Wpisy 2 846 219 – 2 846 318
20 marca 2017 14:21 → 20 marca 2017 18:32, 100 wpisów
Kto skorzystał z mojego ostrzeżenia i nie wysłał liczb Brjana to nic nie stracił:
Wpis: 964, 8 liczb:
Podałem 2-3/8. Jest 2/8.
Wpis: 964, 8 liczb:
Podałem 2-3/8. Jest 2/8.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Janosik a moje na 21,40 sprawdziles
Boisz się
Pozostałe sprawdzenia:
Emeryt: 10 liczb. Podałem 1-3/10. Jest 2/10.
2. Gamoń: Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
3. Domelia: Podałem 0-1/5. Jest 1/5.
4. Gryks miał liczby na NIE.
Emeryt: 10 liczb. Podałem 1-3/10. Jest 2/10.
2. Gamoń: Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
3. Domelia: Podałem 0-1/5. Jest 1/5.
4. Gryks miał liczby na NIE.
Janosik sprawdz moje boisz sie
50 zakładów za duzo do sprawdzania
Zobaczymy wieczorem co wyjdzie pewnie powtórzę Multi Multi te same
typnelem sie skreslilem sie moge sie puscic ja mam a wy sobie dumajta
Gryks: Wpis 923.
Liczby: 18, 15, 13, 9, 6, 3, 32.
64 tu nie ma.
Liczby: 18, 15, 13, 9, 6, 3, 32.
64 tu nie ma.
TS miało być tak: << 64 - 44 >>
Jest: >> 64 - 43 <<
Jest: >> 64 - 43 <<
Przerwa.
Jakieś propozycje na dziś , parka 35,38 dobrze wygląda , ktoś coś dorzuci ???
Kedzior13 zagraj w mini tak jak ja
aaa o ten wpis tobie ho zbieram sie zbieram i nie moge sie zebrac spac jesc mi sie zachcialo janosik codzienie prosze o sprawdzenie bede przypominal jak nie zapomne
26,35,38,40,41,44,46,47
26,35,38,40,41,44,46,47
zbigniew w mini trzeba inwestować albo na fart , a ja farta nie mam a z inwestycjami skromnie bo nie bedzie co do gara rzucić
Ni ma chętnych liczby do MM dorzucić , to sam skreślę i sam te odbiorę
choc nie ktorzy to sknerusy nic nie dadza jak i sa tacy co licza na 100 % pewniaki bez ruszania mozgownica
dobra ide sie zdrzemnac co ja kocham nocki tak sie stesknilem za nimi jak za wpisami krzysztofa c paparapa
Najpredzej będą z przedziału od 1----do-----80----co bedzie to wie chłop co ustawia maszyny do losowania
Trzeba liczyć na Farta bądż Fuksa to prawie to samo Wysokich wszystkim
Ide do knajpy na
Czy wie ktoś ile wynosi kapitał przeznaczony na wygrane w Super Szansie? W Kaskadzie jest to wg. regulaminu 56,09%, a w Super Szansie?
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 Multi Multi na wieczór postawione w tym roku dwie siódemki utopione a może dziś wyjdzie cała dycha
Na 14 dwie cyferki weszły : 54,79 szkoda ,że inne nie miały chęci
Nie długo poznacie dlaczego nie wygrywacie kasy w TS, dlaczego podają tak późno gdzie padły wygrane. Zobaczycie też jak się typuje miejsce gdzie padła wygrana...
Krasnalka
milioner czyli dziś podasz wszystkie miejscowości gdzie padła wygrana
oczywiście przed losowaniem
oczywiście przed losowaniem
krasnalka
Nie ja nie mam z tym nic wspólnego. Powstaje pewien film i może coś głębszego wśród byłych pracowników TS.
milionerzy, milionerzy do nich cały świat należy ......
no ludziska nie dusić pewniaczków , zrobić ściepę pewniaków i rozwalić TS
32 na 100% ale 49 tylko na 50%.
krasnalek myślenie ma przyszłość a nie tylko czekać na mannę z nieba
Ewa jak ci idzie
zestawy podane na www... dla zainteresowanych
grałem dawno dawno na giełdzie , jak żarło to żarło , a jak zdechło to nówka polonez odjechał w siną dal
kedzior...tak bywa..trzeba wiedzieć kiedy się przekręcić...he he
nie wiem kiedy grałeś...może wtedy nie było futures...jakie to lata?
UUUUUUUUU koniec 90 , teraz tylko MM mniejsze pieniądze i mniejsze emocje
czyli początek ...od 91 do 93/94 hossa....ale wtedy na spadkach nie można było grac
Milioner no 1 widziałem już dwa takie filmy od kolegi przez fb jeden anty Ts a drugi logicznie to wytłumaczył skąd biorą się tak duże kumulacje jak ja zaczynałem granie w dużego lotka zaklad kosztował 1,20,a teraz 4 zl lotto Plus......
teraz to inna bajka .....internet.....futures , ale znajomy okiełznał giełdę i do dzisiaj walczy z niezłym skutkiem.
Proszę zauważyć że w Ekstra Pensje jest tylko 5 z 35 i drugie losowanie z rzedu nikt nie trafił 5 bez numeru dodatkowego moim zdaniem duża cena jak za zaklad a podrugiemała popularność tej gry nie doszukuje się tu ustawki
Nie wiem czy to domnie ale pamietam Uniwersal Jarocin Rezerwę godz 5 min30
Forsani, nie moja inicjatywa tylko byłych pracowników, którzy chcą ujawnić patologię. Biedne społeczeństwo mami się wielką kasą tylko za 1,25/2,5/3/4/5 zł za jeden zakład a w rzeczywistości wyjmuje się legalnie i dobrowolnie kasę od społeczeństwa.
żeby zwiększyć szansę to trzeba grać za min. 20 zeta ekstra przekręta tym samym szybciej napełni się dziurę w TS
Milioner rozumiem cię w pełni w Serbii była afera w lotto na wizji szef się podał do dymisji a tu są spekulacje niech to wyjdzie na jaw niech udowodnią ustawke a pukico to tak niejest łatwo jest kogoś oczernic na to cza dowodyyyyyuyuu
kiedyś w multi wylosowano 21 liczba prezenterka 2 razy! nie dostrzegła wylosowanej liczby
Doktor2p
zbigniew trafiles juz 3 w te mini?50 zakladow?
Nie
Damian ma zapisane 50zakladow w stalych zestawach sprawdzaj
Pytam ciebie bo nie chce mi sie sprawdzac a ty w temacie pewnie jestes nabierzaco
dzis puscilem EP 10 zakladow na srode z maszyny