Wpisy 2 897 898 – 2 897 997
6 czerwca 2017 11:15 → 6 czerwca 2017 13:07, 100 wpisów
ja bym zagral 10 x 4 zaklady ale boje sie ze nie wejdzie coporawda podejrzewam ze polowa by sie zwrocila
ja zagralem 10 zak skreslilem ,10 zak z maszyny na 2 losowania .
po 5 skreslen. 20 zakladow za kazde losowanie. skreslalem liczby od 1-30 ,weszlo 10 cyfr i nic
po 5 skreslen. 20 zakladow za kazde losowanie. skreslalem liczby od 1-30 ,weszlo 10 cyfr i nic
https://wiadomosci.wp.pl/malgorzata-sadurska-powinna-zostac-wiceszefowa-pzu-czarnecki-nabral-wody-w-usta-doslownie-6130635120117377a
A ja zagrałem jeden zakład Mini Lotto dla podtrzymania iskierki nadzieji a Lotto z Plusem aktualne dwa zakłady
Angierski bo ogień pójdzie od tego tarcia era kamienia mi się przypomniała
Nie ma nic za darmo za darmo to umarło a śmierć też kosztuje tylko mnie isobiście to MTV czyli mnie to v..i
https://wiadomosci.wp.pl/wiceminister-mon-jechal-pod-prad-posel-pis-to-klamstwo-6130648385501313a
2 897 896. Lukas26
skuteczność systemów ???
żadna
wtedy są skuteczne, jak gracz ma w danym dniu szczęście
NIC WIĘCEJ
skuteczność systemów ???
żadna
wtedy są skuteczne, jak gracz ma w danym dniu szczęście
NIC WIĘCEJ
Tak z innej beczki temat.. zauważam że chyba ci co wygrywają w gry liczbowe np Mini Kaskada Lotto z Plusem Multi Multi nie są tu chyba zalogowani no bo chyba by dali fotke na profil co nie chyba że się mydle myle
Jest tu grupa ludzi ktorzy mysla ze cos wiedza o grze lotto ale wygranych brak
Sławek jak by wygrywanie było takie proste to już dawno nie było by Totalizatora Sportowego Totolotek to taka gra jednemu weźmie drugiemu da a ludzie piszą bo lubią a wygrane sprawa drugorzędna
Niema gotowych przepisów na sukces ten temat wałkowany tysiące razy kto gra dłużej niż jeden dzieńten wie a ci co dopiero zaczeli to odkrywają ten bolesny fakt
ale ja moge wydac 10 tys od zaraz pytanie czy mi to zapewni chociaz zwrot kasy nie wiadomo bardziej nie niz tak
Sławek wiem ja to podchodze na luzie bo mi to Lotto z Plusem to przecież rozrywka a co bede z pieniedzmi robił do trumny nie dadzo a za moje bedą taňczyć
chyba najlepszym sposobem jest grac chybika.W mini na stronce lotto pisza czesto ze ktos wygral grajac tak.
stale liczby sa ok, mi kiedys padlo 4/5 w mini z jednego zakladu. ale czuje ze juz nie wejdzie
2 897 916. Forsami
w regulaminie ma TS
że zawsze ma 50 %
wiec chyba by nie zginął
mógłby zrezygnować z gier które przynoszą mniej dochodów
jak to dotychczas bywało
przypominam jeszcze raz,choć robiłem to dużo razy, że gry TS prowadzą 3 niezależne firmy - nie mogę znaleźć linku o tym, bo tam szczegóły były , wymienione firmy itd
-jedna zajmuje się sprzedażą zakładów, kuponów, zdrapek
-druga zajmuje się losowaniem, przekazując wyniki losowań
-trzecia zajmuje się wypłatami
w regulaminie ma TS
że zawsze ma 50 %
wiec chyba by nie zginął
mógłby zrezygnować z gier które przynoszą mniej dochodów
jak to dotychczas bywało
przypominam jeszcze raz,choć robiłem to dużo razy, że gry TS prowadzą 3 niezależne firmy - nie mogę znaleźć linku o tym, bo tam szczegóły były , wymienione firmy itd
-jedna zajmuje się sprzedażą zakładów, kuponów, zdrapek
-druga zajmuje się losowaniem, przekazując wyniki losowań
-trzecia zajmuje się wypłatami
Podrawiam lece na no bo do kołchozu trzeba się przygotować drugie zmiany byle do piatku
Emeryt dzieki za info ale jak ich złupie na Miliony to zobaczą pusty skarbiec
Mi maszyna nic nie losuje. Nawet 3Wszystkie troje i czworek kilka wyrabalem ze swojego systemu w ktorym zmienialem tylko kilka liczb
Ale jest trudnoChyba ze dla zabawy wyslesz slepe 4 z maszyny.Ja wysylalem 8 i dupa.Dlatego sam kresle.A totek sam losuje
Ale jest trudnoChyba ze dla zabawy wyslesz slepe 4 z maszyny.Ja wysylalem 8 i dupa.Dlatego sam kresle.A totek sam losuje
Moze welcome to allTu jest Polska kolego.Troche mnie dziwi ze polscy artysci kalecza angielski by sie wyrozniac.Niech nagraja w GB plyte, zobaczymy jak wypadna
zrobcie takie typowanie macie 80 liczb te ktore trafia sie wstawiacie na pierwsze miejsce
po jakims czasie beda chodliwe
po jakims czasie beda chodliwe
chyba ze wrzucac te co do tej pory nie wystapily czyli od konca
dobra bede pisal niedlugo zestawy gauusa i wybieranie z nich najlepszych
Wczoraj duuupa w mini.Ale jutro jedziemy dalej z koksemNie ma lipy
bo juz je mam, ale nie wiem jakie wybrac, wiec to wszystko w autmacie bedzie wybierac jako zestawy na dane losowanie, ktore sie nie zmieniaja
a najlepsze co do tej pory wymyslilem to sortowanie liczb dla systemow
gdybym znal ktore liczby wejda w systemie np. 10/20 to moglbym zbudowac taki system pod te pierwsze 10 liczb gdzie by byla minimum 10/10
znaczy maximum 10/10, ale sporo tez 9/10 na mala ilosc zakladow
Cześć zagrałem Keno 1/5, 2/5 i Mini Lotto sam, chybił trafił. Zobaczymy co będzie. A wy gracie w Mini ?
Na eliminacje do MŚ zagram za 12 meczów co wybrałem za 5 zł ponad 6 000 zł.
A wy gracie w zakłady ? A teraz trzeba czekać znowu do lig i pucharów.
Wczoraj Mini 0/5 0/5. Byłem w Wardęgowie na odpuście, bo jest co roku, pomodlić się.
A mama pieszo z grupą około 15 km, ja też chodziłem ale wczoraj praktyka w Gminie i z tatą samochodem pojechałem.
Hej wszystkim Forsami po prostu wielu tu jest bajkopisarzy, którzy się chwalą swoimi zmyślonymi wygranymi- Drapek jakiś czas temu sprawdzał czy w danym mieście padła taka wygrana i okazało się, że to wcale nie miało miejsca pewniak na dzisiaj 66
Mini Lotto !!!
Moja słynna trójka w zdjęciu.
To zagraj teraz.
Ale tam też się ciężko dorobić.
A myślisz że tam co miód ?
A ten młody dał mi pismo do przepisania znowu.
Lucky wczoraj grałem w 66 a dzisiaj niemam co jeść taka piosenka ludowa dobra na te okoliczność
Polska wygra postaw !!!
I szczęścia !!!
Wkrótce coś powinni z tego wylosować: 01,05,07,08,09,10,27,31,33,40,46,50,51,57,66,77
Możesz mi wierzyć albo i nie, ale na 250 kuponów około od czerwca 2016 wygrałem 15 kuponów razem z psami.
krzysztof c dlatego jak czytasz jakis zaklad to nie bierze odrazu za pewniaka
Analizuje człowieku.
mnie wkurzalo ze zawsze jednego kursu nawet malego brakowalo do wygranej
Aha znam ten bój, a ile było gdzie 1 2 3 nie weszły ło matko.
ból
?
12 meczów 6500 zł około.
Za 5 zł. Co ci szkoda ?
12 to teraz sobie wez
3 do potegi 12 i wyjdzie ci ilosc wariacji
3 do potegi 12 i wyjdzie ci ilosc wariacji
Jakby Male padly to 2,6,7,9
Ale upal 28c pod Tarnowem przypieka będzie burza
znowu nie wyślę i pewnie znowu będzie wygrana w multi łapcie liczby może się wzbogacicie hehe
40,46
52,65,72
26,32,33,46,50
40,46
52,65,72
26,32,33,46,50