Wpisy 2 956 974 – 2 957 073
27 sierpnia 2017 17:57 → 27 sierpnia 2017 19:10, 100 wpisów
typniete skreslone mozna teraz ogladac kochane zaglebie lubin z legla warszawa zaglebie lubin
Niech ktos zagra w mini snilo mi sie ze Benda 3,17,42 pozostałych niezapamietalem
Nad ranem ten sen mialem sprawdzam kupon i cala 5 wmini trafiona
jj po chwili przerwy
to o czym gadacie ciekawym
chyba o mini jak widze
Hurrem mnie się raz 10 w multi sniło wysłałem te 10 stawka razy 10 z plusem i 2 trafne mi wlazly hihihih
ja raz z głupot skreslilem date waznosci z kefira hehehe 20 10 11 hehehe i trojka wygrałem w mm heheheh
hurrem no wyśnimy hehehehe
Ciekawe czy wejdzie gram pewnym systemem w Multi co 3 losowanie trafialem właśnie wieczorem 3losowanie ciekawe czy coś wejdzie
Miałbym auto kase tobym zagral atak kicha
Wirtualnie w typowaniu
Dzis cieplutko bylo 29c kolo Tarnowa parno bez burz caly tydzień super pogoda ma być
ja dopiero we wtorek za gram w czeskiej fortunie
hurrem no bo zdrowia się nie kupi
Powiem tak iem że niekórzy na tym forum mają mnie za nawiedzonego czy naiwnego
jednak jak by ne sojzec naiwny jest każdy z nas licząc na wysokie wygrane na trafienie głownych wygranych co jest według mnie iluzja
jednak jak by ne sojzec naiwny jest każdy z nas licząc na wysokie wygrane na trafienie głownych wygranych co jest według mnie iluzja
Noga mnie boli pewnie bialaczka.Wradiu mówili ze jakiegoś 22letniego chłopaka noga bolala to bialaczka
Ataki dobry byl pracowal wyprowadził sie do dziadka by się nim zajmowac do śmierci atu sam wpadł dawce ciężko znalesc
Mowi się że wystarczy zainwestować 1.25 by wygrac! Jakie mamy szanse? Aby wygrac w mini 3jkę trzeba co najmniej 30 kuponów wyslac i to nie gwarantuje trojki jak się ja trafi to wynosi ile ok 18 zk
jedynie jak nie ma komulacji to może 40 zl gdzie sens gdzie logika
Ja wolę zainwestować 1.88 w czeskiej fortunie gdzie losuj 9 z 49 a za trafioną trójkę mam 256,50
aby w mini cos ugrac tez jakby zagrac systemem na trojke to jakie mamy koszty by kilka trojek capnąć. Naprawde lepiej wyslac 10 trojek za 18,88 bo trojka wieksza szansa i za niski naklad
https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/ciselne_hry/index.html
jeszcze raz wysyłam lnk tej strony
jeszcze raz wysyłam lnk tej strony
Itak oplaca sie hehe dobry kawal
jak liczymy wygrane
na polskie
przykladowa wygrana 9 z 49 trojka placą 1500koron.
to 1500 mnożymy razy 0.171 co daje nam 256,50
na polskie
przykladowa wygrana 9 z 49 trojka placą 1500koron.
to 1500 mnożymy razy 0.171 co daje nam 256,50
Tam losują 9z49 matko boska to 9 nigdy niepadla nawet za bilion lat
Ja nikogo nie zmuszam grac w czeskiej fortunie ludzie?
ja ukazuje tylko roznice i dlaczego zdecydowlem się tam grac
po liczcice sobie ile miesięcznie utapaiacie kasy w Polskim totku.Owszem jak by się klocila osoba co co chwile u nas 10 z 10 trafia to zgoda ale krytykuj a to osoby co u nas graja a ochlapy zbierają tylko wstyd się przyznac
ja ukazuje tylko roznice i dlaczego zdecydowlem się tam grac
po liczcice sobie ile miesięcznie utapaiacie kasy w Polskim totku.Owszem jak by się klocila osoba co co chwile u nas 10 z 10 trafia to zgoda ale krytykuj a to osoby co u nas graja a ochlapy zbierają tylko wstyd się przyznac
ja nie gram na 9 z 49 tylko na trojki i latwiej trafic trojke bo losuja 9 z 49 a nie 6 z 49 czy to tak trudno zrozumiec
tomi 77 hej
Sniezynek jak mogą płacić 250zl za 3 trafione 9-49 nierób jaj sobie
Pobesttttt wyslalem linka to se tam zobacz
To mów ze same 3liczby Anie 9-49
powiedziałem ze gram na 3 liczby a losują 9 z 49
To Itak Malo placa podaj prawdopodobieństwo trafienia 3liczb porównamy do Multi
tam możecie grac
3 z 21
9 z 49
20 z 10
3 z 21
9 z 49
20 z 10
Nie znasz prawdopodobieństwa maja tabele jak unas czy ukrywaja
policz sobie ile masz w dużym za trojke a tam losuja nie 6 a 9 nawet jak wysle 10 kombinacji za 18,80 z przykładowo 12 liczb wybranych to szansa trafienia jest może nie super duza a jest
Prob ja tam gralem i jak jezdzilem to naprawdę wygrywalem
Niedogadamy sie ok to graj
20 z 10 3jka placa 85,50 a nie 54 za 4ke 342 a nie 84
To chyba się nie dogadam z toba jak nie dostrzegasz chlopie roznic wplatnosciach a statystyka jest taka sama jak u nas oni nie maja innej matematyki
maja inne losowania jak 9 z 49 lub 3 z 21
maja inne losowania jak 9 z 49 lub 3 z 21
sam fakt placenia za tke 20 z 10 nie 700 jak u nas a 1700
krasnoludek witaski
prooobert jak uważasz ze placenie za trojkę 54 zl u nas w mm jest super to se w nia graj ja uważam ze mam prawie rowne szanse trafienia trojki za 256,50 a to jest roznica wystarczy wziasc kartke i po liczyc ewentualnie kalkulator
sniezynek1554 w czechach graj na 5tki nie na trojki lepszy zysk osiagniesz,
1,88 na na nasze
arczik czesc
na 5tki gralem 20 z 10
na 5tki gralem 20 z 10
Arczi ale w czechach grac się oplaca tak by wygrac maks 1000 koron czyli 1700
krasnoludek oni do 100 koron doliczają 10 koron podatku
witaj witaj sniezynek1544, graj i wygrywaj jak najwiecej, oskub pepikow z kasy bede trzymal kciuki aby ci sie powiodlo
Arczi wracając to ja bym gral na 5tki 9 z 49 ale to 15390 zl na nasze oni potem robia problem z wyplata i to jest minus
piszesz że kreślisz 20 liczb a losują 10 to znaczy grasz systemem ?
Arczik a po co to tam jade by cos uskubac małymi kropelkami hahaha
Sniezynek W mini masz racjęGrałem systemem swoim 4 x w tyg po 8 zakładów'2 miesiące4/5 i parę troj
krasnoludek losuja
20 z 80
9 z 49
3 z 21
20 z 80
9 z 49
3 z 21
aha rozumie , no to niezle to graj jednak na mniej jesli ci sie uda cos wygrac i tak bede trzymal kciuki aby ci siie tam poszczescilo
tomi bo u nas placa ochlapy a my się skubać dajemy
kiedyś mowilem ze można grupa grac ale były glosy ze chce ludzi oskubać co jest nie prawda wiec gram sam i każdy tez sam może. Ja tylko pokazałem jakie sa realia
jak tracic kase to tracic a mieć szanse na większe kąski nz ochlapy
kiedyś mowilem ze można grupa grac ale były glosy ze chce ludzi oskubać co jest nie prawda wiec gram sam i każdy tez sam może. Ja tylko pokazałem jakie sa realia
jak tracic kase to tracic a mieć szanse na większe kąski nz ochlapy
jak dla niektórych 54 jest więcej niż 256 to już nie moja wina ze na matematyce nie uważali bo już się zdenerwowałem z leksza tlumaczac jedno a to samo a jeszcze się z toba kloca hehehehe
arczik na pewno jak cos wygram to się z toba podzielę za dobre slowa
Sniezynek jak masz możliwości i chęci zdawać tam to Twoja sprawa ja nikomu źle nie życzę a za Ciebie trzymam
Ja przewaliłem w tym miesiącu 400zl w toto już i co wygrałem?
w czechach mialbym za to 212 pojedynczych zakladow, gdybym wyslal jedna trojkę na 212 losowan czyli na 106 dni to by mi z razy wpadla tobylbym i tak 369 zl na plus i to na 3 mc grania a nie tu wtopiłem 400zl i mam wielkie G wiec niech mi prebert nie gada ze u nas się lepiej oplaca grac
w czechach mialbym za to 212 pojedynczych zakladow, gdybym wyslal jedna trojkę na 212 losowan czyli na 106 dni to by mi z razy wpadla tobylbym i tak 369 zl na plus i to na 3 mc grania a nie tu wtopiłem 400zl i mam wielkie G wiec niech mi prebert nie gada ze u nas się lepiej oplaca grac
Arczik nawet grając na 4k w mm czeskiego to mam 340 zl za czworke gdzie jak pisałem wysle z kilku 6tek po 3 czworki
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6 koszt kombinacji z 1 szostki 5,64 jak wysle 20 to mam 112,80 inwestycji ale gram o 340 a nie jak u nas 84 zl
1 2 3 4
1 2 5 6
3 4 5 6 koszt kombinacji z 1 szostki 5,64 jak wysle 20 to mam 112,80 inwestycji ale gram o 340 a nie jak u nas 84 zl
dla mnie jak w tym miesiącu liczba nie idzie i to widać w moich typowaniach to mam strajk
zacznę od pierwszego
może coś wpadnie bo mi szkoda kasy bo moje stałe nie wchodzą
zacznę od pierwszego
może coś wpadnie bo mi szkoda kasy bo moje stałe nie wchodzą
spokojnie sniezynek teraz placa ochlapy nie dlugo zaplaca wielkie pieniadze beda placic nam jak zaczniemy jeden po drugim trafiac 10z10 w MM niech tak z 50 osob trafi dzien po dniu 10z10 zobaczysz co wtedy bedzie sie dzialo, co do wygranych sniezynek twoich to pamietaj, ze to nalezy sie wylacznie tobie nie mi , ty grasz teraz sam,i jesli uda ci sie trafic to bedzie tylko twoja zasluga nie moja v czy kogokolwiek tylko twoja ,ja kuba ,iwonka i ijeszcze pare osob bedziemy za ciebie trzymac kciuki aby sie ci powiodlo
Arczik dzieks przyjacielu a co do 10 w mm oni wam wygrac nie dadza prezes TS se prędzej da siurka obciąć niż wygrac w mm