pierwszym losowaniu EJ liczba zakodowaną w dodatkowych /3 - 7/ była liczba: 21.
Wczoraj /2 - 5/ była to liczba: 12.
W pierwszym losowaniu EJ liczba zakodowaną w dodatkowych /3 - 7/ była liczba: 21.
Wczoraj /2 - 5/ była to liczba: 12.
Koniec świata nastąpi za... 5 000 000 000 lat jak Z G A Ś N I E słońce.
Chyba ze wcześniej wybiją nas ludki z Korei.
Chyba ze wcześniej wybiją nas ludki z Korei.