Wpisy 2 979 280 – 2 979 379
17 września 2017 17:18 → 17 września 2017 19:44, 100 wpisów
sebo a skad to spisales z nieba? czy byles u wrozki?
Artur ma dobre liczby polecam
ze uwazasz ze te liczby wyjda w tym akurat roku anie np za 10lat co? blo ja bym niebyl tego taki pewny ze one wejda akurat razem
witaj Dusia
witaj Dusia
wytłumaczy mi ktos jakim cudem za 4-2 płacili 111 tys jak wygrana 1333 euro po 4 zł kurs daje przeszło 5 tys w eurojackpot
Nie daleko do Poznania mamy
czekamm na odpowiiedz dzieki
sebo rozumie pewnie tego z TV ktory jak do niego zadwonisz to mowi wszystkim to samo i za minute kasuje 7,99zl \a kada 10minut i taka kase wrozy ze dostanie ze szkoda gadac
najlepsz typer liczb i astrolog oraz magik to byl i jest madal LECHU z gdanskaon wszystko trafia
ja sobie sebol sam sobie wroze liczby do gry i takimi gram, moj aniol stroz minie nie opuszcza
i
i
nie przesadzam juz przestalem pracowac jako ogrodnik, juz na ogrodach nie pracuje
ale dobra spoko Sebo, jest dokladnie kazdy sam sobie typuje i bynajmniej pozniej nie bedzie mial pretensji ze ktos mu podal numery a on nietrafil na nich , tak szczescie to podstawa jest
sebo ja wiem to ze zadna praca niechanbi tak to jest prawda,
Ja na razie nie wysyłam multi ,pojadę z tym eurojackem zobaczymy jak wyjdzie w sumie to tylko wydatek raz w tygodniu
ja wogole narazie nie gram w nic,grałem do wczoraj i troszke poplynolem juz z kasa a juz o tym eurojackpotcie to nie mowie bo szkoda kasy na to,jak dla mnie narazie to tylko typuje liczby sobie tu na stronce
Najlepiej to nie grać na siłę tylko raz w tygodniu lub miesiącu wystarczy jak los będzie chciał to wygrasz tak czy inaczej
dokladnie tez to zawsze powtarzam jesli masz trafi t trafisz i wtgrasz ale zeby wygrac trzeba wierzyc w to ze sie trafi i wyslac wkoncu ten kupon
Junak.
widze ze na wieczor fajne liczby wyjda w MM
BEDA POWTORKI liczb juz widze 4 powtorki, np.39,70,74,79, i inne liczby
2 979 316. arczibalik73 2017-09-17 (17:39) Brzęszczykowice Polne
sebo ja wiem to ze zadna praca niechanbi tak to jest prawda
Arczi a co powiesz o bydlątkach z SB którzy zajmowali się niszczeniem życia Ludziom?
bo jeżeli Bolek to TW czyli Tajny Współpracownik to bydlątka byli >> pracownikami <<
zwanymi Funkcjonariuszami Tfuuuuuu
sebo ja wiem to ze zadna praca niechanbi tak to jest prawda
Arczi a co powiesz o bydlątkach z SB którzy zajmowali się niszczeniem życia Ludziom?
bo jeżeli Bolek to TW czyli Tajny Współpracownik to bydlątka byli >> pracownikami <<
zwanymi Funkcjonariuszami Tfuuuuuu
PAN jesli chodzi o bydladka z SB to dla nich jest tylko jedno zzadosc uczynienie wedlug mnie to jest kulka w łeb inic pozatym
Pan fajnie ze jestes chcialem sie dowiedziec jak ci idzie z ta moja parka ktora ci podalem przedwczoraj czyli 51, 53 jak tam wrozby z tymi liczbami kiedy wyjda?
wedlug mnie osoba ktora szkodzi wlasnemu panstwu i spolecznosci w kraju i poza granicami kraju tez powinna dostac kule w łeb za zdrade kraju i narodu polskiego
wedlug mnie osoba ktora szkodzi wlasnemu panstwu i spolecznosci w kraju i poza granicami kraju tez powinna dostac kule w łeb za zdrade kraju i narodu polskiego
Pada, leje.
W Opolu za... 2 godziny powinno przestać padać.
W Opolu za... 2 godziny powinno przestać padać.
oczywiscie ze tak rachunek placi rodzina tego sprzedzaczyka ktory szkodzi panstwu to bez 2 zdan,
Arczi
Przestałem robić Twoją parkę bo nie znalazłem odpowiedniego układu liczb z jej udziałem
Przestałem robić Twoją parkę bo nie znalazłem odpowiedniego układu liczb z jej udziałem
02,36,49,50,57,28.
według mnie wszyscy ESBECY POwinni zostac pozbawieni nie tylko ulg ale wszelkich rent i emerytur a nie ze im zminiejszono do kwoty 2000zł, calkowicie im zabrac wszystko i niech wszystko zaczyna od nowa jak kazdy bezrobotny czy chory czlowiek, ktory niema z czego zyc, i nie ma na leki np, a wracajac do tej parki to masz racje daj sobie spokoj z nimi, szkoda na nie czasu ja wiem z jakimi liczbami wychodza wiec spoko,
Szczesliwe liczby byka na dziś
Iwonko z liczba 2 sie zgodze ,liczba 36 odpada, 49 moze zostac, 50,57,28 odpada za 50 wskoczyc moze 54 a za 28 moze wpasc 26 tak to widze czyli taka 6tka 2,49,54,26,62,74
Arczi
Może nie wszystkim którzy tam pracowali bo byli tacy np. którzy "tylko pisali na maszynie"
i byli tak niedorozwinięci umysłowo że nie wiedzieli co piszą i w czym uczestniczą
Może nie wszystkim którzy tam pracowali bo byli tacy np. którzy "tylko pisali na maszynie"
i byli tak niedorozwinięci umysłowo że nie wiedzieli co piszą i w czym uczestniczą
niewierze w niewinnosc tych ludzi ,i wedlug mnie powinna ich spotkac surowa kara, ja wiem co tam maszynistka miala wspolnego, no np , lechu to teraz ostatnio gdzies mowil ze on nie pamieta przez ktory to plot przeskakiwal w czasie stanu wojennego, tak samo pani krzywonos tez tak szalala i sobie selfi robila ,gdzie teraz jest dlaczego jej nie pokazuja i niepokaza jak walczyla o polske? tak oni niewiedzieli co pisza dobrze wiedzieli teraz tylko udaja ze nic takiego niebylo a ten jakis tam MAZGOLA tez nie widzi jaka szkodliwosc mialy sciezki zdrowia dla innych ludzi ktorzy mieli inne poglady od nich,to jest temat rzeka niewarto sie w to zaglebiac tez tylko upierdzielic im wszystko ,ja jakbym byl w obecnym rzadzie to zrobilbym tam zaraz porzadek z obecna opozycja tez, wszystkim ktorzy szkodza polsce zabr\al bym imunitety poselskie oraz wykluczyl ich z pełnienia obowiazkow w sluzbie panstwa, czyli zielona trawka, bez odpraw, odszkodowan i i jakiekiego kolwiek zlotego na koncie w banku,i chcialbym aby wszystko zaczynali od nowa w wieku 67 lat tak jak niektorzy ludzie w tym kraju, ale niestety nie jestem w rzadzie i nikt mojego marzenia niespelni tez,to jest tak jak z lotkiem albo trafisz albo nie
ale dobra koniec tego tu politykowania juz bo tu mi bana dzadza wkoncu, albo sbecy mnie beda scigac za to ze onich pisze tak milo,
klonek jak dla mnie toi powinni oddac wszystko co tylko maja nagromadzone w bilionach euro na kontach , maja jeszcze do drukowac tak 200 krotnie i podejrzewam ze to tez by bylo za malo za 2 wojne światowa niemcy powinny wogole zniknac z mapy europy
zreszta to i tez nie dugo po czesci sie stanie w niemczech jesli ciocia angela nieprzejrzy na oczy ma na to czas jeszcze 8 dni bo za 8 dni wybory do bundestagu, juz jakis muslis mieszkajacy w berlinie napisal do cioci Angeli list ze jakocha ze jest niczym jego ukochana mama ze dziekuje jej zawszystko,co dlaniego tu zrobila itd, a ciocia angela odpisakla mu ze by sie tak niecieszyl bo niewiadomo czy dostanie azyl i bedzie tu mogl nadal mieszkac czyli co jest ciocia, dupa trzesie i jesli ona nie ustapi i nadal bedzie sciagac musli kulti do siebie to niemcy upadna tam, jej wujek adolf sie w grobie chyba przewraca, on przecierz chcial zawladnac cala europa, a tu okazuje sie ze panstwo niemieckie jest zagrozone przez multi kulti, francja tez jest juz w wiekszej polowie muzelmanska i to niedlugo bedzie tez i w niemczech , niemcy upadna albo wycofaja sie z uni europejskiej,wszystko zalezy od spolecznosci niemieckiej komu zaufaja czyt cioci ANgeli czy komu innemu, wedlug mnie to ciocia prowadzi ich do upadku niemiec
ale jak bedzie to wszyscy zobaczymy, i jakie beda dalsze losy krajow unijnych i niemcow tez, pozyjemy zobaczymy jak dozyjemy
ponownie
arczi takie politykowanie nikomu nie służy , już w kręgach niemieckich wypędzonych odzywają się głosy że odszkodowanie tak i powrót do granic niemieckich z przed 39 roku czyli Polska bez ziem zachodnich , pomorza, i prus nie wiem co lepsze
arczi takie politykowanie nikomu nie służy , już w kręgach niemieckich wypędzonych odzywają się głosy że odszkodowanie tak i powrót do granic niemieckich z przed 39 roku czyli Polska bez ziem zachodnich , pomorza, i prus nie wiem co lepsze
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep 1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep 1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
powiem tak jestem za tym aby niemcy wyplacily odszkodowania polsce za wyrzadzone krzywdy w czasie drugiej wojny swiatowej ,zeby oddali skradzine dobra i panstwowe dziela sztuki, ktore wykradli i wywiezli do siebie, wszystko co ukradli i przyznali sie do swoich obozow zaglady gdzie mordowali ludzi i tego ze ich rodziny sa winne smierci wszelkich narodow podczas 2 wojny swiatowej, bo oni to caly czas krzywia i klamia bo chca sie wybielic, wedlug mnie niemcy sa juz w cczarnej dupie i nic im juz nie wrozy wyjscia z tego stanu jesli nadal beda robic tak jak robia czyli narzucac innym panstwom swoja wole, jestem tez za tym aby przywrocono kare smierci a nie zamiane na niby dozywocie lub 25 lat wiezienia czy to dla przestepcow, pedofili i inych zbokow i popaprancow tez ,prawo unas powinno byc takie jesli ktos kogos zabil too powinno sie tego co zabil tez zabic, poprostu krutko i na temat
Mialem mini 3\5 wczoraj ale...chce 4\510 zepsuła układ,jak dziś 11,13,17
ale dobra koniec juz z tematem niemiec i i naszego prawa w polsce,powiem tak ja w niemczech mam polowe swojej rodziny,kolegow i przyjaciol,tez ale powiem szczerze jestem ciety na nich chodzi mi o rodowitych niemcow tez,za to co zrobili podczas 2 wojny swiatowej na wszelkich narodach a w szczegolnosci na obywatelach polski,ale juz koniec ja sie wiecej juz nie wypowiadam a bo to nie miejsce i czas i tez czat na takie tu dewagacje,lepiej porozmawiajmy o grach i numerkach. a jeszcze wracaja do ludzi z SB jesli ktos tu taki jest i czuje sie np przezemnie urazony to prosze o wybaczenie ale niestety tak uwazam i nic tego nie zmieni tez,ja jestem tylko ciekawy dlaczego w niemczech podawano ze mennica pastwa niemieckiego do drukowuje swoja statra walute czyli MARKI czyzby niemcy szykuja sie do rozwalenia uni?bo poco im by byly te marki czy moze chca wrocic do swojej bylej waluty
lewy kogo uwazasz za wykolejonego ? mnie?
tak na insulinie i tabletkach tez mam i to i to ,aco ?
kluje sie 3 razy dziennie nie mam pompy jeszcze