Wpisy 2 979 480 – 2 979 579
17 września 2017 20:38 → 17 września 2017 22:14, 100 wpisów
Też tak mówię,umrę z nadzieją...niespelnionaale nie chce dużo,walczę o 4\5 w mini przy wkładzie 250 zł w kolo 2 miechy
moze i tak jest że nas w banbucho robią ale moze coś tak skapnom myślę że może mi się uda w tym całym kantowaniu który jest coś tam ludziskom dadzą i to mnie trzyma
Każdy gro o co chce ja chce 12 Milionów i o Mini też i Multi Multi 250+ bonus dużo kasy chce
hejka witam po przerwie
co tam ciekawego u moich znajomych ziomali?
Jak na razie zmieniam sposób gry chwilowo w Czechach nie będę wysylac bo coś mi numery się nie ukladaja.Jednak dziennie wysle 1 mini za 1.25 i nie będę sprawdzać.
Będę każdy kupon wkładać do koperty i zaklejać na 60 dzień wszystkie 60 otworzę i sprawdze
Tak zwany Hazard kontrolowany. Muszę tak zrobić by za dużo nie wtopic
Będę każdy kupon wkładać do koperty i zaklejać na 60 dzień wszystkie 60 otworzę i sprawdze
Tak zwany Hazard kontrolowany. Muszę tak zrobić by za dużo nie wtopic
uciekam na film co do piero dostałem nowosć kombinowałem bo brak napisów ale są już na stronie onnej
do jutra no chyba ze po filmie wpadne jeszcze z 2 godzinki trzymajxcie sie wygranych życze
Kuba nie to mnie nauczy dyscypliny
Kuba w jakikolwiek sposób dziś patrzyłem numery się nie ukladaly a tam jest statystyka do 30 dni i dupa blada nie tak jak tu na stronie pasko ze se możesz z roku po ogladac
Kuba by nie wtopic kasy musial bym za co najmniej 600 zl wyslac a nie mogę sobie na to pozwolić bo mi punktów konsultacyjnych po odpadalo
na moim temacie pojawił się skan uzytkownika bukmacher1 z dwiema wygranymi 6/6 w keno
Kuba za dużo opłat mam jak na razie robi się zimno a ja prądem grzeje więc będę miał większe opłaty na razie nie będę w czechach mogl grac bo się numery jakos nie ukladaly, będę musial przez dwa miesiące spisywać i recznie se statystykę robic dopiero wtedy może cos wydedukuje na razie ze statystyk 30 jest ciezko
Kuba mnie dziś o mało czacha się nie skopciła przez te analizy i ani siat ani srak hahahah
Gdzie sa tu nasze kobiety krasnalek Dusia Medeea Islandorka itp i toksyn sory torsan
Kuba ja musze faktycznie zdobyc więcej punktów do konsultacji bo mi zostało minimum z minimum.
Czerwona lampka miga na alarm, więc musze 200 zl przeznaczyć na listy do zielarskich nawet Gdansk mam kilka i rejony by w razie czego polaczyc i skm do jechac
Czerwona lampka miga na alarm, więc musze 200 zl przeznaczyć na listy do zielarskich nawet Gdansk mam kilka i rejony by w razie czego polaczyc i skm do jechac
uciekam z czata będę dopiero jutro wieczorem jak wroce z pracy
Rozumie wszystkie mają mężów i teraz barabara
czy mozna w jakis sposob cofnac czas o 2 tyg tak by zaczynal urlop co mi sie chce jutro isc do pracy po takim obijaniu
Na forum, luckyloser1 zwrócił się do mnie z następującą sprawą:
"wiesz może dlaczego na odwrocie nowych kuponów nie ma tego kodu cyfrowego, który tam zawsze był? Teraz jest w tym miejscu tylko puste pole".
...........
A że ja nie gram w gry losowe, to nie znam powodu w/w sytuacji, dlatego proszę w jego imieniu o odpowiedź, jeśli ktoś ma wiedzę w tej sprawie, może Pasko?
"wiesz może dlaczego na odwrocie nowych kuponów nie ma tego kodu cyfrowego, który tam zawsze był? Teraz jest w tym miejscu tylko puste pole".
...........
A że ja nie gram w gry losowe, to nie znam powodu w/w sytuacji, dlatego proszę w jego imieniu o odpowiedź, jeśli ktoś ma wiedzę w tej sprawie, może Pasko?
Gryks dostaniesz za rok
Ja też
Chyba znalazłem klucz do miniwe wtorek jak tabele pilarza 16 mini wysledo losowania proponuje ....i modlitwe,dzis ewangelia Mateusza o przebacz@niu
Gryks jeszcze tylko wrzesień październik listopad grudzień styczeń luty marzec kwiecień maj czerwiec lipiec i WAKACJE
Sniezneku mnie też czacha dymi i z laczek kopcilepiej późno @ ...tok FM.Co to?
junak56 na poczatku tak robilem jak wyszedlem ze szpitala, przeliczalem wszystko na wymienniki i weglowodany i sie w ten sposob tez i glodzilem, ale to nie wypalilo , lekarze w szpitalu nie nakazali mi zadnej diety poniewaz ja i tak nie jem duzo , tylko powiedzieli czego mam niejesc i niepic, szczegolnie zabraniali picia alkoholu , ale pytajac o diete powiedzieli zeby jesc wszystko oprocz tego co podnosi cukier, i i w mniejszych ilosciach poniewaz umnie jest zastosowana mieszanka 2 insulin a w tym przypadku zadnych diet sie nie stosuje,i po tej insulinie sie tez i przybywa na wadze, nie u wszystkich to tak dziala ale u wiekszosci a ja takich mieszanek insulin mam az 3 , co do alkocholu to nie lubie takich trunkowi wcale niepije, dla mnie alkochol moze wogole nie istniec, bez tego mozna zyc jesli sie tylko chce,wiem ze to moze tu zdziwic kilka osob ze nielubie ani tez niepije nic w czym jest alkohol ,wiem ze zaden facet sobie niewyobraza nie wypic choc 1 browara po pracy , ja sobie to wyobrazam i niepije, niewolno mi pic sokow teraz zadnych a to uwielbiam najbardziej,no ale jak niewolno to niepije, dlamnie alkohol, kawa fajki i mne trutki moga nie istniec nie mowie ze kiedys nieprobowalem alkoholu czy piwa chocby probowalem ale stwierdzilem ze to niejest dlamnie tez i i zawsze zachowuje trzezwy umysl, tez, alkoholu niewolno pic tez i przy cukrzycy, ale musialem odstawic tez posilki maczne tez smazone itd,moge zapomniec o cukieerkach slodkich sokach, frytkach i wszystkim smazonym zero grila ,pierogow, jablek tylko jesc ryby na surowo, sledzie itd,i pic herbatki ziolowe i wode czysta i jeszcze najlepiej niegazowana
Arczibalikto moja kulawosc nijak sie ma do twojej insuliny...coś tam
zbigniew q nic niemusisz nikomu zglaszac zadnym urzedasom bo kazdy z nich powie ze to on zgubil, co znajdziesz to twoje tylko sie tym niechwal nikomu, i ciesz sie tym co znalazles
arczibalik73>> a czy znasz dietę doktora Kwaśniewskiego, za pomocą której osiągnięto liczne sukcesy w leczeniu cukrzycy - i za co austriaccy lekarze kilka lat temu mianowali w/w doktora do Nagrody Nobla w medycynie?
Zbiniuprzegladalem twoje mini z któregoś tam...we wtorek wpisze swoje 16 jakie wyslalem
dzięki Edi8, Wy pewnie macie jeszcze stare kupony oznakowane: R6.5 11.04.2016.
a w moim mieście w kolekturach są już dostępne nowe kupony oznakowane: R.6.7 10.07.2017, czy jeszcze w jakimś innym mieście są już te nowe kupony? chyba jutro muszę o to zapytać na infolinii TS-a, bo tutaj nikt nic nie wie
a w moim mieście w kolekturach są już dostępne nowe kupony oznakowane: R.6.7 10.07.2017, czy jeszcze w jakimś innym mieście są już te nowe kupony? chyba jutro muszę o to zapytać na infolinii TS-a, bo tutaj nikt nic nie wie
Bolek to masz jeszcze te stare u mnie w kolekturach już są te nowe
Wpadnę po losowaniu, wysokich wygranych
Dopisano wyniki Multi Multi
02,13,14,16,20,23,24,26,39,40,42,43,48,54,59,63,64,69,70,78
Plusem jest liczba: 26
02,13,14,16,20,23,24,26,39,40,42,43,48,54,59,63,64,69,70,78
Plusem jest liczba: 26
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9813 zestawów od 1266 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 326 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 286 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Rumburakus - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 6 208 zł = 124,16 x koszt gry
- Amigo - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- damian6935 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 1 532 zł = 38,30 x koszt gry
- coma1970 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 214 zł = 21,40 x koszt gry
- Marzyciel - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 07,14,17,36,42
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8583669
Wylosowany numer to: 8583669
Typowania Super Szansy
Zykfryt69 wytypował(a) 3070969 - wygrana 10 złLuck wytypował(a) 6011869 - wygrana 10 zł
Julia usia wytypował(a) 1387069 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,07,08,09,10,13,16,19,21
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 01,09,16,21,31 oraz dodatkowa liczba 04
2 979 191. Pan 2017-09-17 (15:27) Replay u Bolka kiedy?
Na którą parkę BĘC-? >> 65,70 ....58,64
Toś Chytrusek
Na którą parkę BĘC-? >> 65,70 ....58,64
Toś Chytrusek
dla zwycięzcy
13,16,20,23 na tej czwórce na początku roku trochę zarobiłem , dziś tylko 5/7, 5/8 5/10
Poza pewniakiem>>>[2]-Dupa zbita
Ale to i tak lepiej niż u JociiBo 67
Ale to i tak lepiej niż u JociiBo 67
2 979 557. Vondeoff
owszem Nie było końcówek 1,5,7..
Ale o 14 weszła moja parka > 4-57
owszem Nie było końcówek 1,5,7..
Ale o 14 weszła moja parka > 4-57
edi8 czytalem o tej diecie kwasniewskiego ale niestosuje jej poniewaz lekarze mi w szpitalu diabetolodzy powiedzieli zadsnych diet, nie stosowac przy tej insulinie, zdziwilo mnie to poniewaz wiem ze przy cukrzycy powinno sie stosowac diete i wymienniki weglowodanowe,, ja zreszta tez i te jakby wymienniki tez i stosuje bo raz ze jem malo jak jakis niejadek, ale tez io malym indeksie glikemicznym, np zielone ogorki czy pomidory,, jesli chodzi o cukrzyce to cukrzycsa ma dokladnie 72 odmiany najgforsza jest typu 1 i typu 2, przy mojich mieszankach diet sie niestosuje, a jesli chodzi o diete to i tak niejem wszystkiego, leki moje na cukrzyce to tylko koszt 400zł,nic nie dostaje za friko,wszedzie za granica diabetycy dostaja leki na cukrzyce jak i insuline x za darmo, tylko nie w polsce kiedys tak bylo za komuny ale pozniej to szybko zmieniono, ja mam chyba cukrzyce juz genetyczna umnie wieksza polowa rodziny nato chorobe choruje,,moja mama tez ma cukrzyce i ma ja juz chyba z 25lat, mojej mamy rodzenstwo tez mmialo i kilku kuzynow mojich 2,5roku temu stracilem 3 bliskie osoby 2wojkow i kuzyna ktorzy wszyscy ymarli z powodu cukrzycy byl pogrzeb za pogrzebem wszyscy brali insuline jak i ja , inni bioa tylkotabletki , ja mam to i to, i najwyzsze juz dawki tabletek np kiedys na poczatku bralem taki lek siofor 850 ,juz tego niebiore, teraz mam najwyzsza dawke siofor 1000,i to 4 razy dziennie plus insulina,poprostu szkoda gadac cukrzyca zabija pomalu , atakuje oczy ,serce konczyny dolne i gorne i wiele iinych jeszcze zeczy i nie jest u wszystkich uleczalna, jesli zas chodzi o lekarza ktory mnie prowadzi czyli diabetologa to jestem pod kontrola najlepszego diabetologa na całym dolnym slasku tu ze strony Wałbrzycha,z dniem nabycia tej cholernej choroby musialem duzo zmienic w swoim zyciu tez i przywyczajen, bo jesli chce zyc to musze sobie odmowic przyjemnosci, a najgorsze jest to ze gdy zachorowalem na ta cholerna chorobe to stracilem prace, poniewaz tam gdzie pracowalem cukrzycy sa nie wskazani by pracowali, i sie takich ludzi zwalnia pomimo ze jest to firma miedzynarodowa , i dziala tu w polsce poprostu szkoda gadac co w tym kraju sie wyrabia z ludzmi i jak sie ludzi traktuje gdzie kolwiek sie znajduje ale dobra juz koniec omnie nie lubie rozmawiac o swojim zyciu i chorobachcałe zycie tylko szpitale i te prochy i cale zycie pod gorke
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
w tym tyg zarabiam na 250 plyt cd albo tableta samsung 10 cali
dam rade to tylko 5 dni w pracy ale komu sie chce
dam rade to tylko 5 dni w pracy ale komu sie chce
coraz trudniej coś ustrzelić , a jak jakaś drobnica wejdzie to następne 3 dni baty
kiedy przyjdzie ta wygrana i emerytura stracilem juz nadzieje