Wpisy 2 883 931 – 2 884 030
8 maja 2017 16:42 → 8 maja 2017 18:13, 100 wpisów
oki
jak ci sie udaje i chcesz kommus pomoc też cos trafic to spoko , ja to szanuje
https://i.skyrock.net/1403/87421403/pics/3289132580_1_2_7Ymwm4o1.gif
Dobre serduszko na zielonej stronce.
Dobre serduszko na zielonej stronce.
zagrałem sobie i ja Multi Multi swoje liczby na dziesięć jeszcze bonus czeka wzywa zdaleka
Pół żartem pół serio każdy ma jakieś pomysły na wygranie tylko nato potrzeba
przed świetami też grałem tylko że na 10 skreśleń stawka 2 i słabo do tyłu byłem ale za godzine wpadło by 9/10 i by było 6tyś ale nie miałem czasu puścić
a w lotto moze światełko zaświeci ale czy ta bardzo by życie odmienić to już nie takie pewne
Zagralem LOTTO Plus na te kumulacje 15 Milionów patrzę w domu nate numery i takie wysokie ohohoho ale mogą wyjść
Hey w pauzie wdeplem cos tam wpadlo nie wstrzelilismy sie w liczby z centrum ts na wieczór 1x10 10 zakładów mini
w wirtualnym łatwiej trafić ale moze dla tego że w rzeczywistości nie skreśliło się to się udaje bo tech wie że w realu nie puszczone
cóż trza grać na spokojnie bez wyskoków za skromną kaskę a systematycznie moze coś wpadnie konkretnego
albo raz a dobrze
wielu grało systemami czy na wiele losowań i lipa tylko kasa stracona nie ma żadnej recepty trzeba grac i tyle na spokojnie nie ma reguły a dowody na dłoni jak opisywano jak skromni ludzie za małą kaskę trafiali szósteczkę w lotto
jak kogoś stać może systemem czy na wiele losowań wiadomo szanse większe nie przeczę
ale ryzyko dużo i to już nie zabawa i wielu i tak nic z tego nie miała a kaska w topiona nie polecam ludziom z małym portfelem nie ryzykujcie szkoda serduszka by pikawy dostało
ja dostałem od lotto 1 milion z tym że muszę wszstko wydać mnna granie co do grosza
ja gram systematycznie i systemem ,a teraz w jednym losowanku chcę przywalić z grubej rury , a jak się ktoś podłączy to będzie większa gruba rura
a dał by mi ktoś kaskę na granie tak z 1000 zł moze być i 100 czy tam 300 oddam jak wygram oczywiscie
napisze inaczej mam jeszcze 50000 zł PLN i puszczam za ok 5-8tys na jedno losowanko, później poprawie zapewne , napisze liczby moje, a wy jako ekipa multipasko dołożycie inne ja nie trafie ale może ktoś z Was trafi takie moje intencje są ... ew. ja trafie, a wy nie... proste ale tym sposobem nie wyślemy tych samych liczb co wiąże się z tym że będzie więcej kombinacji
ja i tak puszczam Wy możecie sobie dopuścić aby zwiększyć szanse
Wasza sprawa
auto sprzedać dom i grac naprawdę warto sznasa pewna że sie wygra
a co ska ma wiedzieć ze nie dresiarz co mam okulary z matrixa czy co
w razie wtopy będziecie mnie odwiedzać na centralnym karton nr 5
mimo wszystko warto grać zawsze żonę można sprzedać na psim targu
ide na jutro rozpiske robie dla chetnych podam typy. pozdro
4 zł na lotto mogę przeznaczyć choć z ciezkim bólem bo bym miał na 3kg ziemniaków nowych
ale moj program niezle typuje wyrzuca liczby co nie weszly i zazwyczaj wchodza w nastepnym lsowoaniu
ready for the cheap escape on the bring of self desrtruction as in panic?
14,17,19,25,27,33,48,60,77, 78 takie wczoraj typowal 5/10 dzisaj 25,33,77 wszedly
gram często ale mało wchodzi a kaska topnieje a tu na tron chce a tu papieru brak wszystko przez to granie i brakło na rolki a za 4 zł maił bym troche morał z tego miarkujcie uważajcie jak na wszystko starcza to okey grajcie ale pamiętajcie o podstawach później granie
wiecej sie wydaje na inne potrzeby niz na totka, ale czasami mozna cos trafic
ale głodny nie jesteś a tak miałbyś halucynacje i nie wiadomo co jeszcze kupony byś jadł bo do wycierania za małe i za krótkie
Mulag tak w glowie by mi sie krecilo bym myslal tylko o jedzeniu tak to przynajmnij pojdzie w organizm
zgadzam sie nie ma co grac wyrzekajac sie jakichs ulubionych rzeczy