Wpisy 2 883 831 – 2 883 930
8 maja 2017 14:54 → 8 maja 2017 16:41, 100 wpisów
jeżeli grasz systemem, to masz pewnie wyselekcjonowane - ile? - 20 liczb? wrzuć to
lukaszp wyślę ci jak ogarnę bo to dużo będzie sam sobie dopiszesz żeby nie zdublować tylko
tylko jak możesz typować na jutro na 14tą skoro jeszcze jest wieczorne losowanie...??
mam 17 licz i bedzie 150 takich 17-stek, mogę wygenerować z 50 kolejnych i każdy se weźmie z tej 50 np lub sam bedzie szukał aby nie sdublować
chyba że to typowanie na zasadzie "rocznica ślubu + urodziny dziadka + ilość okien w domu" bo tak też niektórzy tutaj potrafią
150 różnych 17!!!! to które ci wpisać 1, 33, 59, czy 137
jesteś jakiś dziwny?
albo dziwna?
albo dziwna?
Aha
To jeden kupon ma 17skreślen
Wow
Nie wiedziałem że tak można
To jeden kupon ma 17skreślen
Wow
Nie wiedziałem że tak można
tych 17 bedzie 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
150 17ek... no ok, widzę że jedziesz ze wszystkimi 80-cioma... fajne typowanie
i każda 17 to koszt 45zł
detmon żebyś wiedział!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1405259_40 napisze ci wszystko na email bo teraz prowadzę samochód za godzinę będę w domu to pogadamy pozdro
oki kto zainteresowany niech pisze na email bo szkoda mi czasu na tłumaczenia. możecie sobie myśleć co chcecie napewno podam moje typy a i 50 różnych jak ktoś chce albo jak ktoś będzie chciał to sam sobie wytypuje i sprawdzi czy się nie zdublował z moimi, ja się nie będę dzielił z wygraną i nie oczekuje tego od Was
równie dobrze wytypuje sobie sam i sprawdze i wszystko to że do kogoś pośle moje typowania to tylko stracę czas , więc wychodzi na to że tylko ja w tym przypadku coś stracę .... poprostu czas na wpisanie tego w kompa i wysyłanie email-i
oki piszcie na email później łatwiej mi będzie wysyłać odpowiedzi, czyli zestaw moich liczb . ew. podpowiedź jakich użyć aby nie zdublować
piszcie tylko na email systemnamulti@interia.pl
wszystkim chętnym napisze moje zestawy i na kiedy wysyłam aby puścić w jednym czasie
Cracovia - Arka G. 1X
Juventus - Monaco 1X
Ryga FC - Babite 1
Norrkoping - Sundsvall 1
Lens - Strasbourg 1X
Braunschweig - Un. Berlin 1X
Niemcy - Rosja zwyc 2
Finlandia - Czechy zwyc 2
H.Jerozolima - H.Tel Aviv zwyc 1
Juventus - Monaco 1X
Ryga FC - Babite 1
Norrkoping - Sundsvall 1
Lens - Strasbourg 1X
Braunschweig - Un. Berlin 1X
Niemcy - Rosja zwyc 2
Finlandia - Czechy zwyc 2
H.Jerozolima - H.Tel Aviv zwyc 1
wszyscy którzy nic nie trafiają lub mają tylko znikome wygrane a chcieli by otrzymac sporo sumkę jest to możliwe ale to zalezy od nas wszystkich
ej ten koleś od wygrywania milionów zmyśla czy na serio wygrał? zaintrygował mnie skubany
jutro do -6*
http://wiadomosci.wp.pl/ostrzezenie-pogodowe-dla-niemal-calej-polski-wraca-mroz-6120317566544001a
http://wiadomosci.wp.pl/ostrzezenie-pogodowe-dla-niemal-calej-polski-wraca-mroz-6120317566544001a
siema mulag dobrze rozumujesz , mam plan i tyko go próbuje wcielić w życie nic za to nie chce i nie chcę aby ktoś chciał odemnie
poprostu będzie więcej kombinacjii
Sławek Dusia dużo zobacz na sennych
U m ie syberyjski wiatr
oki skan w profilu
w 2 jest 10/10
140...
To jak. Trafiłeś to ... systemem???
To jak. Trafiłeś to ... systemem???
Wujek a to daleko od zadupia
widze zielone dolary na tej stronie pokukrywane pod pewnymi komponentami
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 616 000
systemem zobacz że w 1 i 3 są podobne liczby jak bym trafił jeszcze np.11 to miałbym 4x 10/10 było by ponad 2 banki z nakładem , ale nic straconego za niedługo zmienie nick-a .... mam nadzieję na większe cyfry
Wujek na płn. Wieje to nie wiem...
140...
Koszmarnie się wklepuje te cyferki...
Koszmarnie się wklepuje te cyferki...
Nie kumam syst....ok grajcie se
Wujek jo chyba będziesz ją ciągnął...
ja narazie relax i tak rozpisuje 80 liczb więc TS nie ucieknie kwestia czasu
140...
To na co wygrana?
To na co wygrana?
wujek i tak wszyscy u mnie wiedzą
na jeszcze lepsze wakacje islandorka
nie chciał byś być na moim miejscu bo ciężko wyjść do sklepu ... więc na necie mogę z kimś popisać , ot taka głupia sytuacja
140...
Cza było nie mówić
Cza było nie mówić
a stronę paski lubię i też miałem przekonanie że TS oszukuje ale po mojej wygranej nagle prezesa TS zwolnili ... daje do myślenia
jeśli faktycznie trafiłeś to zwykłym fuksem
więc się zbytnio nie podniecaj,kup coś a resztę na lokatę
albo szalej a za parę miesięcy będziesz miał mniej niż przed wygraną
więc się zbytnio nie podniecaj,kup coś a resztę na lokatę
albo szalej a za parę miesięcy będziesz miał mniej niż przed wygraną
znaczy podobno sam zrezygnował
wujek możesz mnie obrażać itd... twoja sprawa
zainwestowałem sporo kasy przez ok 18 miesięcy i w końcu się udało
więc się zbytnio nie podniecaj
tu
emocje były w styczniu 27 i w lutym , marcu teraz chłodna głowa
zawsze wujek możesz zapytać to ktoś ci da swoją 10 na MM , ja rozpisuje swoje liczby i podam kiedy je posyłam ... moja dobra wola w tym jest i to wszystko nie szukaj dziury w całym !
no to miałeś 2x9/10 a nie milionami sypiesz , gdybyś wygrał to byś się nie chwalił tak
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Mam taką chęc i tyle , może wygram coś ja , a może ty
leonidas ??? mam taki kaprys i przedstawiłem kupon w profilu coś nie tak? nie rozumiem , dlaczego ty piszesz że miałem 9/10? skoro jest 10/10
jest data , nie wiem jak ci jeszcze mógłbym pomóc w tej kwestii
lukaszp jak zrobie swoje 17-stki to wyślę do każdego kto napisał i kazdy sobie zrobi do tego
dziś rozpisałem parę zestawów i masakra przedemną ok 1850 zakładów do rozpisania więc teraz muszę się odstresować więc a potem dalej wątpie żeby starczyło jutro czasu
po prostu wiele ludzi tu typuje pare lat a ty wpadasz i robisz z siebie nie wiadomo co , i pieprzysz że wygrałeś miliony to troche nie na miejscu
no ale widzę że podłapali bogacza i myślą że on wam da cos wygrać?
przekonamy się , w końcu masz wygrać bonus , może komuś stąd dasz mu go wygrać
leonidas ja dam moje liczby, a inni niech wytypują inne żeby TS miał problem jeżeli oszukuje. moje marzenie teraz to trafić 17/17 na 17 zakładów .... no z plusem by było git ... ale nie gram z plusem
to zagraj , życzę większych wygranych , ja za parę lat też wygram
poza tym wątpie żebym totaliator oszukiwał , przecież to gra losowa ;p
poza tym wątpie żebym totaliator oszukiwał , przecież to gra losowa ;p
w dużego puszczam jak jest powyżej 20baniek ale jakoś mało, czasem zwrot albo wtopa , nie mam jakiś sukcesów w dużym L
leonidas zapewne Ty piszesz mi email w miedzy czasie , nie będę odpisywał bo na prawdę jeśli nie jesteś zainteresowany to po co ta konwersacja . zbędne