Wpisy 2 976 373 – 2 976 472
14 września 2017 23:36 → 15 września 2017 03:23, 100 wpisów
ja tez dzisiaj obstawilem 11 w mini i niewyszlo niestety a kto wie czy jutro niewyjdzie
prosze jaqwisiu
dziekuje jaqwisiu i nawzajem
gryks76 pruboj moze i wyjda
kto wie ?
kto wie ?
sie zobaczy multi zosawie na koniec pierw to co nie gram tylko typie ss ep potem lotto na koniec multi
jutro powtoreczki o 14 beda z wieczora beda, z tego co tu widze w szklanej kuli
w przyszlosci nalerzy brac pod uwage to co w multi wylosowali nieraz patrzac na wyniki widac jak na dloni np 09 18 19 21 itp
tak szczegolnie bedzie wspanialy dlkla tych wszystkich ktorzy do eurojack pota dolaza kasy dla innych wygrywajacych co do tych liczb co tu podales to zgadzam sie z liczba 18,19,21.itp umnie tez te liczby 3 sie pokazałyale bez 9,tki
szybciej GRYKS 76 TO 2,3,7,18,19,21
arczi jesli jeszcze jestes wg mnie ewentualna 19 do powtorki a o ile male mialby by byc to 02 05 06 07 z 10
01,02,05,06,07,10,13,15,27,28,29,31,33,36,40,41,44,49,51,54,55,58,60,61,63,65,66,67,80,71,74,76,77,80
troszke duzo selekcja trwa
troszke duzo selekcja trwa
http://www.eurojackpotpolska.pl/konkurs
przeciez ja wygladam jak milioner po co ten konkurs wiadomo kto wygra poprosze tylko o miejsce gdzie beda mi dogadzac jak na milionera przystalo
przeciez ja wygladam jak milioner po co ten konkurs wiadomo kto wygra poprosze tylko o miejsce gdzie beda mi dogadzac jak na milionera przystalo
Witam.Wszystkie gry losowe są nieopłacalne dla grających ale Eurojackpot jest jedną z najbardziej nieopłacalnych.
cześć Marek a ja lubie płacić bo G tech też zasługuje na wynagrodzenie
Możesz zrobić "donation"-wejdż na stronę,spisz maila i wyślij paypal-raczej nie odrzucą.
dlatego prezesik jest taki młody i taki tłuściutki jak francuska kaczka na feuie gras
Z moich obserwacji wynika,że firma IGT obsługuje EJ i EM-myślę,że to jankesi wymyślili obie tak niekorzystne dla graczy "loterie".
swoją drogą z ich punktu widzenia to może być podniecające. Może chodzą po kolekturach i cichaczem robią sobie fotki w kolekturach a potem je oglądają zajadającs ię policzkami wołowymi ,osmiorniczkami i językami tukana i wesoło dokazując
Nie wiem co może być podniecające ale firma obsługująca coś w innej firmie powinna tylko i wyłącznie zajmować się obsługą tego czegoś,a nie rządzić się w firmie zleceniodawcy.
może wspólne kolacyjki ich zblizyły, i zwykły polski kompleks ,że jak widzimy kogoś z juesej, a nawet z Europy Zach to nam się nogi uginają do klękania.(,,prof" Bartoszewski śp był propagatorem metody obciągennej)
Jak duże jest prawdopodobieństwo wypadnięcia 35 6 w lotto przy 6 000 000 zawartych zakładów?
to po co gracie jak tak pierdzielicie,w ogóle nie opłaci się grać w żadne gry,również w Eurojackpot,ale najbardziej w polskie wynalazki,za duża jest prowizja,a za mało dają na wygrane
Bartoszewski nie miał żadnego wpływu na wyprzedaż polskiej gospodarki-kaczyńskie niestety tak,chociaż bez porównania z balcerowiczem.
wybaczcie nie rozumiem was z tym prawdopodobienstwem na okraglo dla was to nie malrze pasja mi sie na cos zbiera tak wiec typne i zycze slodkiego wieczorka nie przeszkadzam ps galik masz racje graja a marudza jak sie gra to sie gra jak nie to po co meki po co zale na stronie paparapa
ale kochał klęczeć i przepraszać -niech mu ziemia lekką będzie
Galik,gryks ja nie krytykuję idei gry w loterie. Wyjaśniam mMarkowi motywacje włodarzy.
Galik,gryks ja nie krytykuję idei gry w loterie. Wyjaśniam mMarkowi motywacje włodarzy.
ale w polskie wynalazki nie ma nawet 50%,jest chyba ciut więcej niż 40%
Gryks76-zagrałbyś w Superenalotto?Prawdopodobieństwo jest niestety ważne.
ja bym nie mial ejacka gdyby nie urodziny gram w multi mini czasem lotto od moje zabawki pasja relaks odpoczynek jak kto woli wg mnie liczby sie fuks fart szczescie przy doborze liczb dobre oko tak jak w ost losowaniu mm patrzac na wyniki czesto te same liczby lub losowanie przed lub po wchodza po sobie lub razem nic wiecej zadne prawdopodobienstwo i kropa to tak wg mnie i tyle ide spac bawcie sie dobrze
W pewnym sensie masz rację ale są gry ,w które absolutnie nie opłaca się grać.
Galik,gdyby nie zbierali na "szport" i "qulturę" też byłoby 50% na wygrane.
marek, matematycy, informatycy i systemowcy MP potrzebują prawdopodobieństwa.
Ale typerzy nie!!! dajmy im żyć) chyba o to proszą
Ale typerzy nie!!! dajmy im żyć) chyba o to proszą
zauwazyłem ,że kto zna kombinatorykę-nie typuje.
A kto nie zna kombinatoryki- typuje, i to czasem z sukcesami
A kto nie zna kombinatoryki- typuje, i to czasem z sukcesami
Śmieszą mnie typowania,granie na sucho-szczególny okaz to arczibalik-w krótkim okresie 8 i 9/10 zatypowane i nie zagrane,a ja od początku mm nie miałem 8/10 mimo stałej gry na "mokro".
ja nigdy nie miałem 8/10- nigdy. Artur jest swietny, ma dobrą rękę-piszę serio.
Ponadto wielu typerów moze nam powiedziec=widzisz, nie wygrywasz bo masz złe nastawienie
Ponadto wielu typerów moze nam powiedziec=widzisz, nie wygrywasz bo masz złe nastawienie
marek wiem jaki mam bilans gry-Ty też wiesz jaki Ty masz. Watpie aby mieli lepszy ale moze to my jestesmy w to słabi i tyle
ja miałem 9/10 na stałych zestawach z plusem wygrana jakieś ponad 56 tyś,ale jak policzyłem ile bym dał zanim to wygram to mi się odechciało,dlatego nie gram w polskie wynalazki
Bilans gry w mm,ep,ss i pewnie kaskadzie tudzież keno jest niezgodny z prawdopodobieństwem.
galik, widzisz piszemy o tym samym-radość typowania to jedno ale jak kotoś przez 5 lat nie trafia 8/10 to sie zastanawia-rozumiem Marka
W zasadzie przy losowaniu "hiper odkurzaczem" nie należy zwracać uwagi na prawdopodobieństwo-wylosują to co daje im maxymalne zyski przy wiedzy o zdanych kombinacjach-ich "mapki" są lepsze.
marek, nie dajmy się zwariować-sprawdzałem w multipairs wszystkie losowania multi-średnie wypadalności są zachowane...nie chcę się powtarzać
Ja gram 10/10,ewentualnie 8/10-co mnie parki obchodzą?Nigdy nie korzystam z cudzych pomysłów na grę,jeśli już nie swoje to ch/t.
ale pytałem się czy dokonujesz obserwacji na mapkach pod katem swoich typowań
Sprawdzałem swoje zestawy na przestrzeni lat i tylko w lotto ilość wygranych zgadza się z prawdopodobieństwem.
w multi jest słabo prawda? z takim ,,stochastycznym " oczekiwaniem
Marek-czuje tak jak Ty że się guzik wygrywa w MM-ale zestawy liczby wypadają zgodnie z mianownikiem prawdopodobieństwa. Nie ma oszustwa-poza stawką podstawową.
Brian zazdroszcze-nie znam sie a uwielbiam spozywać- znaczy zna ale jeszcze sobie nie ufam
tak tak pamietaj ze nie jestem typerem,wiec parametr szczęścia może mi nie towarzyszyc w tej wedrówce
Ja we wtorek,zerwałem:kilka małych Kani Czubajek i 10 dużych:male wsadziłem na działce, pod Tujami i już mam rozwinięte,duże kapelusze oczyściłem,zrobiłem 5 schabów-pychota,korzonki ususzyłem,na zimę będą do sosów.
Teraz jadę na Borowiki i czerwone Kozaki,będę wykręcał je z grzybnią i wsadzę na dzialce na drugi rok będę zbierał na działce
powodzenia-ja wziałem ch/t i w tej grze powiedziałem sobie-1 zakład maks
qbam Przy rozsądnym graniu,jest szansa zarabiania,oczywiście tylko na Keno
gdzie rozsadek stosowac?w ilosci gry czy w jakichs zaleznosciach-przypomnisz zatem?