Wpisy 2 848 148 – 2 848 247
22 marca 2017 14:50 → 22 marca 2017 17:18, 100 wpisów
Pechowy zdjecie w profilu
Nie
ciekawe czy tylko w dużego lotka tak nas kantują czy wszystkie gry
nieogary ciagle to samo pione dajo
sztuka jest za 1 razem wyslac i trafic
dzis by bylo tylko 4 a nie 1
sztuka jest za 1 razem wyslac i trafic
dzis by bylo tylko 4 a nie 1
W multimulti robią Nas w trąbe non stop. W lotto juz nie zawsze.......
Tomi hu liczby skreslasz
Typuje, nie skreslam..... To roznica.....
Czasem porwie mnie na prawdziwe pieniadze....
Tyle.
Czasem porwie mnie na prawdziwe pieniadze....
Tyle.
Bo jak mnie najdzie to i 200zl tygodniowo pojdzie..... I 1/2 zwrotu,, reszta u TS-a...
Tomi zagraj tak jak ja 50zakladow na 10 losowań
Zaplacilem za to 25zl
Nie mam odwagi.....
Musiabym wygrac cos wiekszego by pograc troche grubiej...
A tak? Szkoda kaski.... Ja nie kawaler
Musiabym wygrac cos wiekszego by pograc troche grubiej...
A tak? Szkoda kaski.... Ja nie kawaler
Masz żonę
I 500plus
Co ty tu robisz wystarczy 9dzieci i masz exstra pensje
Hehe
Nie dla 500+ na dzieci sie decyduje.... Tylko niektorzy moga tak myslec.... Moje dzieci maja po 7 i 9 lat wiec... Nie o 500+ tu chodzi...
Ale ciekawy pomysl
Nie dla 500+ na dzieci sie decyduje.... Tylko niektorzy moga tak myslec.... Moje dzieci maja po 7 i 9 lat wiec... Nie o 500+ tu chodzi...
Ale ciekawy pomysl
Jak nie masz swoich to pożycz od sasiada
O czym rozmawiacie o dzieciach ?
Wszystkich serdecznie witam.
Sebastian masz 18 lat
Co mają dzieci do grania w lotto ? Zbigniew masz zamiar mieć dużo dzieci żeby dostawać pieniądze ? Głupi pomysł .
Zbigniew g dlaczego tak myslisz ze jak bedziesz miał dużo dzieci to dadzą Ci dużo pieniędzy i co chcesz te pieniądze przeznaczyć na granie w totolotka ?
Zbigniw g to mi sięnie miesci w głowie żyby tak mysleć Mój tata powiedział że te 500+ to dobra rzecz ale żeby nie sugerować się tym i nie robić dużo dzieci dla pieniędzy bo to nie ma sensu.
Sebastian masz 18 lat już
Bo ty ciagle o mamie i tacie
A moja mama mi powiedziała że 500+ jest bardzo potrzebne dla ludzi którzy do tej pory nie mieli za dużo pieniążków na jedzienie i ubranie dla swoich dzieci. To są pieniądze dla dzieci a niedla Ciebie . Myślisz tylko o sobie ? Zbigniew g ?
Zag69
Mam juz więcej niż 18 lat ale mieszkam z mamą i z tatą i dlatego piszę o mamie i tacie . A to coś złego że piszę o mamie i tacie? Ty nie masz mamy i taty i nieszanujesz ch ? Rodziców trzeba szanować. To oni Ciebie urodzili i wychowali. Dbali o Ciebie całe zycie o Tobie myslą.
Jak skończyłeś 18 szukaj baby
Zbigniew g popraw się z Twoimi poglądami bo nie będzie Ci latwo w życiu. Zbigniew g masz chociaż żonę czy nie ? Bo z Twoich wypowiedzi wynika że nie masz żony i wcale się nie dziwię . Która kobieta by chciała takiego chłopa który pisze takie rzeczy i tylko żyje graniem w totolotka no powiedz mi ?
nikt zle.nie pisze o 500+. Czy kraj na to stac? Zycie pokaze. Narazie kosztuje to posiadaczy aut, kredytoodbiorcow, hipotek .....
Co.do tych niby biednych co biora 500+... Przykladem moze.byc jeden z moich klientow... Jeden z bogatszych osob w wojewodztwie, 3 jkka dzieci... I 500+ tez.biora.... A co..... Wiec te 500+ trafia.nie tylko.do tych potrzebujAcych, ale tez .......
Ci co maja.jedno.dziecko.to gowno dostana bo sa za.bogaci...... Taka prAwda. Pomysl dobry, ale do poprawki...
Co.do tych niby biednych co biora 500+... Przykladem moze.byc jeden z moich klientow... Jeden z bogatszych osob w wojewodztwie, 3 jkka dzieci... I 500+ tez.biora.... A co..... Wiec te 500+ trafia.nie tylko.do tych potrzebujAcych, ale tez .......
Ci co maja.jedno.dziecko.to gowno dostana bo sa za.bogaci...... Taka prAwda. Pomysl dobry, ale do poprawki...
Tak kraj stać na 500+ i to jest udowodnione. Teraz jak nie roztrwaniają pieniędzy na różne głupoty to mamy mniejszy deficyt i powoli odbudowujemy kraj. Nie wiem czy wiecie ale powoli odkupujemy już Polskie banki i idziemy w dobrym kierunku.
Brajn
Tata powiedział że jak tak dalej pójdzie to w przyszłości będzie nam się lepiej żyło.
Sebastian stajesz w obronie dzieci i chwala Ci za to, rodzicow tak - trzeba szanowc.
To najmadzejsze.co od ciebie przeczytalem...
Zbysiu.polegniesz
To najmadzejsze.co od ciebie przeczytalem...
Zbysiu.polegniesz
Brian miło Ciebie widzieć.
Brjan
NA kazde drugie...... TAK
Na Pierwsze musisz zarabiac mniej niz iles tam, nie wiem... Co wiele.osob wykluczylo....
NA kazde drugie...... TAK
Na Pierwsze musisz zarabiac mniej niz iles tam, nie wiem... Co wiele.osob wykluczylo....
Tomi1980 jeszcze dużo mądrych rzeczy przeczytasz.
Do rządu nic nie mam w sprawie 500+, ale uwazam ze to swiadczenie powinno byc bez wzgledu na zarobki i ilosc potomkow......
Bo w koncu.o dzieci tu chodzi...
Bo w koncu.o dzieci tu chodzi...
Tomi1981 To powinno być,od 1989roku wprowadzone,Polska była by już bardzo bogata
jak przypada powyżej 800 na głowę w przypadku jednego dziecka to już nie dostaniesz
Witam wszystkich
Kamilek180
Co tam zbigniew jak sukcesy
Ogladałes filmik o lotto
Też jestem zdania że na pierwsze dziecko powinno się dostawać te 500+ ale jest już początek dobrej drogi.
Mie filmiki nie interesuja o lotto
Przez 27 lat okradano Polskę i naród,nareszcie ktoś,się wkierwił i bierze się:za złodziei i oszustów
Dobry jest, ale według mnie to jakies bzdury
Moze troche prawdy jest ale wiekszosc to brednie
Teraz musimy się zastanowić kto okradał Polskę .
Pisiory okradaja robia co chca