Wpisy 2 957 525 – 2 957 624
27 sierpnia 2017 22:51 → 27 sierpnia 2017 23:58, 100 wpisów
gonzaguniu, weszłam na czat, po Twoim wejściu i napisałam ogólnie, co następuje > cześć wszystkim. Wobec powyższego niejaki Gonzaga winiem napisać >> cześć jocia, lub tp.
thx..odnotuję w kajeciku >>35,11 & 19
Dziekuję. Rozmiem,że to z Chabrowej?
Dziekuję. Rozmiem,że to z Chabrowej?
jocia jak napiszesz w liczbie mnogiej to słowo
to znaczy ze wchodzisz do grona
...549
to znaczy ze wchodzisz do grona
...549
Widziałeś ile babka w U SA wygrała milionów dolarów w Power Bol zobacz na internecie a robiła w przychodni odrazu się zwolniła i
też idę powoli lulac pasuje pasuje wstac i coś z bankomatu wybrac bo nie przeżyje do końca miesiać
pewniaki dziś okazały się niepewne , ts cały czas z nami pogrywa
pewnie jutro na południe wejdzie mix powtórek z wieczora i to co powinno wejśc a nie weszło
Witam witam co tam u was
Czesc gonzaga nie nie byłem mam problemy jak niewiem narobiłem problemuw sobie i innym
Gadam głupoty po pijanemu ludzie wierza mi i szukają sensacji i fam na wsi wiesz gonzaga
Doszukuja sie w moim orlim nosie zydowstwa i bym zmienił nazwisko na zydowskie bo mam słowianskie
Gonzaga nie wyszłem alkocholizm trwa głupot coraz wiecej nagadane chodz powiem co niektóre prawda jest ale wiesz
Gonzaga jest tak przewalone jak niewiem wiesz sa niekturzy prowodyrami i jątrzą i podpuszczają osoby na mnie
Mnie się orli nos kojarzy raczej z Rzymianami
No,ale jak się ktoś chce do czegoś do...dolić to powód zawsze znajdzie
No,ale jak się ktoś chce do czegoś do...dolić to powód zawsze znajdzie
Gonzaga jaką rade mi dajesz utrzymuje kontakt z gazetą... Z policją też... Zmarnowałem sobie życie
Gonzaga nieznam swej narodowosci utrzymuje to co inni mi gadają... Ale prawda jak chcesz sie do czego dopier.... To każdy powód jest dobry
Upokorzyli , upodlili mnie i zhanbili srodowisko alkocholowe : / gonzaga wstyd jak niewiem
Gonzaga A.A osobna rzecza ale te problemy ? Wybaczyc czy walczyc w sądzie chociaż sprubowac
Gonzaga potrzebuje rad porad takich ludzi jak ty i inni wiesz zawsze bede wdzieczny za dobrą radę
Prosze odp mi : (
Czuje wstyd , smutek , żal , agresje i nienawiśc
Trudno mi coś konkretnego powiedzieć,bo nie znam szczegółów
Możesz wybaczyć i samemu nie jątrzyć-ale czy Ci oni odpuszczą???
Możesz wybaczyć i samemu nie jątrzyć-ale czy Ci oni odpuszczą???
Musielibymy złapac kontakt na numer telefonu albo fb strescił bym Ci to