Wpisy 296 474 – 296 573
10 maja 2011 22:25 → 10 maja 2011 23:20, 100 wpisów
W kaskadzie znowu 6 i 6, gram jutro 3 raz, i jak znowu tak samo bedzie to niech się walą w kaskade
Użytkownik bloomek dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY wszystkim oprócz niejakiej pani K,do jutra aniołki z
.3majcie się 

.3majcie się 

Pasko w mapach daj stały width zamiast margin/padding. Dziwnie mapa wygląda. Te co nie padły są bardzo ściśnięte.
Normalnie szok,uderzyłem w KASKADĘ i jest 9-dobre i to,zaraz sprawdzę z wczoraj.
Gratki wygranym. U mnie multi 4/10 mini 2/6 i Kaskada 8/12 cienizna jednym słowem
Witam,skusiłem się na Kaskadę i :I.zestaw 7/12,drugi zestaw6/12.Spodobała mi się ta gra-lepsza jest od Jokera i tańsza,kupon kosztuje 2 zł
jocia nie wiem. Raczej nie. Zobaczę jak film pokaże się na stronie.
więcej podajcie na czacie to akurat traficie figę!!!numerami wymieniajcie miedzy sobą to zobaczycie zmiany.
Jocia>> 3, 12, 7--> nie zmienili kul.
mirnam61Na jednym kuponie są dwa zestawy ,jeżeli masz kupon Kaskady,to przeczytaj,tam pisze:zestaw I
Zestaw II
Zestaw II
torsan. taaaa, ladne piersi, seksowne kroki, fajna figura,
tylko ch....owo losuje
U mnie 3z6 x 3 . poza tym kiszka. kaskade omijam z daleka.
gratuluje wygranym.
tylko ch....owo losuje
U mnie 3z6 x 3 . poza tym kiszka. kaskade omijam z daleka.
gratuluje wygranym.
Pasko? powinna być jeszcze druga mapa, taka co da tu Wszystkim Wygrać!!!poszperaj Pasko w swoich młodzieńczych archiwach nie bądź taki skromny

Witam wszystkich
I jakie wrażenie jest u Was po losowaniu kaskady ?

I jakie wrażenie jest u Was po losowaniu kaskady ?
Jociuśienko- nie zmienili kul .
Kochani oni zrobią wszystko żeby ta główna wygrana nie padła

Pasko jest lepiej. Jeśli miałbym cokolwiek doradzić to zamiast powiększenia czcionki w trafionych, dałbym wyboldowanie. Sam żółty kolor jest wystarczającym wyróżnikiem. Różne czcionki nieco odciągają wzrok ale zrób jak uważasz 

Jociuśienko.
.. NIE całuj mnie pierwsza, nie całuj, nie... "
pozdrawiam
.. NIE całuj mnie pierwsza, nie całuj, nie... "
pozdrawiam
u mnie mm 5/8 2/3 kaskada 8/4 i 8/4

Wyobrazcie sobie że na 12 liczb trafiłam tylko 7 i co z tego mam? jedno wielkie ''g'', no więc jak nmożna wygrać z maszyną , która jest juz ustawiona z dokładnością na ''nie'' ?
Oki jocia ja tylko podaję przykład tej gry

Tak jocia dokładnie 

Masakra jakaś. Przed chwilą wyszedłem z kąpieli, wyszorowałem się Protexem i mam się zadrapać na śmierć... Co jest grane...
No to jocia gratulacje
!!!
!!!Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
zaparzyłem konopie na rano kosmaty

Użytkownik jemal dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
A ja tak naprawdę wygrałam juz w te wszystkie gry oprócz kaskady...
..
oczywiście nie te główne ale te bardzo bliziutkie
..
oczywiście nie te główne ale te bardzo bliziutkie