Wpisy 2 957 425 – 2 957 524
27 sierpnia 2017 21:59 → 27 sierpnia 2017 22:51, 100 wpisów
Ciekawe czy wtym tygodniu dostane te robotę czy nie
Ide spać sny prorocze oby byly
Krasnalka.
Może i zagram, ale jak dopiero będzie do wygrania 100 000 000 na nasze.
Ktoś tyle obiecywał, ale nie dał to muszę sam odebrać.
Może i zagram, ale jak dopiero będzie do wygrania 100 000 000 na nasze.
Ktoś tyle obiecywał, ale nie dał to muszę sam odebrać.
Ach te liczby. Powinni losowac tak jak dawniej to napewno ugralo by się cos a teraz dużo się straci i nic się nie zwroci
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
2. Wizard. 2 956 794. 3 liczby.
7 - 17 - 21. Prognoza: 0-1/3.
Jest 1/3.
7 - 17 - 21. Prognoza: 0-1/3.
Jest 1/3.
Liczby do Eurowynalazku da się... SPRAWDZIĆ.
Ciekawe, czy będą chętni.
euro wynalazek by nie był w Polsce bo przecież wszystko po zamykali brak konkurencji ale tu maja podział między państwa więc bedzie
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
WIDZE JANOSIK2009 ZE SIE SMIEJESZ Z MOJEGO WPISU ZE BYLEM PRZEKONANY Z LICZB KTORE PODALEM ZE WEJDA, OD 7,D0 77, tak mnie ciaglo na te liczby, i powinny wujsc a ze nie wyszly to nie jest moja wina,Bogiem nie jestem ,wiec niepodam trafnych liczb jakie wejda los plta tez i figle
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
te liczby nieweszly dzis ale w tygodniu zapewne wejda
Nie mam zamiaru nikogo ośmieszać, tylko chce powiedzieć, że w grach losowych NIE MA LICZB PEWNYCH.
Tylko o to mi chodziło.
Tylko o to mi chodziło.
no chyba ja bede musial skreslic te liczby Bolka i wyslac w lotto plus i zeby zgarnac wkoncu ta 6 z bonusem, GDZIES JE KIEDYS MIALEM ZAPISANE musze siegnac do swojego archiwum liczb i poszukac jego typow, jesli sa szczesliwe i on trafial to moze mi sie uda na nich trafic cos
Brjan.
Pisz tylko tak:
Janosik.
Pisz tylko tak:
Janosik.
Napaliłem się z początku na Eurojackpot ale szybciej mi przeszło to za drogie jak dotej pory nic nie wygrałem to mam w Eurojackpot niby wygrać i nie chodzi mi tu o 140złotych 7/10 które miałem nie jeden raz bo kilkanaście a le takie pieniądze to se można ...w d ...sadzić to minimalny zwrot tego co się utopiło a ja już gram od 2002 roku tak więc takie ochłapy mnie nie cieszą czekam na konkretną wygraną licze też się z tym że to nie nastąpi nigdy no ale gram i czekam
Danka W. mówiłą ze jak sie pralka popsuła to moz wygrywał w totolotka
czesc Brian
czesc Brian
Forsami szacuneczek że tego jeszcze nie rzuciłeś tyle kasy poszło a tu gówn..
ale tak jest można grac całe życie i nic i tak gra miliony Polaków i nic i tak nie wygra
a czasem może coś w padnie ale to nie musi być główna wygrana i nie ma znaczenia jak długo się gra to nie ma znaczenia
sorki za literówki juz na kompie.
Forsami, Mulaq-wiem po sobie-lepiej nie myslec o wygranej, traktowac to jako inwestycję w rozrywke.
Losowania to zdarzenia niezależne,nie premiują nikogo
Forsami, Mulaq-wiem po sobie-lepiej nie myslec o wygranej, traktowac to jako inwestycję w rozrywke.
Losowania to zdarzenia niezależne,nie premiują nikogo
na granie też trzeba miec kaskę no i oczywiście traktować jako zabawę
mam na zbyciu kilka groszy za gram mam inne potrzeby nie gram i tyle oczywiście nikogo nie myslę odganiać od gry kazego sprawa
Forsami masz zupełną racje...nikt nie jest godzien naszych głosów
jak nie potrzebowałem kasy, wygrywałem tak ze byłem na małym plusie(SIC) po kilkadziesiąt złotych.
Teraz gdy potrzebuje nie mam nawet 4 zł
Teraz gdy potrzebuje nie mam nawet 4 zł
kuba jak znajde liczby tw.bolka to ci je podesle ponoc byly szczesliwe,moze zaczniemy na nich trafiac cos ,kiedys byly podane na internecie ale jak zaczely sie chocki klocki z tw,bolkiiem listonoszem zaraz jego liczby zniknely z neta, chhyba bal sie ze ludzie zaczna nimi grac i beda trafiac kase,
miałem klika trójek tymi samymi liczbami w lotto cz y w plusie później dałem na mini nawet puszczałem po 60 zakładów trochę zwrotów a straty ogromne
forsami
Forsami-jedyne co nam zostaje to racjonalizacja budżetu na grę-
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
tylko emocje nie zwykłe za tą kaskę bierzesz kupon patrzysz na liczby i nadchodzi czas losowania lekkie ciśnienie byle się nie zesra... i patrzymy na wylosowane liczby i równocześnie na kupon to są emocje a po wszystkim oj to nie to machamy ręcami
chlpopaki nie martwcie sie ze wtopiliscie kase jutro zaczyna sie nowy tydzien i liczby sie te uspokoja tez, moze jutro wygracie wszyscy cuda sie tez i zdarzaja, jutro niowy tydzien nowe liczby beda i nowe wygrane, glowa do gory
Qbam ale jak tu nie zwieększać swoich szans jak się ma więcej kasy na grę nie jestem mnichem ascetom ja zawsze prubóje
trzeba cieszyć się z tego co się ma mam nie wiele kaski do egzystencji pracuje w kołchozie ale zawsze uśmiechnięty gotowy na zapierd..w kołchozie i głowa do góry
to wciaga tu dam kaskę tam by były większe szanse a to pułapka tylko kaskę przetraca się a po co nastawić się na jeden kuponik a tu już zaczyna się choroba
Mulag bo ja sie zaraz ze....m ze śmiechu szczęśliwy na kołchozie
przeznaczenia nie zmienisz nie dla nas wygrane nasze przeznaczenie juz jest zapisane a nazywa się kołchoz zrozum to wreszcie
grają i to oni jeszcze wygrywają przeważnie choć nie którzy nie grają lub się nie nastawiają
TS wielu ludzi słabej woli zgubił dla tego trzeba mieć umiera nie szaleć
takie ludzkie zapętlenie powstaje najpierw jedne los zawsze czasem później zawsze a moze jeszcze jedne zakład szanse trzeba zwiększyć a tu jeszcze w innym losowaniu puszcze i tak spora kaska ucieka trzeba byc twardy gram ale tylko w jedn zakład lub zmieniam co losowanie liczby a tak zapętlamy się do absurdu ciśnienie idzie cheć wygrania i z nie chęcenia