Wpisy 2 801 956 – 2 802 055
26 stycznia 2017 17:07 → 26 stycznia 2017 19:04, 100 wpisów
KRASNALKU PIOSENKE CI NAPISAŁEM-miałaś rację nigdy tak nie bylo dobreze jak teraz,piję nic właściwie mi do szczęscia nie trzeba,jestem bóg wie kim albo nikim bez żadnego wyrazu......mam dalej pisać?
kw
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=martyniuk+zenon+piosenki
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=martyniuk+zenon+piosenki
Nie jestem z tego świata i nigdy nie bylem,bo samotna jest dusza moja szampan to mój przyjaciel-JESTEM INNY MAMO ,TATO,NOS MAM JAKIŚ NAPUCHNIĘTY CHYBA JESTEM ***NIĘTY
PASKO MI USUNĄŁ KWINTESENCJE TEJ MYŚLI-JEŚLI WATPLIWOŚCI ZAPRASZAM NA PODAŁEM E-MAIL I FONA-BRAK ODWAGI?
budnicka-jestem nikim dla ciebie-ale SZACUN ZA ODWAGĘ -ZAMUROWAŁO MNIE W ŚCIANIE
PODZIWIAM CIEBIE ZA CAŁOKSZTAŁT I ODWAGĘ JESTEŚ 1 I JAK NA RAZIE JEDYNA-SPRAWDZAM
SORKI MÓJ BŁĄD,ALE MI SIĘ WYDAJE ZE NIKT TEGO NIE SKOJARZYŁ-JESTEM CI WDZIĘCZNY ZA ALUZJE
KRASNALKU NA NA PRAWDE TO PIJE RZADKO NIE PIŁEM OD 14.12.2016,DZISIAJ JEST WYJĄTEK,ZA 15 MINUT COŚ WYŚLĘ NA @ -odczytaj ......kiedyś tam
szofer chyba byś lepiej na tym wyszedł jak zamiast kuponów węgla byś kupił i do smogu się dołożył
Krasnalek----ja pale śniegiem ekologia w 100%
Mieszkałem 25 lat-w bloku było zajebiście,paliłem??-jedynie papierosy-to by Bonusa niebyło
Trafił10/10 wirtualnieBonus ocalał czeka na mnie
U mnie w kolektorze było coś powyżej 2280,,bo wysyłali do katowic
Kiedyś faje były dobre,tyton był zajebisty,niebieskie Caro,klubowe,mocne,Malboro-teraz to wszystko na jedno kopyto
ep
11,3,25,4,26,15,10,20,21,8,22,1,19,5,6,7,14,13,9
sprawdzamy podane liczby w testerze ep
wykluczamy
Pokaż wyłącznie losowania w których padła dodatkowa liczba
wyjdzie 10 x 5/19 liczb losowanych wyników 5/5 ep
bierzemy je pod uwage,sa to liczby prawdopodobne
do wypadnięcia
nie gramy wszystkimi
11,3,25,4,26,15,10,20,21,8,22,1,19,5,6,7,14,13,9
sprawdzamy podane liczby w testerze ep
wykluczamy
Pokaż wyłącznie losowania w których padła dodatkowa liczba
wyjdzie 10 x 5/19 liczb losowanych wyników 5/5 ep
bierzemy je pod uwage,sa to liczby prawdopodobne
do wypadnięcia
nie gramy wszystkimi
szofer=to autobusem jeżdzisz po Katowicach???
Paliłem zefiry,metolowe,extra mocne -niepale ponad 15 lat rzuciłem bo wszystko było za słabe chmury co 10 minut,a oszwyczaiłem się CARMENAMI-to były faje czuć było papierosa w całym bloku
JADŁEM MANDARYNKI I NIMI SRAŁEM-sorki za wulgarność-napisze z własnego doświadczenia-JEŻELI NIE MASZ ZNAJOMOŚCI NA SAKSACH TO NIE JEDZ W POLSCE 9 ZŁ NA GODZ JEST WIĘCEJ JAK TAM -TO TYLKO MOJA OPINIA I DOŚWIADCZENIE
Znowu sie wykluł jakis pomazaniec ze zrytym łebem alkocholicznym
I CH ...UJ że w Valencia było ciepło,grudzień jest tam najzimniejszy ok 0 st i c*** z tym
a mi tu się podoba a szczególnie 3km za białymstokiem jest takie miejsce na mały drewniany domek tylko kasy brak taki mały szczegół
andreas3864 nie obrażaj ch...uju ludzi,qrwo pisałem do ciebie-gnoju je.....bany
kw67-jesteś ped.le przykry jak kupa nikt z takimi cwe.ami jak ty tu nie gada-pisze jak wolisz chcesz pojeb.ńcu zaistnieć i wszystkich tu w***.asz.
kw67-masz zryty łeb to do psychiatry nikt tu twojego chorego pier.lenia niechce słuchac poj.bie
Co jakiś czas trafi sie tu nowa perła-Krasnalek trzeba zareagowac bo chłop przegina z bzdurami
To jest lużna gadka --3 dni o tym samym pieprzyc to gruba przesada
Dla wszystkich normalnych
JESTEŚ CH ,,,UJ JUTRO SIĘ GNOJU POLICZYMY,ALE JAK ? POMYŚL PTASI MÓZGU-3XP-PROSTY,PUSTY,PRYMITYWNY-CH,,,,UJ,JEŚLI MASZ WINDOWSA TO UŁATWIŁES MI ZADANIE-PRYMITYW PRZEZ DUŻE P I CH ,,,UJ-andreas,nawet twojego nicku nie napisze z duzej lITERY TY WIELKI CH...UJU NA KACZYCH NOGACH
JUTRO CIE ZNAJDE I CIE C***U ZPINGUJE AZ ZDECHNIESZ TY I TWOJ WINDOWS,JESLI PASKO MNIE WYJEBIE TO SZACUN DLA NIEGO A TY ANDSREEAS TRO C*** GLUPI
kw67-jesteś marnym nędznym robakiem nie jesteś wart żeby cię opluć ani dać kopa w d.pe,Idż do PSYCHIATRY na mój koszt -może jeszcze nie wszystko stracone-życze zdrowia psychicznego.Pasko nie z takimi jak ty miał tu do czynienia,kw67- to już twój którys nick i zawsze robisz bydło.
KRASNALEK MNIE NIE ZALEŻY NA TYM PORTALU, JAK ADMIN PASKO MNIE ZABLOKUJE-TO JEST MOJ 1 NICK ,POMYLIŁEŚ SIĘ-PASKO-TO ROZJEMCA
kw67-które to twoje wcielenie na Multipasko---10te,-myśle że byłes tu już ze ponad 20 razy pod róznymi nickami żałosny człowieku
ANDREAS,JAK SĄDZE PO NICKU TO JESTEŚ MŁODY I GŁUPI-WYPAŁUJ SIĘ W TWOIM WIEKU TO ANTYSTRES TYLKO SIĘ SPUŚĆ W MIEJSCE INTYMNE,ABY MAMA NIE ZAUWAŻYŁĄ
Zwsze jakas perła Mozambiku wypłynie
Pogadajmy o liczbach bo po to ta strona jest idzie i o ,,dupie marynie,, pogadac ale z umiarem
Szofer-ja po Tychach jeżdziłem jest 80 tras i musisz je znac bo cie rzucają ciagle na nową przerąbane,chociaż kreci kółkiem 31 kobiet i se radzą.Teraz woze towar w nocy po Biedronkach stabilizacja,a przegubowym solarisem przerabane dość że gabaryty to jeszcze z ludżmi,
2 802 046. szofer218 2017-01-26 (19:00)
Krasnalku zdrówko najważniejsze,resztę się znajdzie
Szofer na tytanicku wszyscy byli zdrowi tylko szczęścia im zabrakło!
Krasnalku zdrówko najważniejsze,resztę się znajdzie
Szofer na tytanicku wszyscy byli zdrowi tylko szczęścia im zabrakło!