Wpisy 2 893 490 – 2 893 589
26 maja 2017 17:29 → 26 maja 2017 20:19, 100 wpisów
Statystycznie chyba jest wygranych wiecej z maszyny czy zle pisze z tego co widzialem na stronie lotto
I z tego co czytalem o wygranych
Myślę że tak jest dlatego że dużo ludzi niezna zasad i jak to oni czasem mówią a nie wiem co tu skreślić i z lenistwa bo się niechce skreślić
Np. Wiecej u mnie trafiam liczb z chybil niz z typowania a niby mapki przegladalem troche sie wczuwalem I analizowalem itp pisze of swoim przypadku
Stad moje pytanie jak wy sie zapatrujecie wlasnie
Golden załóż hipotezę że niema metody chybił trafił i co wtedy trzeba było by sie wysilicżeby wygrać a tak idzie się na łatwiznę że maszyna zamnie wygra
Nie nie bo wlasnie uwazam logika mi podpowiada ze z analiz powinienem wiecej trafiac I tak robilem a u mnie zauwazylem od pewnego razu jest odwrotnie
Widac logiki nie ma
Ja tam żadnych Mapek Polski Europy nie lustruje mam swoje zakłady czasem nimi gram a jednym prawie ciągle jak mam kase na gre w LOTTO i Plus Multi Multi i Mini LOTTO rzadko Ekstra Pensja co ma wisieć nie utonie
Trudno sie doszukiwać w grach liczbowych logiki ma wyjść i tyle oby nasze
Dokladnie wszystko jest dozwolone aby byc milionerem
dla Wszystkich grajacych
3zm
witam wszystkich forsami dostales kupon od pasko bo ja tak wczoraj
Sebol w poniedziałek dostałem pisałem Ci ale cię nie widziałem na zielonej{{kciuki}
http://wiadomosci.wp.pl/duda-polska-gotowa-zwiekszyc-aktywnosc-w-ramach-koalicji-antyterrorystycznej-6126834561816705a
w obiecankach przedwyborczych
obiecanki cacanki
że żołnierze polscy nie będą wysyłani by walczyć, dosyć zginęło
co zostało z obiecanek ?
w obiecankach przedwyborczych
obiecanki cacanki
że żołnierze polscy nie będą wysyłani by walczyć, dosyć zginęło
co zostało z obiecanek ?
Gryksio jak gatki
Hej wszystkim przeczytałem Twój komentarz polska i wiedz, że " jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy "
Gryksio gdzie na urlop???
islandorka
Zb bzzzz....
Na wieczór tylko mini, jakoś nie mogę się wstrzelić w tę 10 w Multi, chyba sobie poczekam, aż bonus dobije do 1 000000
Bye
Lucky jo. Wtedy się wbijesz
jaki urlop co to takiego niby mam zaplanowany na wrzesien u mnie 1 dzien dostac to mordega
Gdzie gorąco
islandorka na majorce
Gryksio zonki nie porwiesz
Isla nigdy nie wiadomo już Wam nie przeszkadzam
Gryksio w drodze z pracy chtr....
A jakieś typy w p.
Lucky
Gryksio mam 1 dzen w tyg.wolne to niema typów
Dr
Dr grasz?
Dr jak idzie
Coś tam wyskubal od ts?
http://finanse.wp.pl/abonament-rtv-po-nowemu-co-to-w-praktyce-oznacza-dla-uzytkownikow-odbiornikow-telewizyjnych-i-radiowych-6126433208625281a
czekales na mnie
Dr nie zarobisz na ubytki...
Dr pożycz od teściowej...sceke..
Dr wpadła do studni
To Leć szukać ząbków
Ale faktycznie na cmentarzu sporo zapasów...
Ja wczoraj grubo 2/6 w lotto i 3/6 w lotto plus na jednym zakładzie szok i niedowierzanie tyle hajsu
Tyle tysięcy się marnuje
Dreamerfakt
Dr komar
Ja też chcę mieć sceke żeby ładnie wyglądać...
Jak przyjdzie diabelek co bym miała go czym dziabnac...
A tak nadzieję mnie na widełki i do kociołka...
A ja tak nie lubię gorąco...
Gryksio nie w temacie jesteś...nie kumasz...
Dr to nie może razem jechać na wczasy...
bom nie zaba dobra nie przeszkadzam za h spadam na ostatna nocke co mi sie spac chce
Ty na plaży ja w lodówce
Dr no wiadomo doktor dba o zdrowie
Idę naacynskiego
Dr kiedy masz wolny grafik dla mnie na badania?
Cisza, to idę do Korna.