Wpisy 2 847 019 – 2 847 118
21 marca 2017 14:13 → 21 marca 2017 15:20, 100 wpisów
mrowka faraona to jak trzeba grać żeby wygrać bo już sam nie wiem. Emeryt powiedział żeby nie grać tasiemców w rodzaju 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 a Ty jaki masz plan ?
1,5,9,11,15,20,31,32,34,36,42,44,48,49,55,60,61,65,71,79,80prima sort
49, 15, 65, 61
44, 60, 11, 79
01, 05, 80, 55
42, 05, 32, 55
05, 80, 32, 20
55, 61, 60, 42
44, 60, 11, 79
01, 05, 80, 55
42, 05, 32, 55
05, 80, 32, 20
55, 61, 60, 42
Ojej jak Wy macie dużo tych typów. Mama mi powiedziała żebym nie grał aż tak dużo zakładów bo szkoda pieniążków. Gram tylko jeden lub dwa zakłady i zobaczę co z tego będzie. Może wygram dużo pieniążków i zainwestuję je jakoś .
zag69 podałeś 21 liczb i to jest mało prawdopodobne aby te wszystkie liczby weszły.
Może wybiorę sobie coś z tych Twoich ale nie za dużo. Nie podawaj 21 tylko jak już to maksymalnie 20 bo raczej tyle bedzie wylosowanych wieczorem w telewizorze
Może wybiorę sobie coś z tych Twoich ale nie za dużo. Nie podawaj 21 tylko jak już to maksymalnie 20 bo raczej tyle bedzie wylosowanych wieczorem w telewizorze
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
A co to jest ta kaskada ?
Zaraz sie spytam bo mama mi powiedziała ze jak czegoś nie będę wiedział to zebym się jej spytał to mi powie
Myślałemże mi powiecie bo takie fajne z was chlopaki i dziewczyny
Dopisano wygrane Super Szansa
Mama mi powiedziała że kaskada to jest taki spadek wody po kamieniach i jak ta woda zlatuje w dól to robi się taka mgiełka coś w rodzaju wodospadu
masz racje angielski
po fakcie
ale mi wyszło
nie podawałam bo nie chciałam
zaśmiecać chat
a wyszło mi z moich
35 trójek w tym ta 22,63,68
po fakcie
ale mi wyszło
nie podawałam bo nie chciałam
zaśmiecać chat
a wyszło mi z moich
35 trójek w tym ta 22,63,68
Emeryt dlaczego podajesz taki ciąg tych liczb jak rano mi powiedziałeś zeby tego nie grać ?
Piszesz tak zeby przestrzec wszystkich przed graniem takich ciągów ?
Piszesz tak zeby przestrzec wszystkich przed graniem takich ciągów ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 260 000 zł
Ja na wieczór gram dwie piątki jedna to 4 11 17 37 80 a druga to 15 17 20 24 30 bo mama mi powiedziała żebym był cierpliwy i dążył powoli do celu.
Kaskada to gra w której dostajesz kupon z dwoma zestawami liczb problem polega na tym żeby trafić w jednym tych zestawów te 12 liczb!!!
Krzysztof c jesteś tu bo chciałem ci podać te mecze do zakładów bukmacherskich o które mnie prosiłeś
Grzegorz to kolega zbigniewa g
grzegorza 75 dziekuje ci za wytłumaczenie.Ja dopiero zaczynam grę i nie wiem co tu się robi
A tak poza tym dziś jest pierwszy dzień wiosny i już niedługo dziewczyny wyjdą w mini. Tu też pisaliście o mini tylko nie napisaliście że chodzi o dziewczyny. To chyba się tego wstydzicie ze myślicie o dziewczynach. Dziewczyny dla chłopaka to bardzo ważna istota. Ja jak będę miał dziewczynę to będę jej kupował kwiatki i chodził z nią za rączkę
A moze to zbigniew w innej postaci
Powiedzcie mi czy podobaja wam się moje typowania do multimultimulti i jak tak to dlaczego a jak nie to tez dlaczego
Powiedzcie mi w jakie dni są losowania lotto i lotto plus bo chyba jest coś takiego ?
Pierwszego kazdego miesiaca
Czyli muszę czekać do kazdego pierwszego każdego miesiąca żeby puścić lotto i lotto plus tak ?
Sebcio ... a ty nie jestes "synkiem" górnika/milionera (he,he) z okolic Czeladzi?
Załamka
Załamka
Tak
A ile tam można wygrać pieniązków ?
053-gry odbywają się każdorazowo MM-14:00-21:40 itak dalej patrz tabela u samej góry
Bo ja bym chciał wygrać dużo pieniążków.
053 co to znaczy bo nie znam takiej gry ? Te 053 to też jakaś gra ?
do 19 zestawy na www
Czego to ludzie nie wymyślą są tu różne gry i nawet mi się to nie śniło. Mama mi wlasnie powiedziała że jest tu bardzo dużo gier i ona we wszystko nie gra bo szkoda na to pieniążków.
angielski mam na wieczór
29 trójek tak mi wyszło
podam w profilu
w komentarzach dla testu
jedna moja uwaga nie zawsze wchodzą
29 trójek tak mi wyszło
podam w profilu
w komentarzach dla testu
jedna moja uwaga nie zawsze wchodzą
19 zestawy to też jest jakaś gra? To napiszcie mi od razu wszystkie jakie są bo zaczynam się gubić.Zrobimy tak napiszecie mi wszystkie ja sobie je zapiszę na kartce a najlepiej założe specjalny zeszyt w którym będę pisał wszystko . Jakie sa gry jak typować i takie tam inne rzeczy. I będę pisał ile wygrałem pieniążków.
vandeoff już wszystkie dzieci pouciekały bo powiedziały że ta strona jest od lat osiemnastu. I powiedziały żegnamy i poszły sobie. Teraz możemy spokojnie typować nasze zwycięskie zestawy.
Kłaniam się nisko
nadaje ze sri lanki i nie mam czasu
była może tutej yota?
nadaje ze sri lanki i nie mam czasu
była może tutej yota?
No chyba że to jest przedszkole i tu są same dzieci to ja już nie wiem dla kogo jest ta strona Ale nie martwcie się i tak wygramy dużo pieniążków.
hey.......jakos mam wrazenie ze ktos robi sobie jaja lub ma problemy z wlasna osobowoscia ale ok nie bede sie nabijal ani tez karmil bo to co sie napisze troll / e wykorzystaja by dalej pisac tak wiec udaje sie do liczb milego dla wszystkich ps przynajmniej jest wesolo hm sympatycznie chwilo ktora jest trwaj
niskopochylony kłania się nisko to dobry żart . Słuchajcie chodzcie wymyślimy jakieś dobre liczby na godziny wieczorna.Mamu dużo czasu i jak wszyscy pomyślimy to napewno wygramy dużo pieniążków.
no ico z tego yota nie ma 18 lat a kosi TSa aż miło
Sebastjanku-Na zestawach to się nie znam
Ale o pewniakach mogę podyskutować
Ale o pewniakach mogę podyskutować
To podyskutujmy o pewniakach bo chetnie posłucham mądrych rad
niskopochylony jaka znowu yota nie ma 18 lat i ile miesięcznie wygrywa skoro wiesz ?
Na wieczór multi:
4,9,13,18,21
7,12,23,33,34
5,10,15,55,77
1,15,17,74,76
4,9,13,18,21
7,12,23,33,34
5,10,15,55,77
1,15,17,74,76
Znowu ktos napisał że widzi mini. Patrzycie ciągle na te dziewczyny i wszędzie widzicie je w mini ?
To kolega Zbigniewa
No jest ten Krzysztof c który chciał typy do zakładów bukmacherskich czy go nie ma bo nie mogę tak długo z tym czekać.Zaraz mój tata wróci i nie będzie chciał pokazać tej kartki z typami.
Pewnie z jednej ławki
`chce bys zalozyla mini mini slimak wystawil rogi a ty pokaz mi swoje nogi
Tomi1981 gdzie widzisz tą dziewczynę w mini powiedz mi to i ja sobie popatrzę.
O jakie ładne liczby ktoś tu podał. Może wejdą ale w jaka grę w to zagrać . Bo podajecie tyle tych gier że nie nadążam zapisywać. Mama mi dałaspecjalny zeszyt i będę prowadził wszystkie statystyki i jak już będę miał tyle wiadomości co wy to wygram dużo pieniążków.
gryks76 nie idz jeszcze bo ladne liczby podajesz a ja je zapisuje w specjalnym zeszycie który dała mi mama.
Mam duży zeszyt który dała mi mama i wszystko teraz w nim notuję. Wszystkie liczby i różne ciekawostki. I to co mi powiedział rano emeryt żeby nie typować tasiemców typu 30 31n 32 33 34 35 36 37 38 39 bo to głupie i nikt nic w takie coś nie wygra.
Pasko-ktotypował SS-nie podałeś typów
Kuźwa co za zjeb genetycznymamusia to mamusia tamto....ty pomyleńcu