Wpisy 2 832 827 – 2 832 926
3 marca 2017 14:04 → 3 marca 2017 15:06, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 04,05,06,10,11,13,14,16,17,18,22,23
taż mam wygraną szkoda że 54 nie było
ale zag 3-54 pozostaje w grze
ale zag 3-54 pozostaje w grze
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 1928120
Wylosowany numer to: 1928120
4 kosze-10zeta paszło
jestem na plusie dzisiaj zagralem na 5 losowan i w peirwszym 6/8
MM 8/10
no...ale sie cieszę
Witam wszystkich.
Chciałem zapytać o użytkownika Gryks koledzy, którzy mieli tu konto przede mną stale mi się chwalili, że jest tu taki gość, który co losowanie grabi totka na dużą kasę. Powiedzieli tylko, że nie daje zdjęć bo nie musi albo boi się totalizatora czy coś podobnego.
A gdzie ten gryks co każdego dnia wygrywa tysiące? Można się jakoś z nim skontaktować? Jestem skłonny się podzielić wygraną.
Chciałem zapytać o użytkownika Gryks koledzy, którzy mieli tu konto przede mną stale mi się chwalili, że jest tu taki gość, który co losowanie grabi totka na dużą kasę. Powiedzieli tylko, że nie daje zdjęć bo nie musi albo boi się totalizatora czy coś podobnego.
A gdzie ten gryks co każdego dnia wygrywa tysiące? Można się jakoś z nim skontaktować? Jestem skłonny się podzielić wygraną.
W liczbach na NIE:
<< 4/17 >>
<< 35 - 53 >> ---->> było 53. Może być.
<< 4/17 >>
<< 35 - 53 >> ---->> było 53. Może być.
milioner-lotto no1.....tutaj są sami milionerzy...hahaha
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Bonus Multi Multi: 480 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 670 wygrane 1/1
Tak,typowanie ,na NIE 3/20 wpis|:763,4/20 wpis:773,6/20 wpis:775jest dobrze
W miejscowości Dobra padła wysoka wygrana w zdrapce Serduszko
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
a ja dalej jade w Matrix tylko zacofancy gdzie wpisy co losowanie ze mam tysiace z 14h 4 kosze 5/8 6/9 4/7
Witam
GRYKS 76 to ŁGARZ I OSZUST (oczywiście chodzi o jego mityczne/matrixowe wygrane)
Jeśli ktoś ma wątpliwości to polecam bezpośredni kontakt z Totalizatorem Sportowym - tam pracują osoby które na mejla mogą Wam przesłać np. listę miejscowości gdzie wczoraj padły wygrane 7/9 w mm czy 4/5 w mini
czy na tej liście jest Legnica?
GRYKS 76 to ŁGARZ I OSZUST (oczywiście chodzi o jego mityczne/matrixowe wygrane)
Jeśli ktoś ma wątpliwości to polecam bezpośredni kontakt z Totalizatorem Sportowym - tam pracują osoby które na mejla mogą Wam przesłać np. listę miejscowości gdzie wczoraj padły wygrane 7/9 w mm czy 4/5 w mini
czy na tej liście jest Legnica?
p.s.
informację o wygranych można uzyskać w siedzibie ts na targowej - nie wiem czy oddziały terenowe też udzielają takie info
a u mnie dziś 1/9+ i 2/5- choć parę groszy na plus
i gratki tym naprawdę wygrywającym
informację o wygranych można uzyskać w siedzibie ts na targowej - nie wiem czy oddziały terenowe też udzielają takie info
a u mnie dziś 1/9+ i 2/5- choć parę groszy na plus
i gratki tym naprawdę wygrywającym
Brjan bajerancie za 6/7 płacą 200 zł, a za 7/8 płacą 600 zl, jak już ściemniasz to spójrz najpierw dokladnie na tabelę wygranych
tylko o czyms nie pomyslales choc trzeba pierw myslec i nie wszystko wiesz musisz wiedziec drapeczku
samemu sobie sebol wlasnym ocza ponac mam co losowanie kase w tysiacach liczac swiadcza o tym wpisy tylko jak prosze o te wpisy to cisza i tyle na temat tylko sa sposoby wystarczy myslec ale
ide w moje zabawki mm pa drapku wiesz ze takie oskarzenia sa karalne
pan pasko takiego delikwenta to powinien zbanować na ... wieczność
zegnam mam ciekawsze rzeczy do zrobienia .........sebol dumam nad nastkami 70 tkami 60 tkami
na koniec napisz jak masz odwagę - PO CO TO ROBISZ i DLACZEGO MYDLISZ OCZY WIELU CZYTELNIKOM TEGO PORTALU
Czyli znajomi z tego forum robią mnie w czy nie? Pytam bo krótko tutaj jestem i nie widziałem tych wygranych.
Drapek co 5-ty tutaj to oszust i łgarz, nie wiem co oni chcą przez to osiągnąć
Hej drapek. Dawno cie nie bylo. Temat gryksa nie ma sensu pisac każdy wie ze ściemnia z tymi wygranymi. Trafiles cos ciekawego ostatnio ?
lucky
ale ten jest wyjątkowy i natrętny - dlatego już w zeszłym roku sprawdziłem czy w legnicy padają takie wygrane...
ale ten jest wyjątkowy i natrętny - dlatego już w zeszłym roku sprawdziłem czy w legnicy padają takie wygrane...
Nie wiem o co to hallo ,ja piszę prawdę duże wygrane mam ze swoich stałych
damian - nie każdy/ klakierów ma sporo
a nie ma mnie i chyba nie będzie - ale jak coś większego trafię to wskanię
a nie ma mnie i chyba nie będzie - ale jak coś większego trafię to wskanię
Wiem Drapek czytam często o jego wygranych na forum
Tu nie tylko kłamią o wygranych...o wszystkim kłamią.
Dusia Ty nie kłamiesz..ale dużo osób kłamie.
Dusia Ty nie kłamiesz..ale dużo osób kłamie.