Wpisy 2 883 945 – 2 884 044
8 maja 2017 17:16 → 8 maja 2017 19:03, 100 wpisów
przed świetami też grałem tylko że na 10 skreśleń stawka 2 i słabo do tyłu byłem ale za godzine wpadło by 9/10 i by było 6tyś ale nie miałem czasu puścić
a w lotto moze światełko zaświeci ale czy ta bardzo by życie odmienić to już nie takie pewne
Zagralem LOTTO Plus na te kumulacje 15 Milionów patrzę w domu nate numery i takie wysokie ohohoho ale mogą wyjść
Hey w pauzie wdeplem cos tam wpadlo nie wstrzelilismy sie w liczby z centrum ts na wieczór 1x10 10 zakładów mini
w wirtualnym łatwiej trafić ale moze dla tego że w rzeczywistości nie skreśliło się to się udaje bo tech wie że w realu nie puszczone
cóż trza grać na spokojnie bez wyskoków za skromną kaskę a systematycznie moze coś wpadnie konkretnego
albo raz a dobrze
wielu grało systemami czy na wiele losowań i lipa tylko kasa stracona nie ma żadnej recepty trzeba grac i tyle na spokojnie nie ma reguły a dowody na dłoni jak opisywano jak skromni ludzie za małą kaskę trafiali szósteczkę w lotto
jak kogoś stać może systemem czy na wiele losowań wiadomo szanse większe nie przeczę
ale ryzyko dużo i to już nie zabawa i wielu i tak nic z tego nie miała a kaska w topiona nie polecam ludziom z małym portfelem nie ryzykujcie szkoda serduszka by pikawy dostało
ja dostałem od lotto 1 milion z tym że muszę wszstko wydać mnna granie co do grosza
ja gram systematycznie i systemem ,a teraz w jednym losowanku chcę przywalić z grubej rury , a jak się ktoś podłączy to będzie większa gruba rura
a dał by mi ktoś kaskę na granie tak z 1000 zł moze być i 100 czy tam 300 oddam jak wygram oczywiscie
napisze inaczej mam jeszcze 50000 zł PLN i puszczam za ok 5-8tys na jedno losowanko, później poprawie zapewne , napisze liczby moje, a wy jako ekipa multipasko dołożycie inne ja nie trafie ale może ktoś z Was trafi takie moje intencje są ... ew. ja trafie, a wy nie... proste ale tym sposobem nie wyślemy tych samych liczb co wiąże się z tym że będzie więcej kombinacji
ja i tak puszczam Wy możecie sobie dopuścić aby zwiększyć szanse
Wasza sprawa
auto sprzedać dom i grac naprawdę warto sznasa pewna że sie wygra
a co ska ma wiedzieć ze nie dresiarz co mam okulary z matrixa czy co
w razie wtopy będziecie mnie odwiedzać na centralnym karton nr 5
mimo wszystko warto grać zawsze żonę można sprzedać na psim targu
ide na jutro rozpiske robie dla chetnych podam typy. pozdro
4 zł na lotto mogę przeznaczyć choć z ciezkim bólem bo bym miał na 3kg ziemniaków nowych
ale moj program niezle typuje wyrzuca liczby co nie weszly i zazwyczaj wchodza w nastepnym lsowoaniu
ready for the cheap escape on the bring of self desrtruction as in panic?
14,17,19,25,27,33,48,60,77, 78 takie wczoraj typowal 5/10 dzisaj 25,33,77 wszedly
gram często ale mało wchodzi a kaska topnieje a tu na tron chce a tu papieru brak wszystko przez to granie i brakło na rolki a za 4 zł maił bym troche morał z tego miarkujcie uważajcie jak na wszystko starcza to okey grajcie ale pamiętajcie o podstawach później granie
wiecej sie wydaje na inne potrzeby niz na totka, ale czasami mozna cos trafic
ale głodny nie jesteś a tak miałbyś halucynacje i nie wiadomo co jeszcze kupony byś jadł bo do wycierania za małe i za krótkie
Mulag tak w glowie by mi sie krecilo bym myslal tylko o jedzeniu tak to przynajmnij pojdzie w organizm
zgadzam sie nie ma co grac wyrzekajac sie jakichs ulubionych rzeczy
Pan starszy dziadek w rodzinie tylko grał z emerytury nic nie dał wnuczkom jakiś upominków nawet o swoim miejscu na cmentarzu nie pomyślał zmarł i się okazało że wszystko rodzina musiała za niego po śmierci robić a sam długi zostawił a niby chciał p[pomóc rodzinie i sobie grajac
grajmy bo ja gram ale miarkujmy nie dajmy się zwariować to nie jest panaceum na wyjście niestety
pewnie jak ktos wszystko przetrawia z nikim sie nie dzieli to potem umiera w samotnosci
a szarlatanów obiecujących sposoby na wygranie dużo oj oj mają udział wielkim grzechu oj oj po d... ich
mam doświadczenie w wygrywanu pieniężków dajcie mi ze 100000zł
to będę miał pieniążki a wy doświadczenie
to będę miał pieniążki a wy doświadczenie
Mulag witam ale się uśmiałem z waszych komentarzy niemoglem pisać bo byłem zajęty ateraz zaraz wracam