Wpisy 2 957 074 – 2 957 173
27 sierpnia 2017 19:11 → 27 sierpnia 2017 20:13, 100 wpisów
jak zaczniemy jeden po drugim trafiac 10z10 w MM niech tak z 50 osob trafi dzien po dniu 10z10 za dużo filmów sf
w mini to w mini ile zakladow tyle wygram ale lotto to już sztuczna komulacja by było więcej kasy a mm to arczik już czysta manipulacja
marek33 hejka
dlatego ts w mini wyplaca jak wyplaca ile zakladow to placi bo nie ma innego wyjścia dzieli mnozy i wyplaca w lotto robia sztuczna komulacje by zawierac więcej zakladow a to oznacza większe wpływy natomiast w multi to już manipulacja maszyny podlaczone pod ciśnienie i reguloway napływ ciśnienia kulki napełnione powietrzem bądź ozonem jedne lżejsze jedne ciezki te co maja wypasc to wypadną. W czechach dzieci losuja przed widownia dlatego czechy mnie przekonuja
sniezynek spokojnie pojda niedllugo w ruch generatory liczbowe i i zaczniemy mieszac my numerami nie oni, i skonczy sie babci sranie ze strony ts ,tylko trzeba wymyslic taki uklad liczb zeby bynajmniej najmniejsza kasa to byla np z 7z10,dla nas,
wpiszcie sobie na yutubie kłamstwa TS zobaczycie sfałszowane losowanie
jak kulka co miała nie wylecieć wpadla obok a nie do zestawu kul gdzie wylosowano 21 liczb a nie 20 ale 1 z nich z boku wpadla bo ja powietrze cofnelo zpowrotem macie to do cholewci na yutubie, na yutubie macie nagrana wypowiedz pracownika TS który omawia instalowanie mikroczipow w kulkach wiec jaki system jaka gra to nic nie da raz na 100 losowan daja komus wygrac by zatkac gębę
sfalszowane jak sfalszowane ale jak sie pomylili kiedys i podali te same losowanie chyba 2 krotnie i ludzie nie popuscili bo trafili jakos chyba w 3 x 6w dl i az sprawa ztego co slyszalem to sie o sad oparla, a to byla tylko zwykla pomylka , i kase trzeba bylo jednakjk tym co trafili wyplacic, no ale jak ja sie smieje cuda sie tez zdarzaja
Ja na prawdę nie mówię głupot od siebie naprawdę zobaczcie kilka filmów na yutubie to otworzą wam się oczy
Arczik wpiszcie się sobie obejzcie na yutubie kłamstwa TS naprawdę już nie będziesz chciał grac 10 z 10 prędzej będziecie grac trojka stawka razy 40
Nie mam celu sobie zmyslac ale się wściekam z naszej głupoty sam se gralem wiedzac ze dupe trafie ale człowieka kusilo jak nie zdrapka to mini 10 zakladow to multi stawka razy 6 np. jakas dwojka i tak mi się 400 zl uzbieralo co przepapalem
gryks zagłębie pada , ale wynik był do przewidzenia
na razie 2;0
na razie 2;0
Arczik na tyle dobrze ze nie musialem przegrać pol wyplaty czy pol renty czy opłaty na czynszdobrze ze miałem taka kwote wolna co nie wplynela na e zycie na pogorszenie warunków zycia. Nie pale papierosow wiec nie wydaje 450 zl na fajki wiec oge sobie za to po grac dla relaksu, jednak grac by cos ugrac a nie wydac by ts bogacic ile ludzi gra a nie placi czynszu Moja jedna znajoma jak dostanie 153 zl opiekuńczego to idzie do kolektury i za wszystko kupuje multilotki ale biadoli ze na czynsz nie ma i do opieki po dotacje leci
Arczik a ile ludzi przegrywa cale dorobki cala kase cierpia sami i ich rodziny a w imie czego w bogacenie TS który falszuje losowania nie przemawia to do was
moim zdaniem ludzie nie powinni grac bo te grytojedno wielkie,oszustwo
Arczik jak by ne były fałszowane losowania to by przynajmniej raz na 3 dni padla 10 z 10
angierski a co ja caly czas gadam
Witam
Jak mówicie ze robią walki to dlaczego wysyłacie kupony ????
A po drugie przestępstwo należy zgłosić skoro jesteście tego pewni
Miłego grania wszystkim
Jak mówicie ze robią walki to dlaczego wysyłacie kupony ????
A po drugie przestępstwo należy zgłosić skoro jesteście tego pewni
Miłego grania wszystkim
qbam masz racje
qbam ale uzależnienie z czegos wynika z checi wygrania odkucia się ludzie przefrywja musze się odkuć i wpadaj w frustracje i to się napedza
qbam o czym ja caly czas tu gadm na forum by nie wpadac w uzależnienie a loterii zrobić relks i staly dochod a mozna
qbam ja nie musze wygrywać 225 tys zaraz 10 z 10 minus podatek
qbam ale mogę grac ostrożnie by wygenerować sobie miesięcznie nawet 768 za 3 trojki na czysto w fortunie
Sniezynek1554 ...
a bawiłes się na sucho w czeskiego 20z80 na czwórki z kursem 200
jakby to było gdyby....?
a bawiłes się na sucho w czeskiego 20z80 na czwórki z kursem 200
jakby to było gdyby....?
qbam nie lepiej mieć skromne 768 niż wtapiać 400 i mieć ale dziure w dupie a nie wygrana
Tomcio 1972 powtarzam ja tam gralem jak mnie znajomi wozili wygrałem raz 1700 laczasc 3 par dwojek 3 parami trojek na 9losowan zainwestowałem 152 zl
angierski tak ale w czeskiej jade tam we worek
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
W lotto z kapelusza losują to biore 4 z maszynyGajos
Makusz
Situm
i
Makusz
Situm
i
ok ale czy grasz na sucho codziennie i sprawdzasz co by było ?
Tomcio1972 i gralem 4kami w 20 z 80 i kilkanaście razy mi wpadlo po 340 zl
tomcio1972 tak sprawdzałem numery jakie bym pusczal i zawsze jest tak ze trojka wpada stad tak alarmuje ze się oplaca
OK a jak bierzesz sie za jakieś gry to lukasz na rachunek prawdopodobieństwa bo on zawsze nam
mówi z czym się mierzymy i jaka jest skala trudności trafienia ?
mówi z czym się mierzymy i jaka jest skala trudności trafienia ?
Tomcio 1972 1.88 razy 60 losowan 112,8 a minimum 1 raz trojka wpada to i tak 143 zl ja wiem ze szkoda jazdy na 143 zl bo to ostatnio gadaklismy
dlatego ja chce wyslac po 10 trojek na losowania i zobaczę co zlapie
29 sn tam jade wiec wysle na 29 30 31 sierpen 01 02 03 wrzesień na 6 dni sobie wysle
dlatego ja chce wyslac po 10 trojek na losowania i zobaczę co zlapie
29 sn tam jade wiec wysle na 29 30 31 sierpen 01 02 03 wrzesień na 6 dni sobie wysle
Tomcio1972 rachunek prawdopodobieństwa jest nie ubłagany jak wysylasz 1 zakład
ale jak sobie porawisz statystykę blokując numery zestawy poprawiasz sobie szanse
ja nie mowie ze 100 procent musi byc
ale jak sobie porawisz statystykę blokując numery zestawy poprawiasz sobie szanse
ja nie mowie ze 100 procent musi byc
tomcio1972
możesz grac np. z 5tek
1 2 3 2 3 4 3 4 5 masz 3 kombinacje i szanse wyższe
możesz grac 1 2 3 4 5 6 polaczyc z 7
podstawiasz nr
możesz grac np. z 5tek
1 2 3 2 3 4 3 4 5 masz 3 kombinacje i szanse wyższe
możesz grac 1 2 3 4 5 6 polaczyc z 7
podstawiasz nr
angierski a ty skad jesteś?
Tomcio1972
jak wygrałem 5 tke
to polaczylem swe nr
12 789
34 10 11 12
56 13 14 15 i podstawiłem swe liczby
wiec prawdopodobieństwo się zwiekszylo dla mnie owszem wysylajac 1 piatke to musial bym 2 lata grac
jak wygrałem 5 tke
to polaczylem swe nr
12 789
34 10 11 12
56 13 14 15 i podstawiłem swe liczby
wiec prawdopodobieństwo się zwiekszylo dla mnie owszem wysylajac 1 piatke to musial bym 2 lata grac
wiesz chodzi mi o taka wygrana ze,masz,male,prawd ale trafiasz po jakimszczasie np wydajac 1000 zl zalozmy w bukmacherce
angierski dlatego ja mowilem ze można grupe zrobić i grac grupowo ale zaraz pan maler zarzucil mi ze oszukam grupe
wygrywasz zalozzmy 10000 z 10zl chociaz uwazam ze to mierealne np po 100 probach
sniezynek 1544 ja widzialem te wszystkie filmiki na yutube,i nie twierdze ze mowisz nieprawde ,i tez rozne zeczy oraz rozne cuda na kiju,tez widzialem, ale pomimo to gram tutaj w TS moze nie trafiam glownych wygranych ,ale gram tak dla rozrywki, jesli wygram to bedzie okej, a jak nie tonie ale, zreszta tak jak ja gram ostatnio to tak jak bym wogole niegral, poniewaz niepozwalaja mi nato finanse, ja tez znam takie osoby ktore za polowe emerytury wysylaja lotkow roznych, i przegrywaja ale graja nadal,
angierski
ja miałem plan
1 zalozyc grupe np. 10 osob
2 zalozyc wspólnego maila
3 ustalić priorytet ze każdy puscza zestaw 1.88 razy 3 czyli trojke swoja trojke na 60 losowan inwestuje 338 zl
i wtedy mamy się dzielimy taki plan malem
ale stwierdziłem ze gram sam by uniknąć pomowien
ja miałem plan
1 zalozyc grupe np. 10 osob
2 zalozyc wspólnego maila
3 ustalić priorytet ze każdy puscza zestaw 1.88 razy 3 czyli trojke swoja trojke na 60 losowan inwestuje 338 zl
i wtedy mamy się dzielimy taki plan malem
ale stwierdziłem ze gram sam by uniknąć pomowien
moze im i mi sie kiedys poszczesci kto wie?
śniezynek >>> te twoje rozpisy typu
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
to niczego nie gwarantują. To nie jest rozpis gwarancyjny na 4 przy trafieniu 4z6
to łut szczęścia - jak się ułoży
ale rozumiem - koszta wysyłki zawsze mniejsze
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6
to niczego nie gwarantują. To nie jest rozpis gwarancyjny na 4 przy trafieniu 4z6
to łut szczęścia - jak się ułoży
ale rozumiem - koszta wysyłki zawsze mniejsze
arczik dajci panie Boze szczescia
Tomcio1972 dokładnie ale jak z klei zrobisz z 20 szostek takie trojki czyli 20 6tek i z każdej 3 czworki masz inwestycje 112,80 na jedno losowanie ale jakie zwiększone szanse ale to a już nakłady spore i nie stać mnie na to
gdyby,zaklady mozna bylo zawierac przez neta to tak komu by sie chciLo no, stop jezdzic i grac,poza,tym polska to zlodziejski kraj i tu masz,taki zwrot z,gry ze widzisz,roznice z innymi panstwami czyli wygrywalnosc
Byłem na wczasach na wegrzech jak widziałem ich tabele keno to mi kopara opadla tam się oplacalo grac nie pamiętam już kwot ale wiem ze u nich w keno wygrac można więcej niż w naszym totot
ja wiem jaki miales plan i tez go popieram i nie twierdze ze chcesz kogos naciagnac, ja na chwile obecne w to nie wchodze z powodow finansowych,ale nie mowie ze ,ten twoj plan nie jest dobry, ja narazie w to nie reflektuje a le tobie zycze powodzenia i trzymam kciuki abys wygral tam w czechach
no widzisz tutaj nie daja takich wygranych bo polak to kombinator i moglby stawkowac
angierski dlatego moim zamysłem było
jak pisałem wcześniej stworzyć grupe
i koordynować to
każdy by wiedział jakie nr wysyla
i jakie zostały wylosowane nikt nkogo by nie oszukal
znalazł bym jakas osobe co mieszka blisko mnie co by jechala czy nawet by nie musiala jechać bo bym jej pokazal ze wyslalem wszystko ale już mi makler pisząc do qbana dupe obrobil i z tej przyczyny będę grac sam
jak pisałem wcześniej stworzyć grupe
i koordynować to
każdy by wiedział jakie nr wysyla
i jakie zostały wylosowane nikt nkogo by nie oszukal
znalazł bym jakas osobe co mieszka blisko mnie co by jechala czy nawet by nie musiala jechać bo bym jej pokazal ze wyslalem wszystko ale już mi makler pisząc do qbana dupe obrobil i z tej przyczyny będę grac sam
arczik ty jesteś ok ale pisałem wyżej wpis ze już jeden ostrzegal qbama ze ja se swoje numery puscze a nie grupy co jest bzdura
dobra ja narazie uciekam z tad bede pozniej musze cos pomyslec nad liczbami
stawkowanie przy 80 procentach zwrotu jest praktycznie osiagalne i mozna sporo wygrac
Arczik oki do potem
angierski tam się nawet oplaca grac na 2ki z 3 z 21
obstawiasz 2ki
i za dwojke masz 94.05 i nad tym tez myse
bo latwiej trafic 2 tam
obstawiasz 2ki
i za dwojke masz 94.05 i nad tym tez myse
bo latwiej trafic 2 tam
angierski stad już się wycofałem z pomysłu grupy
a jak ktoś ma do mnie zaufanie to może dlaczyc bez tworzenia grupy
ja na pewno grac jade 29 go
a jak ktoś ma do mnie zaufanie to może dlaczyc bez tworzenia grupy
ja na pewno grac jade 29 go
ostatnio przeglądałem sobie z ciekawości tabele RP dla eurojackpot
i coś ciekawego przykuło moją uwagę
RP
6 stopień wygranej a mianowicie trafienie 4+0
wynosi jak 1 : 15 134
natomiast ostatnia wygrana to VI (4 liczby, 0 Euro Numerów) 482,90 zł
no i tak te 1"15134 mnie zaciekawiło bo już to gdzieś widziałem
i proszę można to porównać do gry 6z49 - typowanie 12 liczb i trafienie 6 liczb
masakra
Wszystkich liczb:
49
Losowanych liczb:
6
Typowanych liczb:
12
Trafionych liczb:
6
Oblicz
Wszystkich możliwych kombinacji 12 z 49 : 92 263 734 836
Kombinacji spełniających zadane kryteria : 6 096 454
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 15 134,0 [ 0,0% ]
i coś ciekawego przykuło moją uwagę
RP
6 stopień wygranej a mianowicie trafienie 4+0
wynosi jak 1 : 15 134
natomiast ostatnia wygrana to VI (4 liczby, 0 Euro Numerów) 482,90 zł
no i tak te 1"15134 mnie zaciekawiło bo już to gdzieś widziałem
i proszę można to porównać do gry 6z49 - typowanie 12 liczb i trafienie 6 liczb
masakra
Wszystkich liczb:
49
Losowanych liczb:
6
Typowanych liczb:
12
Trafionych liczb:
6
Oblicz
Wszystkich możliwych kombinacji 12 z 49 : 92 263 734 836
Kombinacji spełniających zadane kryteria : 6 096 454
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 15 134,0 [ 0,0% ]
nie ma sensu tworzyc grupy,a,poreszta,brac na sie ie odpowiedzialnosc
angierski ja wiem ze z kolei losuja tylko 3 i traic 2 to tez trudno
ale z kolei zakre 21
można zrobić np.
1 2 3 4 5 polaczyc z 6 i 7 podstaw liczby własne
i tez pusczac albo
1 2 3 4 5 6 polaczyc 7 i 8 i 9
ale z kolei zakre 21
można zrobić np.
1 2 3 4 5 polaczyc z 6 i 7 podstaw liczby własne
i tez pusczac albo
1 2 3 4 5 6 polaczyc 7 i 8 i 9
wiec laczenie zblokowane daje szanse trafienia ale wymaga większego nakładu co ja zawsze podkreslam
tomcio1972 za erojakopta mam prawie 6 zakladow w fortunie hahaha
tomcio1972 albo 1 zakład na 7 losowan bo do place 66 groszy i mam 7 zestawow albo 7 pojedynczych losowan
ten euoshit to totalne bagno
sniezynek ja bym na twoim miejscu najpierw,obliczyl srednia,wartosc,z gry a potem myslal jak grac
euro
Sniezynekmam blankiet czeskiego keno odpowiednika naszego multi to jest przepaść
kilkanaście razy tez gralem wysylajac 10 zakladow mini placac 12.50 i ani jednego nie trafiłem także w Polsce przepierdzielamy kasy a wygrywamy ochlapy to caly czas podkreślam. Jak już chcemy po grac po rezykowac i zainwestować kase wygrac lub przegrać to sięgnijmy po większe kawałki nie okruchy i to gdzie sznse nie wtopienia sa większe niż wtopienia
wystarczy sobie wyszukać innego kraje jakie mają stopnie wygranych i widać gołym okiem jak nas robią w balona
podziel kazda,wygrana przez prawdopodobienstwo i zsumuj jak ci whjdzie cena zakladu to 100% albo podziel ta,sume przez,cene zakladu i pomnoz,przez 100;-)
zgrywus
dokładnie w multi najniższa wygrana powinna wynosić wartość zakładu
dokładnie w multi najniższa wygrana powinna wynosić wartość zakładu
nie no wiecie, na zwrot,z gry maja znaczenie wszystkie wygrane i np 30% idzie na najwyzsza wygrana oczywiscie odliczajac to co wezma dla,siebie z,calej puli czyli np z 60%
angierski ja obliczyłem wartość gry na kwote 5.64 na 1 losowanie 67,68 zl za 12 losowan rozważam możliwość wyslac trojki te same nr po 3 trojki 3 z21 9 z 49 i dolozyc 1 numer i 4ke w multi. np. liczby 7 13 14 21 dlatego zainwestuje 203,40 na 12 losowan czyli 16,92 na losowanie i na 3 rozne 3 z 21 3 gdzi 9 z 49 i czworka 20 z 80 jak nic nie zlapie to przestane wogole grac hahaha
mulag o bo trza mieć mimo wszystko farta