Wpisy 296 574 – 296 673
10 maja 2011 23:22 → 10 maja 2011 23:59, 100 wpisów
Dlaczego baner o kumulacji w Lotto już jest na stronie, a aktualnych wyników jeszcze nie ma?
jocia ale ja nigdy nie miałem problemów tego typu. Chyba po prostu przesuszyłem skórę...
Bonus Multi Multi: 870 000 złotych
Witam,.
na 3 zakł.Kaskady traf.1zakł-8/12
Bilans ogólny-wydane 16 zł-wygrane 6 zł...czysty zysk normalnie...
pzdr.
na 3 zakł.Kaskady traf.1zakł-8/12
Bilans ogólny-wydane 16 zł-wygrane 6 zł...czysty zysk normalnie...
pzdr.
Lesteczku >> ..zawsze przychodzi czas na coś
zobacz : Dawniej, gdy nie znano mydła, do mycia używano m.in. odwarów z korzeni mydlnicy. Są skuteczne, pienią się obficie i swoimi własnościami przewyższają mydła, gdyż nie niszczą skóry i nie powodują alergii u ludzi uczulonych na mydło[8]. Używana była szczególnie do prania jedwabi i innych delikatnych tkanin, np. koronek itp.[4].
zobacz : Dawniej, gdy nie znano mydła, do mycia używano m.in. odwarów z korzeni mydlnicy. Są skuteczne, pienią się obficie i swoimi własnościami przewyższają mydła, gdyż nie niszczą skóry i nie powodują alergii u ludzi uczulonych na mydło[8]. Używana była szczególnie do prania jedwabi i innych delikatnych tkanin, np. koronek itp.[4].Dziwne... Bez wpisania daty się nie wyświetlają, choć domyślnie jest ustawiana dzisiejsza...
majklasz: wcale nie, zawarto ok 171164 zakładów. Podobnie jak wczoraj.
Ja mam swoje stałe liczby i kiedy miałam dostęp do lottomatu to wysyłałam tuż przed losowaniem
, ale teraz nie mam juz tej przyjemności
, chętnie bym Ci pomogła jocia gdybym tam jeszcze była...
, ale teraz nie mam juz tej przyjemności
, chętnie bym Ci pomogła jocia gdybym tam jeszcze była...
noo ale minimalnie wiecej hehe a trzeba wziac pod uwage ze na dzisiejsze losowanie zawierano zaklady tylko dzisiaj a na wczorajsze i wczoraj i w niedziele 

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Nicoletta ,ja mam dostęp.ale kto tam będzie "latał" wysyłać,co to da?
@ majklasz
Myślę, że w niedzielę nie sprzedano jednak aż tylu losów. Większość kolektur i tak jest w niedzielę zamknięta... Nawet te w Wa-wie...
Myślę, że w niedzielę nie sprzedano jednak aż tylu losów. Większość kolektur i tak jest w niedzielę zamknięta... Nawet te w Wa-wie...
Oj jocia trochę sprytu

Jocia ja mogłam oszukac starą i nową maszyną więc Ty masz teraz super start!!! z lottomatem

Wiecie co,może się mylę,ale jak sprawdzałem KASKĘ to nigdy nie miałem tylu emocji,powaga,inne gry tylko się spojrzy i wszystko jasne-a tu musiałem sprawdzać kilka razy...
kaskada jest fajna bo losuja po jednej kuli jak w MM a wszystkie liczby sa na 1 kuponie wiec co chwila sie zakresla kolejna trafiona 

Wybacz jocia , ale czegoś tutaj nie rozumiem..., masz dostęp do lottomatu czy nie ?
jesli czasami gram w multimulti to wybieram 7 i trafiam conajmniej 6
Lottomat to tylko narzędzie TS, nie ma co oszukiwać... główny komputer jest w siedzibie 

No cóż lestek ja nigdy i nikogo nie oszukałam , po prostu mam swoje zasady i swoje numery w tych grach 

nicoletta383 bo trochę mnie to dziwi. Lottomat to terminal, który ma wgrane oprogramowanie. Nie wiem jakie są detale, czy liczby chybił-trafił typuje terminal czy komputer...
.

Lestek >> raczej komputer.. Lottomat to tylko narzędzie pośrednie...
Jocia. 

Lestek pomyśl logicznie 

majklasz, nie wiem czy chcieliby tak przeciążać połączenie. Przecież pobranie losowych liczby to co najmniej 4 operacje zamiast dwóch. Myślę że liczby losuje jednak lottomat.
OPA: to na pewno.
OPA: to na pewno.
A o tej porze to tylko się przymulić,no i zależy kto gdzie jest i gdzie się wybiera.
torsan - - wczoraj wyslalem 2 kaskady i mialem 8/12 i 8/12,
wymienilem je na 2 kolejne i mialem 6/12 i 6/12 dzisiaj
wymienilem je na 2 kolejne i mialem 6/12 i 6/12 dzisiaj

OPA jest jedno ale. Ja cały czas o tych systemach losowych. Jestem ciekaw co generuje liczby. Lottomat czy komputer w centrali.
Kochani na pożegnanie powiem krótko komputer losuje liczby , ale lottomat jest z nim połączony w ten sposób, aby nie dac tej głównej wygranej , w przypadku gdyby ktoś zagrał na chybił-trafił
pozdrawiam i miłej nocy życze wszystkim
)

pozdrawiam i miłej nocy życze wszystkim
)Dokładnie... Lottomat to niezbyt mądre urządzenie więc nie potrafi generowac liczb - - robi to wszystko komputer główny..
a do tego trzeba dodać oznaczenie kuponu (numer, kod paskowy...) i zapisanie go w systemie... nad wszystkim czuwa komputer
a do tego trzeba dodać oznaczenie kuponu (numer, kod paskowy...) i zapisanie go w systemie... nad wszystkim czuwa komputer

To strasznie niefektywne bo w najlepszym wypadku połączenie następuje 4 razy, w najgorszym 32. BIorąc pod uwagę że lottomaty łączą się radiowo... Masakra jakaś...
Użytkownik lottotest dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
i już wszystko jasne... lottomat pobiera z systemu pseudolosowe kombinacje. Kropka.
Ludzie róbcie co chcecie , ale z nimi nikt nie wygra 
Słodkich i wielkich wyśnionych wygranych życzę

Słodkich i wielkich wyśnionych wygranych życzę

Dopisano wygrane multi multi
@ Lestek
Co masz na myśli? Jednostka centralna na bieżąco generuje kombinacje liczb na podstawie napływających danych z kolektur i podaje jako typy na chybił-trafił?
Co masz na myśli? Jednostka centralna na bieżąco generuje kombinacje liczb na podstawie napływających danych z kolektur i podaje jako typy na chybił-trafił?
Dopisano wygrane jokera
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Jeśli ktoś z nimi wygra to tylko na fujarce ..., powodzenia życzę ...
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim

joker007 terminal pobiera liczby pseudolosowe z systemu (centrali)
To z wczoraj :
losowaniu nr 1 z dnia 2011-05-09 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Ilość trafień Liczba Kwota(PLN)
12 0 250 000.00
11 19 1 000.00
10 637 25.00
9 6887 8.00
8 35133 2.00
losowaniu nr 1 z dnia 2011-05-09 wygrane poszczególnych stopni wynoszą:
Ilość trafień Liczba Kwota(PLN)
12 0 250 000.00