Wpisy 2 843 077 – 2 843 176
16 marca 2017 22:25 → 16 marca 2017 23:35, 100 wpisów
jak kumulacja była 5 000 000 potem 6 000 000 ludzie niechętnie grali
kiedyś przepuszczałem naprawdę duże pieniądze w TS, ale zerwałem z nałogiem
dobra, wyznawcy teorii spiskowych papatki spać, od jutra kuleczki toczą 2 miliony
mysle ze białystok
Jutro pewnie bedzie na lotto.pl zagral jeden zaklad na chybil trafil hehe
zresztą Wy ludzie nie widzicie tych reklam? jak reklamują multi multi albo ta loteria z samochodami firmy Unique One? Poczytajcie na internecie, a się dowiecie
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
No to trafiam 4/5 w LE czyli około 20 zł !!!
Dzisiaj zadziałała matematyka.
1. 14 000 000 tyle jest możliwych kombinacji.
2. 14 000 000 tyle zawarto zakładów.
Wniosek.
Musiała paść JEDNA szóstka.
1. 14 000 000 tyle jest możliwych kombinacji.
2. 14 000 000 tyle zawarto zakładów.
Wniosek.
Musiała paść JEDNA szóstka.
Żal mi po prostu, że tak dużo ludzi daje się nabić w butelkę... Kiedyś byłem jednym z Was, ale zerwałem z tym i od tamtej pory życie jest piękniejsze. Nikt nikomu w życiu nie da pieniędzy za darmo - podstawowa zasada.
Tak się robi pierwszu milion.
myślałem, że TS bardziej będzie wyrachowany i podciągnie do 50 000 000 a tu cik niespodzianka
To nie jest ostatnia kumulacja, będą kolejne .Ktoś musiał wygrać , wzrosła ilość wysłanych zakładów i po kumulacji. Można zagrać w sobotę , dwa miliony to też duża suma.
wysililem sie i sprawdzilem te 50 zakladow zbyszka. ani 3 znow mu nie siadlo
Wyobrazacie.sobie.dom w ktorym ta szostka.padla? Co tam sie musi dziac..
o ile ten ktos juz sprawdzil kupon
Borussia 2-2 Schalke dupa !!! Oszustwo karny dla gości !!! Eh wkurza mnie to !!! I jutro PUP znowu jechać się na wizytę. A ja się pytam po co ? Jak pewnie dalej stara śpiewka będzie.
tomi ok nie zauwazylem
Wczoraj w niemieckim Lotto de zawarto ... 26 000 000 zakładów i nikt nie trafił szóstki.
A powinno być ... 2.
A powinno być ... 2.
krzysiu prawda jest takaże nie ma pracy dla ludzi z Twoim wykształceniem
Nie gram.
Technik Agrobiznesu, Policealne studium zawodowe Technika Administracji i teraz studiuję na Wydziale Administracji 2 rok, idę na praktyki do Urzędu Gminy.
Tak
Eurojackpot: Niemcy 2 euro.
W Polsce: 10 zł ???
W Polsce: 10 zł ???
Ten co trafi na praktykanta Krzysztofa c przeżyje bliskie spotkanie z ...
Krzysztof c
A jak ktoś z urzędu gra w Lotto i zagląda na tę stronę, to po jednym dniu zakończy się Twoja praktyka.
A jak ktoś z urzędu gra w Lotto i zagląda na tę stronę, to po jednym dniu zakończy się Twoja praktyka.
Witam,Tacy jak krzysztof c to teraz plaga,tak jak w 1968 docenci marcowi.
Krzysiu jest od 2012, miałem wcześniej inne konto i go doskonale pamiętam, powodzenia na praktykach
@marek-m62 do czasu dostanie pierwszą wypłatę, zobaczy, że mu 1/5 wezmą, uwierz, zmieni poglądy polityczne
Przerażające jest,że ludzie z tak niskim IQ kończą jakiekolwiek studia,chociaż g. w. bush zaliczył Harvard(pewnie od tyłu).
"kto kombinuje ten żyje, taniej kupię drożej sprzedam, to wódki się też napiję"
Jak kombinujesz bez cudzej krzywdy to ok.,niestety teraz wszędzie misiewicze.
Siedzę przed kompem i czytam wpisy:Jeszcze nie dotarło do was,że TS nie daje żadnych,szans
graczom,wygrać głównej wygranej,to ż podają miejsce wygrania,to tylko ściema.Wtedy ktoś z graczy
wygra,jeżeli są co najmniej dwie szóstki,zrozumcie to wreszcie
graczom,wygrać głównej wygranej,to ż podają miejsce wygrania,to tylko ściema.Wtedy ktoś z graczy
wygra,jeżeli są co najmniej dwie szóstki,zrozumcie to wreszcie
Matko chcialem zostac milionerem.
krzysztof c
PUP
proponuje pracę ludziom
którzy chcą pracować
ty masz 25 lat
i nadal nie pracujesz ?
PUP
proponuje pracę ludziom
którzy chcą pracować
ty masz 25 lat
i nadal nie pracujesz ?
Ja nie piszę o tym,aby nie grać,tylko uświadamiam naiwnym,że TS nie daje,natomiast odbiera
Nie daj spokoj !!!
ileż takich zawiedzionych milionerów jest po losowaniu jak krzysiu
Ide na praktyki, to dla mnie teraz wazne. A tam tez fajne dziewczyny !!! Nie bede sie nudzil. A po za tym ta blondynka z Kauflandu to miala spodnie takie ponacinane, ciekaww czemu ? Widocznie taka moda. Dlugie blond wlosy, choc na czupku przeswity czarne, a potem patrzylem na nogi, zgrabniutkie.
ciekawe
A i w sobote mam szkole, a niedziela wolna !!! ogolnie trzy wolne szkolne niedziele. A tata nazwal to chyba kurs a nie szkola ?
No to ładną wyprawkę dostał prezes TS na odchodne , cała Polska się składała.
A i 31 sie okaze czy poprawilem egzamin praktyczny Technika Agribiznesu. Juz 4 proba teraz. Ale kto nie walczy ten nie ma !!!
Ale to jst blondynka !!!
jest
Egzamin zdaje się za pierwszy podejściem.
4 podejście oznacza żeś ... nieuk.
4 podejście oznacza żeś ... nieuk.
dobrze że inni sie poczuli bo biedak odszedłby z jakimś marnym melonem
Piekna bardzo, niesamowita. A ile mlodych szesnastek sie kreci o matulo. Bede na targach pracy, 11 kwietnia to tez beda jakie fajniutkie dziolchy. Bylem juz na targach pracy w 2016.
TS ledwie dyszy i zipie.
Kiedyś w dużej kumulacji zawarto 50 000 000 zakładów.
Dzisiaj tylko ... 14 000 000.
Kiedyś w dużej kumulacji zawarto 50 000 000 zakładów.
Dzisiaj tylko ... 14 000 000.
A i GG pisze z pieknymi, choc okazalo sie za facio, to byl bo sam napisal. Glupek jeden no, coz zdarzaja sie tacy. A i zdjeciami sie wymienilem.