Wpisy 2 976 273 – 2 976 372
14 września 2017 22:10 → 14 września 2017 23:36, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 121 495,70 zł
znacie to;
idzie informatyk przez osiedle w koszulce z napisem JPG.Stoi 2 dresów i jeden do drugiego muwi
-ty o co tu chodzi???
-jak o co -***..pogotowie gazowe
idzie informatyk przez osiedle w koszulce z napisem JPG.Stoi 2 dresów i jeden do drugiego muwi
-ty o co tu chodzi???
-jak o co -***..pogotowie gazowe
3/5 5/9 3 kosze 3/6 lotto 2*3/5 z trafił dwa kosze w mini może być
a ja 3/5 3/5 3/7 i 1 kosz
2/2 piony wygraly jest swiatelko w tunelu
2/2 piony wygraly jest swiatelko w tunelu
Mulag MOJ LAPEK ten t420 smiga na windows 7 jak ta lala, ma prcesor 5 core 2 generacji nie,nie 3 czy 4 generacji, ja bynajmniej jestem zadowolony, z tego kompa, z tego co wiem to sa tez takie laptopy w ktorych jest ciezko przeinstalowac system na starszy ale dla dobrego informatyka niema zeczy niemozliwych wszystko da sie zrobic , tylko trzba znalezc takiego czlowieka ktory bedzie umiał to porzadnie zrobic, no ja nie jestem informatykiem ale cos nie cos tam wiem, na temat komputerow, i zabawy nimi, wiem tez ze duzo ludzi nieraz kupowalo laptopy z windowsem 10 troche pouzywalo i odsprzedawalo innym ludziom lub zwracalo do sklepu, to zalezy tez od przyzwyczajenia sie do czegos , mi osobiscie windows 10 niepasuje ale jak ktos taki chce to niech ii ma
gryks mysle ze jutro na 14 cos zapodasz bo ja w multi ciagle w plecy
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Sebolja dziś na mlekuJutro to obowiązkowo bo wieczorem Lech_Korona
ja dzis zaprawa jutro wolneimpreza 25 lat firmy bedzie sie działo
jutro nawet nie sprawdze wynikow ani eurojacka dopiero w sobote
Rumuńska firma bukmacherska SUPERBET musi już być pewna przyznania im licencji na przyjmowanie wzajemnych zakładów sportowych, gdyż poszukują zarówno lokali a także od kilku dni pracowników: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/4y3Ta/
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro
myslalem aby wyslac ale sobie MM odpuscilem myslalem ze niewyjda te liczby a tu weszlo ich 9 az dodałbym 4 i byla by 10z10, a byly to 18,26,32,39,47,53,57,64,78 do tego jeszcze 4 krzyz i 10z 10 bylo by ale niewyslalem i niemam nic w realu
Artur Ty wysylaj wszystko-ja przez cale zycie -fakt nie gralem ciagle-nie mialem 8/10
gryks 76 czego nie dasz rady przeczytac?
kubus dzisiejszego MM lotka wymienilem na 2 okienka mini, a tu wyszly moje liczby ktore tak sobie wytypowalem na pale, zero jakis tam mapek,i statystyk, i co i wtopilem na calej lini tu nie wyslalem MM i pudlo tam wyslalem 2 calkiem inne mini i tez pudlo ale coz jutro tez jest gra i moze jutro znow bedzie pudlo albo i nie kto wie, zreszta to jest tylko gra i zabawa dlatego kubus wczoraj ci mowilem ze nastepna 10 z 10 bedzie nasza, tylko musimy poczekac na bonus
2 976 303. arczibalik73 2017-09-14 (22:39) Brzęszczykowice Polne
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro ,
w tym wpisie zaszla pomylka nie mialo byc 8z10 tylko 9z10 plus liczba 4 krzyz i byla by cala 10z10
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro ,
w tym wpisie zaszla pomylka nie mialo byc 8z10 tylko 9z10 plus liczba 4 krzyz i byla by cala 10z10
brawo jaqwisia i sebol82
ja powiem wam tak jaqwisia i sebol82 nie wazna jest kwota wygranej tylko to ze sie cos wygralo, to jest wielki plus tego , wazne ze sie cos trafilo bo sa osoby ktore nigdy nic niemoga trafic
i jak ja to zawsze mowie malo sie trafia ale zawsze to cos jest i zawsze choc malo ale przynajmniej to cieszy
jutro zycze wam sebol82 i jaqwisia wiekszych i nowych wygranych
dobrej nocy sebol82
nawzajem moze eurojacek namiesza i ktos z ielonej szarpnie ksiure
nigdy prosze mi niedziekowac tylko grac i wygrywac
ja bym niebyl taki pewny co do tej gierki w eurojackpot,czy akurat ktos z polski trafi tam , glowna wygrana , ja wto niegram ja mam tu mini i multi to mi wystarczy , wtamto niech graja inni sobie jak chca niemcom ,dunczykom wpychac pieniadze swoje d kieszeni to niech im doplacaja
o ktos tu prztacza slkowa z bibli i to jest prawda
o ktos tu prztacza slkowa z bibli i to jest prawda
z ciekawosci jeden z chybika za wygrana z duzego poszedł bez napinki na ta gre za droga
tak jaqwisiu to sa swiete slowa ,dobrze mama uczyla ,dla mamy i pilnej uczennicy
ok towarzystwo do jutra oby jak najwiecej wygranych na zielonej
sebol82
zaraz sprawdze
ja bym na liczbe 21 raczej jutro nieliczyl w mini ani 22 tez nie
jaqwisiu mi sie nasowaja pewne liczby np,2,3,5,6,11 takie