Wpisy 2 984 147 – 2 984 246
23 września 2017 00:00 → 23 września 2017 01:28, 100 wpisów
No to kumulacja w Lotto 17 Milionów kumulacja na wieczorne losowanie
Ja w tym roku na tych samych numerach 8x6/10 to samo co na profilu i nie chce wchodzić nic więcej aż dziwne
Lotto 30,4,18,27,16,19 numery wzięte z butelki kodu kreskowego perła chmielowa browar lublin
Rafi i znowu dwie moje 4 ,19...+te wcześniejsze to już jest moich cztery w Lotto z Plusem 2,4,19,21...........
Pan na rozweselenie.na forum zaplakano nad obnizeniem emerytur orlow gorskiego
To co na moim profilu nie dawno temu zatypowane wybierz sobie pozwalam dziele się
Rafiw do VIP a ci dużo niebrakuje ponad dwieście wpisów albo trafienie na zielonej i juz jesteś tutaj VIP
Miałem inny profil ale pasko przyblokował za czat niegrzeczny
Lubię jak jest taka nagonka na temat końca świata aco to jest koniec świata to nic innego jak śmierć każdego z osobna zejście z tego łez padołu człowiek zginie a ziemia się zawsze obroni
Ładne 7/10 w tym samym dniu i to w realu tak szło a na tym nicku lipa
Najlepiej było by ustrzelić 5 parek kradzionych od kogoś z zielonej
Też ide przerwa do jutra musi mózg odpocząć i dalej do maszyny
bo ja wpisałem 90 ,ale mi też tpo wywalił i to wpisyeane ręcznie ,ale niae chciełem,żeby ci usunął
Tam były końcówki łączone wszystkie możliwości do dziś na top wygranych zajął bym pół strony
To proste łączyłem np.końcówki1,11...zwszystkimi 2,12.....z wszystkimi
a popatrz ten koniecpol ma chyba teraz z 50 wpisów i mu tego nie usówa ,ale to jest świństwo
Nie może za dużo powtarzać się numer ip komputera a jak z jednego to numer ip ten sam
Rafiw70iw,dziwię się ,że się tak produkujesz na tym mavelle,bo tam trzeba poprostu czekać ,aż wyjdzie,tam jest za dużo roboty żeby to pisać
Muszę 50 wpisów stałych wklepać tylko kazdy z innego telefonu trza rodzine oblecieć i wpisać
ale wce nie musisz,ja piszę z 8 kont i sobie rsdzę na jednym komputerze
Też tak miałem jak na liście co drugi dzień byłem wygranym to skumał sprawę i usunął tobie zresztą też
podałbym ci tą stronę,ale ten drugi dysk mi siadł,gdzie to miałem zapisane
Ładnie wygląda na mavelle ale realnie kaskę trza mieć by wysyłać tyle kuponów
Rafiw70iw,gratki za takie typy jak miałeś,szkoda ,że ci to wyrzucił,ale pomysł był przedni
ja słabo typuję,bo nawet 10 do tej pory nie miełem,a to niestety bieda
Dobre są też ciągi 1-10....itd z jakąś 5też po 9,10,idzie z 15
Raz miałem 12 ale ***o....wo liczby rozłożone i tylko 900pare zł wyświetliło na mavelle
Było coś takiego 41,42,43,44,45,46,47,48,49,50+końcówki 3,13,23,33,43
powiem ci tyle,nie pisz na codzienne,bo to szkoda czasu,lepiej wpisuj na stałe,ale dobre liczby,to ci przyniesie lepszy zysk
no to mówię ,TOR i strona która daje maile jednorazowe i to ci wystarczy
Jak się nie mylę to ostatnio końcówki dały 10/15 7ki. I 9ki 5 września