Wpisy 2 961 951 – 2 962 050
1 września 2017 03:33 → 1 września 2017 07:29, 100 wpisów
3500 razy ale X 5 zakładów-to już chyba jest teoretycznie niemożliwe przy uczciwych losowaniach.
Polewka heca na tego bęc
Mylisz się,w innych grach nawet tych od ts wygrane wypadają zgodnie z prawdopodobieństwem-rocznie zawsze w lotto tyle 3 co powinno być,czasem więcej-to samo w ml.
marek- to ze mianownik prawdopodobieństwa w 8 na 10 jest 7384 nie oznacza ze taki zestaw musi pojawić się w tym dokładnie odstepie
Gdyby zbadac to na podstawie 100 lat losowań przeciętnie by tak wyszlo
Ale jesteście mądrzy wyciągacie piękne hipotezy rzycze wygranej
z kolei mechanika kwantowa wymagałaby skanowania obrazu z rozpoznaniem znakowania- i subtelności wyszłyby-ale niewystarczające moim zdaniem do typowania
galik3 okej i przepraszam jesli cie czym s tu urazilem,ale co zlego tonie ja, ,ja wiem ze jest to czlowiek chory i zponiewierany przez los kiedys tak o sobie tu pisal,jest to osoba gnebiona i ponizana przez innych i przesladowana, oraz zchorowana.to jest osoba z pewnymi moze i tez zaburzeniami psychicznymi,i urojeniami,ktora nie moze sobie poradzic z wlasnym zyciem, mi jest go szkoda poprostu i nie wiem jak mu pomoc tez,on mi tu pisze a raczej na czacie ze czuje ze to juz bedzie w tym roku jego koniec czyli on tu przejawia myli samobujcze ja to tak odbieram,z jego wypowiedzi niewiem cz soie zemnie zartuje czy pisze prawde,ale niewolno czegos takiego lekcewazyc tez, i trzeba by bylo gdzies to ikomus zglosic tylko tak dyskretnie,zeby on sie niedowiedzial bonaprawde szkoda jest kazdego czlowieka naprawde uwierz mi, uwarzam ze to jest dobryczlowiek tylko chory wiem ze tu tez go duzoludzi olewa aon tylko szuka zrozumienia i przyjaciol jakis
ja juz uciekam spac dobranoc wszystkim jeszcze raz
kuba swiata niezbawimy ale blizniemu zawsze mozemy w jakis i sposob ppomoc jesli nie fizycznie to tez i choc go wesprzec duchowo {{aniol} trzymaj sie cieplo przyjacielu
W wypadku losowania grawitacyjnego 8/10 z pewnością by wystąpiło-w maszynach powietrznych prawdopodobieństwo dotyczy tylko pojedyńczego losowania.
Szukam ucieczki z tego badziewia i to w tym roku... Na drugi koniec swiata wysyłając jeszcze tam kogoś
Kule kauczukowe do losowań grawitacyjnych mają "lifetime warranty".
To,że 55 nie wyleciało 52 razy pod rząd świadczy tylko o tym,że w czasie tych 52 losowań ta kulka miała mniejszy ciężar niż inne.
jasne-kazda zmiana w zestawie to nowe równanie kniematyczne.
Masa kulki w podanym przez mnie równaniu byłaby skorelowana ze współczynnikami a i k
Masa kulki w podanym przez mnie równaniu byłaby skorelowana ze współczynnikami a i k
nie wiem jak z pedem i energią bo dostępny aparat matematyczny obsługuje 2 ciala a nie 3 i więcej
weżmy zderzak łągiewki
weżmy zderzak łągiewki
Hehe
zmiany mas kulek to zmiana energii i pędu całego układu ciał które się kontaktują
Kiedyś czytałem fachowy artykuł o losowaniach powietrzem-pingpongi latają tam i zderzają z niesamowitą prędkością-Gauss licząc prawdopodobieństwo nie miał pojęcia o takich "losowaniach".DOBRANOC!!!
Ja jestem : ) co tam
jestem pesymistą
25 lat pozbawienia Wolności albo dożywotka
Będzie żle
dyskusje zazarte i z każdej wynika ze ten ts to nieopłacalna zabawa
Będe modlił się jak HANI
Adis.
Jeszcze nic nie mam.
10,11
Krasnalka.
Greg.
Uwaga:
Dzisiaj będzie mocno lało.
Dzisiaj będzie mocno lało.
Klient nasz pan
Krasnalka:
U Ciebie w Białymstoku do południa bez deszczu.
U Ciebie w Białymstoku do południa bez deszczu.
u mnie leje