Wpisy 2 957 474 – 2 957 573
27 sierpnia 2017 22:32 → 27 sierpnia 2017 23:07, 100 wpisów
miałem klika trójek tymi samymi liczbami w lotto cz y w plusie później dałem na mini nawet puszczałem po 60 zakładów trochę zwrotów a straty ogromne
forsami
Forsami-jedyne co nam zostaje to racjonalizacja budżetu na grę-
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
wysyłac jak najmniej nie rezygnując w ogóle ,bo jakas przyjemnosc to wysyłanie sprawia
tylko emocje nie zwykłe za tą kaskę bierzesz kupon patrzysz na liczby i nadchodzi czas losowania lekkie ciśnienie byle się nie zesra... i patrzymy na wylosowane liczby i równocześnie na kupon to są emocje a po wszystkim oj to nie to machamy ręcami
chlpopaki nie martwcie sie ze wtopiliscie kase jutro zaczyna sie nowy tydzien i liczby sie te uspokoja tez, moze jutro wygracie wszyscy cuda sie tez i zdarzaja, jutro niowy tydzien nowe liczby beda i nowe wygrane, glowa do gory
Qbam ale jak tu nie zwieększać swoich szans jak się ma więcej kasy na grę nie jestem mnichem ascetom ja zawsze prubóje
trzeba cieszyć się z tego co się ma mam nie wiele kaski do egzystencji pracuje w kołchozie ale zawsze uśmiechnięty gotowy na zapierd..w kołchozie i głowa do góry
to wciaga tu dam kaskę tam by były większe szanse a to pułapka tylko kaskę przetraca się a po co nastawić się na jeden kuponik a tu już zaczyna się choroba
Mulag bo ja sie zaraz ze....m ze śmiechu szczęśliwy na kołchozie
przeznaczenia nie zmienisz nie dla nas wygrane nasze przeznaczenie juz jest zapisane a nazywa się kołchoz zrozum to wreszcie
grają i to oni jeszcze wygrywają przeważnie choć nie którzy nie grają lub się nie nastawiają
TS wielu ludzi słabej woli zgubił dla tego trzeba mieć umiera nie szaleć
takie ludzkie zapętlenie powstaje najpierw jedne los zawsze czasem później zawsze a moze jeszcze jedne zakład szanse trzeba zwiększyć a tu jeszcze w innym losowaniu puszcze i tak spora kaska ucieka trzeba byc twardy gram ale tylko w jedn zakład lub zmieniam co losowanie liczby a tak zapętlamy się do absurdu ciśnienie idzie cheć wygrania i z nie chęcenia
gonzaguniu, weszłam na czat, po Twoim wejściu i napisałam ogólnie, co następuje > cześć wszystkim. Wobec powyższego niejaki Gonzaga winiem napisać >> cześć jocia, lub tp.
thx..odnotuję w kajeciku >>35,11 & 19
Dziekuję. Rozmiem,że to z Chabrowej?
Dziekuję. Rozmiem,że to z Chabrowej?
jocia jak napiszesz w liczbie mnogiej to słowo
to znaczy ze wchodzisz do grona
...549
to znaczy ze wchodzisz do grona
...549
Widziałeś ile babka w U SA wygrała milionów dolarów w Power Bol zobacz na internecie a robiła w przychodni odrazu się zwolniła i