Wpisy 2 897 798 – 2 897 897
6 czerwca 2017 00:35 → 6 czerwca 2017 11:13, 100 wpisów
Dziś padnie>80(na 95%)
Jeżeli NIE to będę zdziwiony
I tym optymistycznym akcentem -będę się żegnał-Dobranoc
Jeżeli NIE to będę zdziwiony
I tym optymistycznym akcentem -będę się żegnał-Dobranoc
ale nie mam cisnienia na wygrana, taka zabawa z nudy, to i tak nic nie zmieni
jak 10 kafli wygram nic a nic
jak 10 kafli wygram nic a nic
wkurza mnie same oboki ,, może jeszcze kiedy wygram to się zdziwią patałachy jedne
w tym kraju to już jest sodoma i gomora...
minister rolnictwa chce zlikwidować sanepidy,a badania mają robić weteryniarze...
..wszystkich nas traktują jak zwierzęta ./bydło/...ten minister niech się leczyć da.....tylko nie lekarzowi ,a weteryniarzowi...
minister rolnictwa chce zlikwidować sanepidy,a badania mają robić weteryniarze...
..wszystkich nas traktują jak zwierzęta ./bydło/...ten minister niech się leczyć da.....tylko nie lekarzowi ,a weteryniarzowi...
Hej!!!
Nie ma jeszcze wyników Lotto de.
W Lotto de były duze liczby.
Pierwsza 24, ostatnia 46.
Pierwsza 24, ostatnia 46.
Co ten TS wyprawia:
O godz. 14 aż ...14 nieparzystych liczb.
O godz. 21.40 aż ... 14 parzystych liczb.
O godz. 14 aż ...14 nieparzystych liczb.
O godz. 21.40 aż ... 14 parzystych liczb.
Dusia.
Zaq.
Przerwa.
Hejka Dla kobiet Dla facetow A dla wszyskich piatka
34,35,36,37,39 i
34,35,36,37,39 i
Tak wygląda porządna kumulacja.
Lotto de:
>> 29 000 000 euro <<
29 000 000 e x 4,17 zł =
Lotto de:
>> 29 000 000 euro <<
29 000 000 e x 4,17 zł =
zestawami gaussa sporo sie wygra, ale trzeba grac dluzej - na pewno najwiecej ze "stalych liczb"
wogole wiecie ze stalymi liczbami sie wygrywa, ale musza byc to stale wybrane raczej z zestawow gassa niz te ktore nigdy nie padly, zreszta jak uwazacie
wogole wiecie ze stalymi liczbami sie wygrywa, ale musza byc to stale wybrane raczej z zestawow gassa niz te ktore nigdy nie padly, zreszta jak uwazacie
>> w ogóle <<
W grach losowych trzeba mieć szczęście.
Wtedy nie są potrzebne jakieś zakręcone wykresy.
Dusia.
Nie mam.
Nie mam.
Ja mam dwie szóstki na Lotto z Plusem aktualne w inne zabawy niegram czekam na wypłate w tym tygodniu I biore się za Bonus a jak jeszcze jest
W mojej okolicy padła 6 lotto i mini 5
coś się kręci muszę wykorzystać
coś się kręci muszę wykorzystać
nie bo maszyna generuje rozne kombinacje i stale liczby powoduja to ze maszyna wylosuje wkoncu nasza kombinacje
ale pytanie czy na pewno to nie wiadomo, wiadomo ze kombinacje 20stkek sa rozne wiec moze trafic nasza
czy my podazamy za maszyna skreslajac liczby chodliwe czy maszyna wylosuje wkoncu nasza kombinacje sa 2 drogi ktora lepsza to nie wiem chyba pewniejasza pierwsza, ale sa takie kombinacje ktore daja wysokie wygrane grajac stalymi
W miejscowości RACULA padła wygrana 227 173,00 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Chełmno padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
He! sie obudzili...
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-prasa-po-zamachu-w-londynie-o-zwiazkach-terroryzmu-z-islamem/2m8s68z
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-prasa-po-zamachu-w-londynie-o-zwiazkach-terroryzmu-z-islamem/2m8s68z
jakby maszyna losowala caly czas inne numery w lotto to latwo by bylo wygrac z wiekszym prawdopodobienstwem, natomiast maszyna nie pamieta poprzednich losowan czyli po ilus losowaniach to jest np. 5000 za kazdym razem potem 5001 kiedys ktoras wejdzie 13,9 mln / 5000 = za 2731 losowan sie powtorzy
czyli musielibysmy grac po 5000 zakladow na 2731 losowan wtedy mamy 6/6 gwarantowana raczej
ale na tym polegaja zestawy gaussa ze one sie czesciej powtarzaja niz srednia
Monet ,KUZYNKA ,MOJEGO MĘŻA ,która mieszka w niemczech mówiła że niemcy wszystkie te tragedie podają z opóżnieniem lub wcale ...ona wszystkiego dowiaduje się z telewizji polskiej
jest kszalt dzwonu i te na samym szczycie to czestosc wypadniecia
https://wiadomosci.wp.pl/dobra-zmiana-wg-pis-gigantyczny-wzrost-zarobkow-ich-samorzadowcow-padl-rekord-6130622696540289a
Witam obmyslilem bardzo ciekawy i dosc skuteczny system na mm jak narazie skutecznosc wychodzi w granicach 66procent liczby podam przed 14