Wpisy 2 957 174 – 2 957 273
27 sierpnia 2017 20:13 → 27 sierpnia 2017 20:53, 100 wpisów
jak ma ktoś wygrać to wygra prawdopodobieństwo mniejsze niż gdyby piorun miał trafić w człeka
dobra dzieci kochane będę pozniej
Dlatego lepiej inwestować w siebie i kosić kasę za posiadane umiejętności a TS traktować jako "Może się uda" a nie jako "Muszę wygrać".
najlepiej strzelac,na oslep jak tylko jest okazja duzo sie nie straci a moze,slepylos cos,da
a teraz widzę że wygrywam kaska zostaje i wydaje na różne gadżety dawniej mi brakowało kaski
Obce języki jak najbardziej ja bym sam chciał się nauczyć niemieckiego (w szkole w latach 2006-2010 miałem rosyjski wiele bym dał za zamianę na niemiecki).
będę grał ale nie będę niewolnikiem ze by puszczać codzienie i dużo losów
dałem sobie szanse żeby nie mówić że nie grałem klika miechów be zprzerwy trzeba wiedzieć kiedy z tym skończyć
Z angielskiego miałem ekstra wynik na maturze ale co z tego jak nie korzystam z niego na co dzień? W pracy w dziale IT bardziej język techniczny niż ogólny.
ja sie nie mogę przełamać mam dużo programów na pc ksiażek a dalej znam 370 słowek i stoje w miejscu
Kształcie swoją osobowość i umiejętności (kursów jest sporo a inwestycja w siebie daje wam większe możliwości na poprawę finansów- szybciej niż czekanie na wygraną z TS).
ale widzicie roznice u nas w polscefortuna,ma zakaz gier losowych dawaniaa,zakladow,bo to jest kartel wtedy by ludzie nie grali w ts dlatego ukrywane jest przed ludzmi to ze,musisz grac w gry ts bo nie masz wyjscia prywatna spolka by wykosila ts wygrywalnoscia tak jak w czechach
jak sie chce odmienić życie i lepij żyć to trzeba inwestować w siebie dotarło to do mnie moze nie jest za późno nie mówię tylko o językach
Oczywiście nie bawcie się w forexy czy bitcoiny bo to ryzyko finansowe duże a jak kwoty wielkie to już w ogóle.
kiedys gralem w lotto w sts i za trojle byla 3 razy wieksza,wygrana ale juz tego nie ma,bo ts ma,wylacznosc
Kursy nie są drogie ale dają jakieś większe pole na rynku pracy albo nawet dają opcję dorobić, inwestycja w siebie pewniejsza niż w TS.
Ja w STS grałem za kasę z handlu na OLX ale po przegraniu 100zł odpuściłem pomimo, że miałem kilka wygranych po 20zł które poszły na kolejne zakłady.
ale to byla gra liczbowa w sts na,lixzby z lotto wydrukowywali mi kupon podo ny do lottoo
W toto mix chyba się grało które nie padną w losowaniu...o ile dobrze pamiętam?
Może było w sts angierski ja napisałem w co grałem, może w STS też coś było...
to bo dawno ale juz nie pamietam wtedy djzo wiecej sie wygryqalo niz w lotto oxzywiscie bez kumulacji
Cześć pracuję w Kolmaxie, gdzie się robi gumofilce od wtorku. Nawet dobrze jest. Moje zadanie to nakładanie gumofilcy gorących na kopyta, potem obciąć co wystaje i na choinkę.
Ja grałem ostatni raz w to dobre 9-10 lat temu teraz nie wiem?
Ważna, że praca jest blisko, około 300 m.
szansa trafienia pewniaka to 1:4 a wygrana taka, że nawet nie ma podwojenia
A co u was słychać ?
za pewniaka powinno byc 2,5 razy 4 10,zl i nikt nie traci a jak ts,ma 40,procent to,4zl daje
Ostatnio trafiłem 7/8 meczy Lotto Ekstraklasy to dostanę 10.97 zł, a jak wszystko to mogłem 109 około, a dałem 10 zł. Jutro zagram na Eliminacje.
Rano był u mnie kolega od gumofilcy i walkę oglądaliśmy Mayweathera Jr. Po 20 się złożyliśmy.
poprostu nikt,sie tym nie interesuje ze ts,miliardy zarabia z naszych pieniedzy
Jutro jadę podpisać jakoś umowę.
wystarczy że przez tydzień nikt by nie zagrał w żadną grę TS i by było po niej
zgrywus
jeden zakład 10/10 x10 stawka i grasz o 25mln ale czy wygrasz?
jeden zakład 10/10 x10 stawka i grasz o 25mln ale czy wygrasz?
jak puscic ts,z,torbami zagraloby z 10 tys osob na te same liczby i trafilo 10 lixzb ale ts,ma juz,odpowiedzialnosc,do ilus tam milio,ow,wiec nie zbankrutuje
Oczywiście
Jest praaaaaaaaaaaaaaca !!!
Prawdopodobnie na akord 27 gr za parę może ? Na 3 zmiany.
Kto ma żniwa ?
Polska zostanie Mistrzem Europy !!!
U nas trzeba robić szybko i dokładnie.
Policz sobie.
54 zł ?
Zależy od maszyny.
200 ?
Obliczyłem, że mogę około 1604, a za niedziele 100 dodatkowo.
moim zdaniem gry liczbowe należy traktować jak zabawę, a być może coś się trafi. Grać i być na + można u buka bo tam nie są zdarzenia czysto losowe
Mulag szanuje, nie spóźniam się i staram robić dobrze. Na razie jeszcze nie idealnie ale jestem uczniem, rozumia to, nawet szef. Bo parę zwalilem i przyszedl.
raz piwko a jak nie to losik tylko w tej i wyłącznie w tej kategorii
Weekendy też, ale dwa razy na studia muszę.
to dobre te gumofilce rób bo tak sie skąłda że korzystam z nich często a że sie rozwajają po czasie to kolejne trza