Wpisy 2 979 380 – 2 979 479
17 września 2017 19:44 → 17 września 2017 20:38, 100 wpisów
hejka witam serdecznie
lewy ja tylko tak zapytalem chodzilo mi ze po przeczytaniu Twojego wpisu odnislem wrazenie jakbys tymi slowami odniudsl sie do mojej osoby, ale okej rozumie ze zle to odebralem ale okej
ja też zmykam spać bo i tak stałem się niewidzialny nawet się nie przywitają
junak 56 tak masakra jest z tym klociem ale jak trzeba to trzeba, nic na to czlowiek nie poradzi co do cukrow to jest z nimi roznie umnie, poniewaz nie jem i nie pije nic slodkiego a cukry na czcczo siegaja okolo 275 mg a nieraz nawet dochodza do 589mg to jest za wysoko i mozna zejsc z tego swiata z takimi cukrami,
sniezynek 1544 nie wiedzialem ze jestes nawet nic nie piszesz witam cie serdecznie przyjacielu,
sniezynek 1544 nie wiedzialem ze jestes nawet nic nie piszesz witam cie serdecznie przyjacielu,
dobra musze cos zatypowac tu na stronce bo rozpisze sie i zapomne
jocia
Dzisiaj naszym wrogiem nie jest żołnierz uzbrojony w karabin ani samoloty tnące niebo nad naszymi miasta - m.in. takie słowa miałaby wygłosić królowa Elżbieta II w przemówieniu przygotowanym na wypadek wybuchu III wojny światowej.
islandorka już nie długo
W tym roku Korea Północna przeprowadziła już dwa udane testy rakiet dalekiego zasięgu. islandorka ja mam jeszcze większy zasięg
Zbigniew.
Nie rób sobie nadziei.
Nie rób sobie nadziei.
janosik obstaw moje liczby kiedy ślub
Zbigniew. Bez miliona na koncie, jesteś na końcu kolejki do jej serca.
Zbigniew. Bez miliona na koncie, jesteś na końcu kolejki do jej serca wzieła by połowe i by odeszła
Prosiłem Boga o miliony ale wiem, że Bóg nie działa w ten sposób. Ukradłem więc milion i prosiłem Boga o wybaczenie
islandorka krasnalki nie cheeee ma męża a ty nie
bolek31
na wyspach bermatutach
jak się wygrywa Forsami to się nie siedzi na stronce tylko świat zwiedza no my tego powiedzieć nie mozemy
islandorka starzy mi trują kiedy się w końcu ożenie
Krasnalka.
Otwieraj firmę... krawiecką.
W Łomży jakaś niewiasta poszukuje krawcowej, co jej uszyje strój... bikini.
--->>4lomza.pl/ forum ogólne.
Krasnalka.
Bolek.
Właśnie wypiłem sobie darmowe bo stało nieopodal zaplecza rampy sklepu patrze myślałem że pusta butelka biore do reki a tu czworonożny kudłaty z rogami ale było dobre aż dziwne jak ktoś może zgubić dlamnie ok więcej takich okazji
przeczytałam arczibalik73 ..no wysokie masz cukry powinieneś przeliczać węglowodany w gram i ważyć wszystko co jesz robisz tak
I tak trzymać Forsami na granie ma zostawać o opłaty i ine rzeczy sie robi tak jak ty trzeba sobie jakoś radzić
to dołaczasz do mnie 2 liczy to już dobry początek nie za długo będziemy po 3 liczby często trafiać a później 4 aż do szósteczek alleluja i do przodu
znalazłem dziś 100 zł mam problem musze to zgłośić użendasom skarbowym sory za bledy ortograficzne
12 groszy tylko nie płacz proszę 12 Milionów na wtorek w Lotto ci przynosze
Skosy metoda typowania
2 groszy tylko nie płacz proszę 12 Milionów na wtorek w Lotto ci przynosze
Coś wniej jest
nie tylko żebyśmy gębę na kutkę mtrzymali każdemu po 10 zł widze że użytkowników 108 reszta dla ciebie
Trafiłem 6razy na 7 2liczby
Mulag osmiu pisze reszta czycha na okazje w postaci gotowych zestawów
forsami ja ministrant
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep 1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep 1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
Nie 6 godzin tylko 2.
Przez głupie waśnie festiwal w wrześniu zamiast w sierpniu kiedy pogoda sprzyja są wakacje i inny klimat ogólny
afera była z Opolem i Prezes Kurski wywalczył Wrzesień bo bojkot polityka rozlała sie i tu
No ja to samo gram co zawsze i mam to gdzieś wyjdzie to wyjdzie prace mam ...6,15,23,31,39
pamietaj że w podziemiach jest bomba tyle pracujesz niż ja ale tago nie wiesz co jest w kołchozie nic oczwiscie wiećej nie powiem
oczwisci nie mówię o stricto bombie ale jak wywali to okoliczne domki i siedla będfą mieć do wiwata moze tak nie będzie
We Wrocławiu już nie pada.
Amoniak nie taki straszny nie jest w czystej postaci bo zmieszany z glikolem on nie jest łatwopalny
mysłałem że urodzin ale wiem zę masz we wsrześniu no to masz troszkę przerobione
Ale Doda rozwaliła Marylę swoją interpretacja piosenkii fajnie,stawiajmy na młodych,starsi do urn
nawet jak by to się miąło spełnić za 5 10 lat to i tak szybciej niż emerytura
25jak wejdzie wiek emerytalny do 65 roku życia a grał będę do konca życia do trumny nie wezme a darmozjadom niedam
pod warunkiem że człwiek do żyje do tych 65 lat Jak dla mnie warto grac i mieć nadzieje
dokładnie do grobu ani na tamten świat nie zabiorę nie będę chomikowął żyć bo nie wiadomo jak długo człowiek pociągnie takie czasy żyć całą gębą i grac grać i grać