Wpisy 2 961 751 – 2 961 850
31 sierpnia 2017 23:30 → 1 września 2017 01:08, 100 wpisów
tak mnie zastanawia ten nik malinka 181212 czy to znaczy ze az tyle tu jest osob od malinka1 do malinka181212?i kazdy ma taki numer
qbam
Kubus sorki ze to kpiuje
kopnij mnie w dupe jak robie zle
ale musialem skopiować bo artus by mi nie wierzyl
arczik j i tak maklera lubie tego smarkacza
Kubus sorki ze to kpiuje
kopnij mnie w dupe jak robie zle
ale musialem skopiować bo artus by mi nie wierzyl
arczik j i tak maklera lubie tego smarkacza
Janosik czytałam twój wpis żeby grać na mały zakres liczb czyli np. na zakres 20-30 a nie wybierać z całej 80? może tak spróbuję coś wymyśleć dziś tylko 2/4
arczi te cyfry oznaczają zupełnie co innego
a czy arczibalik73 oznacza np. że masz 73 lata?
lepiej gdybyśmy tutaj poruszali bardziej neutralne tematy i np. zoptymalizowali mój pomysł co do mieszania ilości skresleń w jednym zbiorze liczb-czyli:
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
qbam chodzi ci o 10 wybranych liczb czy jedną dziesiątkę?
qubam ja ci wysle laczenie liczb ale ne tu hahahhaa
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 78 parek - niewylosowanych w
Sierpniu w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia !!!
Dobrej nocy
sniezynek nie przejmuj sie tym ze tak napisal kazdy inna osoba napewno i tez tak sobie pomyslala i ludzie sie boja, tez tego lub nie chca grac gdzies i wola tutaj,grac, ja narazie tez gram tutaj i nienapalam sie na inne gry gdzies,ja narazie w to niewchodze,moze kiedys ale narazie nie,
zartuje
Malinka.
W MM nie graj ma wszystkie liczby.
Dzisiaj w EP w 9 kolejnych liczbach można było trafić główną wygraną.
W MM nie graj ma wszystkie liczby.
Dzisiaj w EP w 9 kolejnych liczbach można było trafić główną wygraną.
arczik stad go rozumie
jest oki
jest oki
malinka 181212 umnie ten numer oznacza rok urodzenia
kuba uderzamy na 4 i 5 od jutra
Malinka chodzi mi o takie budowanie kilku-kilkunastozakladowych zestawów aby np. 4/10 nie przynosił straty 50 groszy na zakład a np. zysk
czyli mam 1 dziesiątkę i z tych liczb robię trochę niższych skresleń żeby skumulować efekt wygranych niższych stopni
qbam
zejdz z chmur
prosze
zejdz z chmur
prosze
qbam mam cie za rosadnego faceta
kubus proszę
prędzej będę na dzwonnicy kościelnej spiwac ave marija
jak ts da wygrac 10 z 10
kubus proszę
prędzej będę na dzwonnicy kościelnej spiwac ave marija
jak ts da wygrac 10 z 10
z piątki można w sumie wyslać wszystkie czwórki, trójki i dwójki efekt jest niezły
nie da bo masz srednia przerwę 9 mln losowań dla zestawu.
ale mi chodzi o maksymalizacje wygranych posrednich
ale mi chodzi o maksymalizacje wygranych posrednich
kubus ale w czechach
qban
ile asz lat 14?
kubus trabe o tym miesiac
qban
ile asz lat 14?
kubus trabe o tym miesiac
sorki klawiatura cos mi szwankuje
arczi u mnie 18 oznacza żeby nie zapomnieć że że fajnie było mieć 18 lat a 1212 dzień i m-c urodzenia
kuba wiem co jest
i jk jest
i jk jest
qbam
w4 się zmieścisz a nie w 20\
w4 się zmieścisz a nie w 20\
tak Sniezynek o tej dzwonnicy to dobre było ja mogę się dołączyć do ave maria
hahahahaha no
qbam tak już grałam do bani
no tak ,bo 4 razy 2 zł = 8zł
ale 54 razy 4 to już fajnie
kubus jak co to jestem pod fonem i sms
malinka 181212 dziekuje za wyjasnienie mi tego skrutu w nikuteraz rozumie
maklera przygarniemy w drodze wyjątku hehehe mimo ze mi dupe obrobil ale lubie smarkaca hahah
tak qbam potrafią jak trafiam 3/3 to myślę sobie dlaczego nie obstawiłam wyżej
a wyjaśnijcie mi proszę jaki jest sens gry na 1/1?
nie ma sensu
gdyby kurs był 2 razy
moznaby tym zabezpieczać parki, trójki
a kurs jest 1,6 malinka
gdyby kurs był 2 razy
moznaby tym zabezpieczać parki, trójki
a kurs jest 1,6 malinka
moim zdaniem nie oplaca sie grac 1z1 bo to jest wyrzucenie pieniedzy w bloto
nigdt bym niewyslal takiego kuponu,zeby mozna bylo np skreslic 20numerow z 80 a nie 10 to bym tak robil, ale nigdy 1z1
nigdt bym niewyslal takiego kuponu,zeby mozna bylo np skreslic 20numerow z 80 a nie 10 to bym tak robil, ale nigdy 1z1
a to teraz wy mowicie o grze w czechach tak? czy tu w PL?
tak , pan ale to tylko dziala w ubikacji z tym swiatlem nie tutaj na stronce
szansa podobna do odkrycia i sfinansowania kontaktu z podobna do naszej cywilizacją
aco mnie to interesuje niech placa i po 18mln, a my co nieplacimy im jak to moj kolega ktory gra w keno powtarza zawsze ze idzie zaplacic podatek od glupoty
2 961 799. Pan 2017-09-01 (00:10)
Ostatni gasi światło
to jeszcze długo potrwa
to znaczy
Ostatni gasi światło
to jeszcze długo potrwa
to znaczy
tak sądziłam że to bez sensu ,ale widziałam że ludzie niektórzy tak grają byłam ciekawa dlaczego
miałoby sens gdyby nie te smierdzące 50 groszy na obiekty sportowe
tak graja bo wysyla za 2,50 i jesli trafi ta 1 liczbe to za nia ma 4zł, jesli zas to wysle z plusem i ta liczba bedzie plusem to ma za ta liczbe jako plusa88zł
tak i jak ci poszlo zgarnoles cos z plusem?
ja niemowie ze plus jest glupi tylko traf tego plusa zeby ta dana liczba ktura tam gdzies w zestawiku wytypowales byla tym plusem np w MM
od 7 skresleń w gore fajnie działa.
ale cena zakładu robi się chora
ale cena zakładu robi się chora
NO JA dzisiaj o 14 prztulilem 12zl czyli 6z10liczb wieczorem juz bylo gorzej, wyslalem 2 multi i sie jeden z 14 i drugi taki luzny wyslem z innymi numerami i tylko zlapalem po 2 numerki na kazdym czyli jednym slowem kicha,ale cozraz sie wygrywa raz sie przegrywa to tylko jest gra widze ze tez nikt nie trafil 6 w lotto chyba ona namnie czeka abym wyslal kupon jak w tym kawale ktory kiedys tu przytaczalem
no ja przewaznie w kazdym swojim losowanku a raczej w swoich numerach i ukladach uwzgledniam liczbe 75,77 bo lubie te 2 liczby
plus jest fajny tylko u mnie to działa tak że jak wysyłam z plusem to nie trafiam go a jak bez plusa to jest
Witam.Wydaje mi się,że prawdopodobieństwo trafienia + jest znacznie niższe niż to ts podaje.
a 1/61 swiadczyloby ze jest większe nie mniejsze to się nie trzyma kupy
Kiedyś bym to policzył,teraz już dużo mniej umiem jak 30 lat temu.Te pierwsze 19 wylosowanych liczb-żadna z nich nie może być +,może nim być jedynie jakaś z pozostałych 61 liczb.
Potencjalnie tak ale + to jakby oddzielna gra losowana po wypadnięciu 19 liczb.
Witam
arczibalik73: miałeś 6/10
gdybyś zagrał
1zakład 1,2,3,4,5
2zakład 1,4,6,7,8
3zakład 2,5,7,9,10
4zakład 3,6,8,9,10
pewnie miałbyś więcej niż 12 zł
arczibalik73: miałeś 6/10
gdybyś zagrał
1zakład 1,2,3,4,5
2zakład 1,4,6,7,8
3zakład 2,5,7,9,10
4zakład 3,6,8,9,10
pewnie miałbyś więcej niż 12 zł
(20!/1!*19!))/(80!/79!*1!) jest bez plusa
jak się podzieli przez 20 to mamy plusa
jak się podzieli przez 20 to mamy plusa
Ja byłbym skłonny do takiego mnożenia 1/20 X 1/61-+ma xię znależć na konkretnej ostatniej pozycji wśród wylosowanych liczb i musi być 1 z 61 liczb ale nie jestem tego pewien,chociaż to mi dyktuje logika.
PANOWIE
OSTATNI WPISUJE TO >>
.
tak było przed nocnymi rozmowami Arczika i Kuby
a ja zmykam wpisywac loso
OSTATNI WPISUJE TO >>
.
tak było przed nocnymi rozmowami Arczika i Kuby
a ja zmykam wpisywac loso
owszem rozkłady krótkie są fajne bo realne do wysyłania.przy koszcie gry 10 zł
master
Marek -wyłączenie 19 liczb byłoby korzystne dla gracza-jednak fakt, że nie wiadomo których 19 liczb powoduje ze mianownik jest 80
w losowaniu plusa zdarzenie przeciwne jest podzielone na 2 etapy
1)wykluczenie 19 liczb
2)wykluczenie 60 liczb
1)wykluczenie 19 liczb
2)wykluczenie 60 liczb
ktoś wkłada rekę do urny,przesuwa na bok 19 liczb których nie zna i losuje z pozostałych
masterZ witam piszesz ze jeli bym zagral 1 zaklad 1,2,3,4,5 itd pewnie mialbym wiecekj jak te 12zl no napewno tylko ze to mial byc 1zaklad na 10z10 i mialo to pasc 10z10, wlasnie ja zawsze wysylam na dane losowanie tylko 1zaklad i tylko na 10z 10 chyba ze nieraz zamysle to jeszcze skresle jakis kuponik nieraz na 7 z 7, na mniejsze uklady niegram jak co niektorzy tu widze ze graja na 3,4,czy piatki ,umnie najnizszy zaklad to jest 7 i lecew goreod 7do10 te liczby ktore dzisiaj trafilem byly liczbami z roku 2016 i tez z 31 sierpnia tylko ze wtedy wpadlo mi ich 8z10 a dzis juz tylko 6z10 a stawialem nato ze wyjdzie cala 10z 10
tylko ze ten układ obligowałby Cie Artur do wyslania 4 zakładów więc już mamy 10 zl
a trafilbys w najgorszym układzie 4razy 3/5
a trafilbys w najgorszym układzie 4razy 3/5