Wpisy 2 847 119 – 2 847 218
21 marca 2017 15:21 → 21 marca 2017 17:03, 100 wpisów
Na mult nie było nic zostaje jeszcze mini ilotto z plusem oby coś weszlo
A wiecie że moja mama mi teraz powiedziała żebym poszedł do sklepu i zrobił zakupy bo ona musi ugotować obiad bo tata zaraz przyjdzie z pracy a nie ma co jeś i będzie zły. A jak tata jest zły to zamyka się w pokoju i typuje zakłady bukmacherskie.
a niech pisze nie wyzywa nie obraza coz 2 krdzysztof c wg mnie ktos sobie robi jaja jak piszesz jakis klon ktos tutaj kiedys byl lub nawet jest tylko pod innym nickiem znudzi mu sie wkoncu
Idę teraz do sklepu zrobić zakupy bo mama mnieo to prosiła. Jak wróce ze sklepu to przyde i pomogę wam wygrać dużo pieniązków.
milej zabawy na tej stronie sebastian czy kim kolwiek jestes bo o to chodzi przedewszystkim o tak nie karmic trollow ciii
Gryks może puść Multi Multi na dziesięć same siedemdziesiatki bywają siódemki i nawet ósemka sie przytrafila skoro masz taki pomysł
ze jak ze co ze 20 tki 30 tki a moze 40 tki kto da wiecej jakies propozycje liczbowe
Gryks a jakby bazować tylko na pierwszych 30 liczbach macie fundusze to jest wam łatwiej coś trafić ja juz skromny budżet miesieczny wykorzystalem kazdy orze jak morze pozdrawiam miłośników gier liczbowych
Pewniak MM 64
Parka MM 42,49
Trójka MM 13,15,18
Piątka MM 30,32,33,35,36
Dziesiątka MM 01,04,05,07,09,10,13,17,20,23
Parka MM 42,49
Trójka MM 13,15,18
Piątka MM 30,32,33,35,36
Dziesiątka MM 01,04,05,07,09,10,13,17,20,23
Gryksio widzę że kolejny oszołom na zielonej
Jak nie c to b jak nie b to m...
nie gryznie nie obraza nie wyzywa ...... cos jak krzysztof c z ta roznica ze ten bardziej jajcarny
Nie wiem czy to prawdziwi czy dla jaj czy tacy istnieją
moze czytalas co pisalem wg mnie ktos tutaj juz byl lub nawet jest pod innym nickiem robi sobie z nas jaja jak nie z nas to tutaj
Przecież anioła by szlag trafił przy takich...ja bym ich udusiła
jajcarze istnieja od nudzi mu sie chce sie ponabijac tutaj sa rozni ludzie maja rozne podejscie do tej strony jak by na to nie patrzec ja np lubie liczby lubie sie bawic w typowanie a nie raz sobie tutaj w miare czasami nie w ramach przyzwoitosci pozartowac
Ano Pasko winien coś zrobić aby nie można z tego samego ip zakładać konta innego...
Żadnego już chyba zb z braku laku
krzysztof c irytuje od lat i jakos dajemy rade choc nie tylko ja sie zastanawiam czy on taki jest naprawde czy robi sobie tez jaja lub z siebie kaleke zyciowego a jest tak naprawde inny tutaj lubi powkurzac od reagowac
Kc to wynalazek jakich mało
Kc raczej taki jest...
Ja już nie patrzę nawet co on pisze uciekam dalej}
to mamy wersie jajcarska krzysztofa c na stronie i jest wesolo przynajmniej jest mila atmosfera
No nie jestem tego zdania
pa
spadam spac przed nocka zonka mam obiad niech pozna moje serce ktorego i tak nie mam
147
147
Hit dnia 147
Krasnalka
Czytaj 147 sam tego nie rozumie
Co to znaczy
Z braku laku
Z braku laku
hey wam ja ide spac i nie moge sie odczepic sie skreslic zapomnialem zrobie to i lulu 4 nocki i weekend
Tak mało
3zmiana
Dr44
Ewcia żebym ja umiała tam grac
O krasnalek chcesz się umówić że zb
Macie czas na 2 zmianie
Chyba wszyscy śpią...
147 islandorka próbuję spać przed 3zm
Cieplutko dziś 16c kolo Tarnowa przynajmniej
Islandorka co to jest laku
Ojej zb obudziłam cię...
Krasnalek
Zb nie wie co go czeka...
Islandorka 4lipca
Zb taki kit
Zb chyba będziesz spał w pracy
isia sąsiadka go ukatrupi jak się dowie że on na zielonej stronie szuka panny
Nie będę myślał o tobie w pracy
Zb na spiaco
Krasnalek musimy jej to pokazać
Słuchajcie zrobiłem zakupy i już tu jestem.
W pracy się nie śpi
Kogo wy chcecie ukatrupic?
Seb cieie przy okazji
ciebie
W pracy nie wolno spać. Tata mi mówił że jak kiedyś spał w pracy to go chcieli wyrzucić i więcej już tam w pracy ie zaśnie.
Oj krasnalek cicho
Seb powaznie
Ja wiem ze wy grzeczne istoty i dlatego tu jestem. Bo mam już taki zeszyt bardzo gruby i wszystko sobie w nim zapisuję
Krasnalek chyba musimy się ewakuowac