Wpisy 2 944 932 – 2 945 031
15 sierpnia 2017 23:09 → 16 sierpnia 2017 00:29, 100 wpisów
qbam
2 944 917. Janosik 2009 2017-08-15 (23:02) Zakopane.
Beja.
Nie gram w żadne wynalazki TS.
2 944 917. Janosik 2009 2017-08-15 (23:02) Zakopane.
Beja.
Nie gram w żadne wynalazki TS.
Jagawisia.
Junak56
Junak.
Junak56 wiem.
Tak to dzisiaj było:
- wczoraj w nocy sprawdziłem 3 zestawy losowo wybrane do MM na godz. 14.
Wszystkie były na NIE. / Dolores25, Becia2014, kasika /.
Były także 2 zestawy do Lotto pl, ale też były na NIE./Zaq, qbam/
- wczoraj w nocy sprawdziłem 3 zestawy losowo wybrane do MM na godz. 14.
Wszystkie były na NIE. / Dolores25, Becia2014, kasika /.
Były także 2 zestawy do Lotto pl, ale też były na NIE./Zaq, qbam/
Za wiele osób tutaj ma Multiple accounts- trzeba mieć tylko jedno konto, żeby zastanowić się nad sobą UFOludki...
Dobranoc prawdziwi Multipaskowicze
qbam.
Jak się ma informacje, ze przygotowane liczby nie dadzą wygranej to się nie gra.
Jak się ma informacje, ze przygotowane liczby nie dadzą wygranej to się nie gra.
Kuba jesteś
Szukasz Artura
Jestem cały czas
Milo mi jesteś s Poznania
Janosik, ale zawsze pisałeś, żeby nie patrzeć na twoje prognozy tylko puszczać jak już skreślone
Makler Poznań
qbam.
Dla Twoich liczb do Lotto prognoza była taka:
0-1/6.
A to oznacza, że miałeś liczby na NIE, możesz trafić najwyżej 1 liczbę.
Twoje liczby na dzisiaj:15, 17, 22, 34, 37, 42.
Trafiłeś tylko: >> 34 <<
Dla Twoich liczb do Lotto prognoza była taka:
0-1/6.
A to oznacza, że miałeś liczby na NIE, możesz trafić najwyżej 1 liczbę.
Twoje liczby na dzisiaj:15, 17, 22, 34, 37, 42.
Trafiłeś tylko: >> 34 <<
Zawsze piszę aby wysyłać, bo czasem mogę się pomylić.
Nie znam uczę się dopiero od Artura i tak nic nie rozumiem czarna magia
Podstawowych rzeczy gdzie co i jak żeby się czegoś nauczyć
to bylo pyt do Janosika.
kurde tylko gdzie ci typujacy w wygranych
kurde tylko gdzie ci typujacy w wygranych
Makler
Moje zwroty 2zł 4zł 8 zł szok gdzie ja tu do was jak wy macie 5\5 10\9 ja się chowam
kuba jestem jestem
Dokładnie ja jeden na 10 losowań i szok
jestem kuba jestem czytam co ludzie pisza
doczego niby do typowania liczb pytasz?
Masz swoje liczby grasz i wygrywasz a ja nic
Iwona-miej dystans do tych rewelacji o metodach na wygrana i swietnych zwrotach
niekorzystam z zadnych programow komputerowych typu jakies tam generatorow liczb, chociarz wiem ze sa takie zeczy i wiem ze ludzie z takich programikow korzystaja tez, sam typuje liczby na podstawie losowan i przez siebie prowadzonych statystyk całorocznych i miesiecznych
i przez siebie prowadzonych statystyk całorocznych i miesiecznych
aaa recznie-fajnie.
Patrzyłas Iwonko ile ludzi ma 9/10 wskali kraju?
Patrzyłas Iwonko ile ludzi ma 9/10 wskali kraju?
Kuba zrozumiałam eh za marzenia nie karaja
kiedys skorzystalem z jednego takiego generatora liczb i kupe kasy wtopilem, dlatego nie korzystam z maszyn jakis tam opieram sie na swojich typach ,statystykach wylacznie i na tym co zamysle w danej chwili i albo wychodzi albo nie,
Gdzie mam patrzeć ja szara gąska
Arczibalik.
Zawrzyj "przymierze" z jakimś dobrym jasnowidzem co potrafi sprawdzać liczby do wynalazków TS, wtedy nie będziesz... przegrywał.
Zawrzyj "przymierze" z jakimś dobrym jasnowidzem co potrafi sprawdzać liczby do wynalazków TS, wtedy nie będziesz... przegrywał.
a powiem Ci Iwono ze jak niektórzy piszą jakie to mają skutecznosci w typowaniu i zwroty to tabela mlm mnie zadziwia gdzie oni są-TS juz by upadł
TS nie upadnie, ale gdy nikt nie będzie grał to tak.
TS zawsze bedzie zarabial kupe siana bo ludzie nie przestana grac
Znam takiego jedbego, nawet tu u nas na multipasko. Dobry jest
janosik2009 nie musze z nikim zawierac zadnych paktow i przymierzy z zadnymi jasnowidzami sam sobie dam rade z liczbami,sam przewiduje liczby i typuje,tylko nie zawsze je wysylam tez , ale spokojnie jeszcze nikt nie znalazł odpowiedniego jednego systemu aby caly czas na nim trafial liczby bo codziennie wychodza inne a niektore sie tez i powtarzaja tylko musisz wylapac ktore i z jakimi i je obstawiac
Gra sie rozpocznie jak wprowadzą Eurojackpota.
W tym tygodniu jest do wygrania 46 000 000 euro.
W tym tygodniu jest do wygrania 46 000 000 euro.
Janosik wielokrotnie mowił-tesik daje 30% zwrotu,tesik sobie krzywdy nie zrobi jak w 4.01.2004
draggon wierze-ale ile wysyła?
makler-a te tabele wygranych w ts to sciema?rozwój sztuki typowania =przyrosy wygrywających
makler-a te tabele wygranych w ts to sciema?rozwój sztuki typowania =przyrosy wygrywających
janosik gram od dziecka w gry liczbowe moge powiedziec ,i juz swoje tez wiem co i jak sie z czym je, gralem jeszcze kiedys gdy niebylo czegods takiego jak multi multi,mini lotek szansa pensja itd. tylko super lotek,ekspres lotek, i duzy lotek i koncowki banderoli, slyszales o takich grach i koniczynce?
Super Lotek:
7/49. Płacili od 4 trafień wzwyż.
Pierwsza gra w której była kumulacja.
7/49. Płacili od 4 trafień wzwyż.
Pierwsza gra w której była kumulacja.
tak i jak wprowadza tego eurojacpota to wszyscy sie zaraz z TS przeniosa tam i beda tam grali ciekawe kogo bedzie stac na gre w euro nawet po przeliczeniu euro na zlotowki?
bo bo z tego co wiem to moji kuzyni w niemczech juz dawno dali sobie spokoj z grami liczbowymi w niemczech bo stwierdzili ze juz duzo kasy w to wtopili mieszkajac tam od 40lat przeszlo i teraz niegraja w zadne nawet automaty,zobaczymy jakie tutaj to bedzie zyski przynosic w polsce
bo bo z tego co wiem to moji kuzyni w niemczech juz dawno dali sobie spokoj z grami liczbowymi w niemczech bo stwierdzili ze juz duzo kasy w to wtopili mieszkajac tam od 40lat przeszlo i teraz niegraja w zadne nawet automaty,zobaczymy jakie tutaj to bedzie zyski przynosic w polsce
2,50 na sport.
niewiem bo niegralem nigdy akurat wta gre super lotka tylko w duzego i ekspres lotka, ipowiem ci ze czesto mialem 5 w duzego lotka i w ekspresa 4 tez, wiecej trafialem w tamtych latach jak w latach 90 i tych teraz i mialem swoje stale numerki ale tu ich niepodam aniui na duzego l lotka ani na ekspresa,ipowiem ci jeszcze nigdy milonerem nie bylem i zapewne nigdy nie bede amoze stanie sie cud i trafie wkoncu 10 z 10 choc marne
makler wiem super typuja-ae nie ma mozliwosci utrzymania bilansu gry na plusie bez jednej wygranej choc 2 stopnia. a chetnie posłucham o tych metodach bo moze i ja bede na plusie
arczi to sie bonusem podzielimy;
arczi to sie bonusem podzielimy;
W latach 90 gdy była inflacja, każdy był milionerem, wygraną za szóstkę wypłacali w ...miliardach złotych.
tak byly inne pieniadze zgadza sie milony sie zarabialo teraz jest zmiana waluty i inaczej to brzmi drobna pomylka
ja napewno nie ja jestem wierny tylko polskim grom
a podobno pieniadze szczescia niedaja lecz troszke pomagaja
a podobno pieniadze szczescia niedaja lecz troszke pomagaja
Ja będę grał.:
Raz na 3 lata.
Raz na 3 lata.