Wpisy 2 848 248 – 2 848 347
22 marca 2017 17:18 → 22 marca 2017 19:07, 100 wpisów
Lech wałesa
I tu Kamilek180 się bardzo mylisz.
Ja wczoraj i przed wczoraj po 2razy 3/5w mini
Lech Wałesa notorycznie wygrywał w totolotka
Czy wy nie widzicie co oni robia , duzo by tu mowic ale to nie strona do tego
Za pis nic nie moge wygrac a za po wygrywałem
Kamilek ja.widze...
Nie jestem za pisem, i nigdy nie bylem. Pochwalam tykko 500+
Nie jestem za pisem, i nigdy nie bylem. Pochwalam tykko 500+
Kamilek180 prześledz sobie co robiło PO i wcześniej co robili to będziesz wiedział gdzie są pieniądze które Ty i ja i nasze dzieci będą musiały oddawać.
Dopiero teraz beda musiały oddawac to pojechałes
Brjan jezu.zAraz KOD
Ludzie.ogarnijcie sie.
Kto nie z Pisem to juz.Kod? ZdrajcA? I jak tam kaczyniak.wyzywal 3/4 polski? Polakow?
Ludzie.ogarnijcie sie.
Kto nie z Pisem to juz.Kod? ZdrajcA? I jak tam kaczyniak.wyzywal 3/4 polski? Polakow?
Za 500 +
KOD to margines społeczny. Zobaczcie że teraz zmierzamy ku lepszemu i to jest najważniejsze.
Po prostu nie jestem za pis i tyle. Mam do tego prawo (jeszcze) , nic w tym dziwnego... Ale zeby zaraz mnje wyzywac..
Nie,być obiektywny i przejrzyj fakty i dowody:mamy nadwyżkę w budżecie,Liczą sie na świecie z Polskimi firmami itd
Sumi a widzis zdjecie wprofilu zaplacilem za wygrana doplacilem 25zl 24marca ostatnie losowanie na razie 4razy 3/5trafione
Ja nie jestem za nikim ani za pis ani za po ale co oni teraz wyprawiaja to sie w głowie nie miesci
Zakonczmy.rozmowe, bo doprowadzi do klotni.na argumenty. Szanuje Twoj wybor, Ty uszanuj moj.
Tak teraz mamy nadwyżkę w budżecie a za PO nie było takich możliwości. Ciągle brakowało pieniążków.
Moze dzis dadza cos wygrac
Chyba ogladasz Tvp1
Podobno 15 razy w roku daja cos grubszego ludziom
TS nie jest od tego żeby miał serce. Oni są po to żeby na nas zarabiać. A my musimy tak kombinować aby wygrać jak najwiecej i tak już jest.
Tam przynajmniej mowia jak jest a nie jakies bzdury
Ok zmiana tematu
Oj Kamilek Kamilek może kiedyś to zrozumiesz.
Za niedługo wszyscy zrozumieja
Jak sie obudza z reka w nocniku
2/5
6 i 39
Pensja dzis od 20 do 35
Tak znalazłem kupony ale nic nie wygrałem. Dziś mam taką piątke w multimulti multi 9 10 13 18 51
Trzeba rozpisac 20-35 i pewne
Brian a jakie proponujesz liczby ?
To było do mini
Brjan jak w to zacząłem grać to na czwartym losowaniu bylo 3 moje liczby +numer sprawdz sobie na testerze ale nie mogę sie doczekać wiecej albo trzy pierwsze albo dwie ostatnie albo mix może kiedyś caly zestaw wyjdzie
wybrał bym się do psychologa ale musiał by mieć stopień docenta lub profesora , nie wiem gdzie go szukać
2,5,8,23,35+2ekstra pensje na okrągło od pierwszego losowania do niedzieli ważne czekam żeby mi zycia nie brakło
Forsami ale wszystkim nie może wyjść bo wszyscy nie mają takich samych liczb
A kto umarł ten nie żyje tekst B Linda..akto nie gra ten nie wygra Forsami każdy w swoim czasie weź mnie...noto wy...
Menstar dużego malego na te 5milionów postanowiłeś puścić bo jak nie to będziesz logistyk ja puszczam te same nara ide na kolacje iwygram bo mam racje
e p 334 los
3,11,25,4,30,26,10,8,28,22,20,
29,1,5,19,24,16,14,35,7,13,9
3,11,25,4,30,26,10,8,28,22,20,
29,1,5,19,24,16,14,35,7,13,9
Doktor.
Nie grać.