Wpisy 2 884 045 – 2 884 144
8 maja 2017 19:08 → 8 maja 2017 21:01, 100 wpisów
witam wszystkich ja obecnie gram dziesiatkami bywa roznie 5/10 6/10 ale wiecej nie chce weisc ,a gram tymi samymi zestawami ,ale nie na kazde losowanie i nie codziennie trzeba grac przez dluzszy okres czasu tymi zestawami to moze w konicu cos powazniejszego wejdzie taka jest moja opinia
ja nie rozumiem jak ludzie piszą że nic nie wygrywają przecież to proste jak druk w lotto jest 1 do 49 liczb trzeba trafić te 6 i miilony są
architekta zamawiał do planów do budowy domu z pewnością to będzie maiło przełożenie na wygraną w lotto
ej ty lotto do ciebie mówię dawaj mi szmal nie bądź taki zimny drań
A mi już wszystko LOTTO Plus jak zobaczyłem ile na wypłatę dostalem to jabym ich ...
olac to bedziemy wynosić jak sędziowie kiełbasy wkrętarki ze sklepu bo pierwszy milion czeba machniom
1 maj w robocie kolejne niedziele dodatkowe i dalej nic nie zarobi człowiek nic tyra człowiek od rano do wieczora i dalej nic z tego dobrze że to życie jest doczesne i niewieczne
zeszło się w niedziela w poniedziałek na rano i tak w kółko syzyfowe prace
Mulag smich smichem ale bierzmy się za tego systema kopru nać bo na tym syfie nie da się pracować żeby nas tak okradać na żywca
moze dziś w mini już mnie głowa boli lotto ratuj pomóż ja chcę żyć a nie wegetować jak wegeta w zupie
Tak a nie inaczej udaje ci się w Mini systemem i w Ekstra Pensje to jest możliwe a więc grać i sp...okojnie odejść na trzeci krąg
nic idę odpoczywać a później spać ale człowiek utyrany i zmordowany obolały i dawajta jutro to samo powtórka z rozrywki
Krasnalka tak do później jesieni a potem sorry zima taki mamy klimat
Ja uwielbiam ją ona tu jest wyjdzie dla mnie bo... pula w Multi Multi
Mulag jak trzymałeś nogi w górze calą noc to tak jest teraz bolą
Widze ze co niektorzy jeszcze graja w te ustawione losowania
Zycze wam wiecej wygranych po 2 i 4 zł
Zycze wam wiecej wygranych po 2 i 4 zł
Powiem ci Mulag na przerwie o zasadach w Multi Multi to proste jak obsluga cepa ajak ktoś nie umie cepem machac to i w łeb dostanie
Dipl to niby po coś się tu zarejestrował chcesz nas LOTTO wyznawców na islan przekonać
100osób na forum stary wierszyk dla tych co nawet kotami nie byli pękła setka niby gacie a wy koty ile macie
no tak to stronka wyznawców lotto przecież jak by miało być inaczej czsami tracimy wiarę ale jesteśmy za lotto od urodzenia aż po śmierć
MulAg włącz osobie poker face ferdek na Youtube wlasnie to robie
A ile Ania wydebila od ts
Faralku
Sydney
Na waciki
to chyba smakowe
Ey kobitki wy wszystko na te waciki a my na inwestycje bo żeby było na waciki to trzeba wygrać...
Sydney ty nie...