Wpisy 2 932 821 – 2 932 920
30 lipca 2017 12:50 → 30 lipca 2017 13:47, 100 wpisów
za porownanie mialas powaznie wpisy od kamyk cos tam ta osoba jak pisalem do mnie pislai na ogole pod innymi nickami tak samo lub podobnie do ciebie 25 lipca w nocy obrazliwie jak do mnie
712. status Vondeoff 2017-04-26 15:02:56home Pipidówka
Nooo-i 31-nie wlazło!Przeprassam!
Ale na 21-wszą>>>[80]-na bank!!!
Skasuj powyższy wpis
713. status gonzaga 2017-05-23 00:10:29home Scyzorykowo
Gdzie to Szanowna Dama O.P.się ukrywa-Czyżby u Pippy???
Skasuj powyższy wpis
714. status gonzaga 2017-06-24 02:48:11home Scyzorykowo
Jociu!!!
Co z Tobą-do ciężkiej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skasuj powyższy wpis
715. status gryks76 2017-07-24 19:03:54
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo
Skasuj powyższy wpis
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
Skasuj powyższy wpis
Nooo-i 31-nie wlazło!Przeprassam!
Ale na 21-wszą>>>[80]-na bank!!!
Skasuj powyższy wpis
713. status gonzaga 2017-05-23 00:10:29home Scyzorykowo
Gdzie to Szanowna Dama O.P.się ukrywa-Czyżby u Pippy???
Skasuj powyższy wpis
714. status gonzaga 2017-06-24 02:48:11home Scyzorykowo
Jociu!!!
Co z Tobą-do ciężkiej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skasuj powyższy wpis
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo
Skasuj powyższy wpis
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
Skasuj powyższy wpis
zlosliwie napisalem porownujac wiesz od czego to wszystko sie zaczelo od tej zakichanej zagadki nie oczekiwalem nic tylko dla mnie powaznie to nic zlego co nie znaczy ze tak zycze dziecia itp........a to ze nie istotni mialem na mysli kamyka nie doktora maklera
wszystkie moje wpisy z KG..widzisz gdzies cos obraźliwego poza tym co sam napisałeś ?
2 932 829. jocia 2017-07-30 (12:52) romano23,angierski, silber
Brajan, erykę1 zapytaj
Brajan, erykę1 zapytaj
eh i rozmawiaj z czlowiekiem staraj sie eh jocia ostatni raz pisze mialas obrazliwe wpisy od kamyka i tylko ta osobe mialem na mysli piszac nie istotny
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow..
KTO tu jest fałszywy ? JA ???
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow..
KTO tu jest fałszywy ? JA ???
Lubie cisze wszędzie i spokój Graj w punktach Lotto kumulacja w Lotto
Jeszcze raz..Pasko - przecież hasło>> Pasko lub Admin << jest dla Ciebie hasłem wywoławczym, sam tak kiedys napisałes na czacie.
Ban dla Gryksa
Ban dla Gryksa
Jeszcze to >
kopiuj mój i isc MP >>> pozdrawiam pana Jackwara ..napisał krzysio
Zmykam
kopiuj mój i isc MP >>> pozdrawiam pana Jackwara ..napisał krzysio
Zmykam
ban dla joci nie podobaly mi sie jej wpisy do mnie i do emeryta i koniec tej dziecinady ja nie dziecko
Życzę wszystkim powodzenia wysokich wygranych i miłego dnia bo ta strona winna być w takim klimacie kreowanym przez nas samych
Co to za przyjaciel/łka,co sekretne tematy,przedstawia w internecie i wyśmiewa się z krzywd,jakie
spotkały przyjaciela/łkę,co ta osoba jest wrta
spotkały przyjaciela/łkę,co ta osoba jest wrta
zarabiste te zestawy polecam nimi gre, kto ma moj program moge powiedziec jak sie je generuje
makler jak pisales bylo minelo tylko jak jocia nie ma powaznie tych wpisow od kamyka to byc moze pasko je usunol dla spokoju na stronie gdyz i tak atmosfera byla goraca ja tam zajme sie liczbami nie bede sie wtracal do waszych spraw mialem na mysli tego kamyka jak pisalem tobie nie potrzebnie napisalem do joci o m77 zrobilem to zlosliwie za co ja przeprosilem i tyle zostaje mi tylko przeprosic by byl spokoj i tyle bede sie tylko odzywal ws liczb jak i do nie ktorych z ktorymi fajnie sie rozmawia zartuje sorrki za bledy i ten dlugi wpis nie widze podowod do bana jak i tez do wpisow joci cehy toja do mnie aczkolwiek nie byly mile ale ok nie bede sie bawil w dziecinade robta jak chceta i szanujta kogos zdanie nie wysmiewajcie jesli ma inne poglady inna wiare mnie nie raz ponosilo tylko liczby paaaaaaaa zostawiam slowo przepraszam i robta co chceta ja byc tylko czlowieka
tak, moze nie do konca, ale np jesli typuje liczby wysokie to beda wysokie
slawek10 Sprawdz mój ranny wpis i obejrzyj losowania KENO od godz.10ej
jackwar nie chodzi mi juz o to czy o tamto, ale bym powiedzial jak wygenerowac zestawy komus kto ma moj program
o 14:00-padnie 9 -a na wieczór 5
Ja bym sał pewniaka 73
*dał
910-Ja też do tego 76,78
I już mamy 54zł