Wpisy 2 962 051 – 2 962 150
1 września 2017 07:29 → 1 września 2017 11:07, 100 wpisów
janosik jak będziesz sprawdzał to zerknij na te
18,19,27,41,43,45,46,51,54,63
18,19,27,41,43,45,46,51,54,63
dusia nie wiem ostatnio było 2x7/10 co losowanie ale pamiętaj że na dwa różne zakłady mam w stałych
jak zwykle kumulacje nie pierwsza i nioe ostatnia to dobry okres dla TS jak sa kumulacje
hejka witaski
tak wam powiem rozmyslalem gdzie w TS uciekają pieniądze i czemu placa tak malo
krasnoludeh hejka
Mulag cos ty w nocy robil ze teraz do spanka
Popatrzcie w czeskiej fortunie nie ma kuponow a ile u nas kasy na kupony idzie na sam papier, zastanawiam się jak by TS nie wprowadzil klawiatur komputerowych dla klienta każdy by sobie numery wklepal i dostal kupon zakładu. Ile to papieru idzie. Mysle ze wtedy TS by inaczej skalkulowal wygrane 7 procent od sprzedaży maja kolektury a 3 procent inni oplata za korzystanie z programu lacza itd. i na dodatek tyle niepotrzebnego papierstwa i tu chyba największe koszty
dwa ciekawe jak by TS pominął wygrane pośrednie np. 3ka 54 za 3 a za 2 trafne 2 zl ciekawe jak by pominęli 2ki w trzech po 2 zl ile by płacili za 3 na 3 czy 4 na 4 itd
po liczyłem 100 trojek padlo wczoraj i 1004 po 2 zl dwaw dwóch gdyby kase 2k rozlozyc na 3 tylko to tes chyba by placil 75 zl a w czechach 85 i dycha roznicy by była bo to wlasnie roznice w generowaniu kosztów tak jak wspomniałem nie potrzebna papierologia, mysle tez ze mamy za dużo kolektorow i za dużo kasy idzie na utrzymanie bo co krok można totka wyslac a maszyny kosztują
WITAJCIE
Polska- Dania -21-0
Polska- Dania -21-0
Z tym papierem faktycznie szkoda drzew tyle sie marnuje i to podeojnie skreslenia z blankietu i pozniej kupon chore to
Będą dążyć do kumulacji
mulag
teraz po liczyłem dla 4ki jak by ts ominal placenia pośrednie za 2 ke na 4 i 3ke na 4 to za sama czworke mogl by placic na405 zl
teraz po liczyłem dla 4ki jak by ts ominal placenia pośrednie za 2 ke na 4 i 3ke na 4 to za sama czworke mogl by placic na405 zl
Mulag wiec jak by wlasnie koszty papierstwa wlozyc na wygrane i zmniejszyć liczbe kolektorow by zbędnych maszyn nie utrzymywać itd. wygrane by wzrozly i dla ludzi były by wygrane bardziej atrakcyjne więcej by gralo
wlasciwie krytykujemy TS o te ochlapy co placa jednak się nie zastanowiliśmy nad kosztami utrzymania a one pochlaniaja 25 procent kosztów które mogly by być wlozone na wygrane
Zdaje sobie sprawę ze 3 na 3 będzie ciężej trafic ale jak by ts placil za trojke w mm nie 54 a 95 zl to mysle ze więcej ludzi by gralo
czy za 4ke 405 zl a za 5tke 2250 czy 6 tke 3900 jakos nie pomyśleli nad tym
czy za 4ke 405 zl a za 5tke 2250 czy 6 tke 3900 jakos nie pomyśleli nad tym
po co np. zainwestować w gre 500 zl by wygrac 700 ale jak już jest do wygrania 2250 to już by się było o co skusic
Podejrzewam ze jak by tego nie bylo to i tak nie wiele by sie zmienilo tylko minimalnie ts ma zarabiac a od czasow do czasow dac wygrac no i te ochlapy co musza byc zawsze
mulag ja mysle ze jak by pominęli te pośrednie nie było by zle
chyba ze wprowadzą np. multi premium wtedy np. niech zrobią 3 zl za losowanie ale będą placic bez pośrednich stawek a za 3 ke wtedy np. 105 zl
Nawet te wyliczenia ile zagralo sa malo wiarogodne bo sa wieksze tak wiec zarabiaja na tym ale wiadomo to nie jest instytucja charatatywna i dazy do coraz wiekszych zyskow dla siebie ja raczej nie wierze ze bylo by lepiej taki naiwny nie jestem
wtedy by zawierali se na normalnego albo na premium i każdy by se wybral pcje jaka chce grac
ja wiem mulag ze oni chcą zarabiać a my tez chcemy wygrywać hehehe
będę pozniej
ja jedno i do po 3 zmianie
dokonałem obliczenia w odniesieniu do piątek pomijając wygrane oboczne to jak TS by placil za 5 z 5 1265 a nie 700 to nie trzeba by do Czech jezdzic zaraz zobaczę jak się to ma na 6 z 6
za 6 z 6 w mm omijając poboczne wygrane gdyby ts placil tylko 6 z 6 to przy obecnym ukladze 6 tka by wyniosla 5465 zl to i tak już o co grac
dobra musze zmykac będę pozniej
Islandorka idę spać moje nowe liczby w Multi zapisane w stałych zestawach na sucho obym znów nie trafił 1080 na sucho w tym tygodniu już dwa razy trafiłem na sucho
Zaraz ci zgarne
Ooo ales się nameczył
Tamte by lepsze na te nie ugrasz tyle
Dusia u mnie leje
Dusia grasz senne bo ciekawe masz
Mnie prześladuja 6 2- ki
czesc wszystkim
jaka pogoda do bani deszcz pada
W miejscowości Łaziska Górne padła wygrana 255 072,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
dziś zaszalałam zdałam to co mam w stałych na dl+( na jutro) i mini